Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Szépül a Billingo: megérkezett…
KATA - 2020.11.20. - 4 p. olvasás

Szépül a Billingo: megérkezett az ÚJ Számlalista

A Billingo tavaszi, külső megújulás után több tucat grafikus, fejlesztő, online szakértő és tanácsadó kezdett dolgozni a Billingo belső felületének szépítésén. A brainstorming során pedig kiemelten kezeltük a beérkezett ügyfélvéleményeket és tapasztalatokat is. Ezúton is köszönjük a sok segítséget és támogatást, amelynek hála elkészülhetett a megszépült új Billingo felhasználói felülete. Gyere, fedezzük fel együtt.

Billingo számlalista

Egyszerűbb, logikusabb, átláthatóbb - mert Billingo 

Az új belső felületeket a következő 3 hónapban folyamatosan kapcsoljuk majd be a Billingo felhasználóinak, így bőven van időnk előre megismerni és megszeretni az új elrendezést. A folyamatos élesítés bevett gyakorlat a szoftverfejlesztésben. Azért van rá szükség, mert így a felmerülő nehézségek csak kevés felhasználót érintenek, azok pedig gyorsan korrigálhatók. A bekapcsolást követően folyamatosan monitorozzuk a visszajelzéseket, a funkciók működését, és ha minden rendben működik, akkor növeljük tovább a felhasználószámot. Amint a Te fiókodban is élesítettük az új felületet, belépést követően automatikusan az új designt látod majd. Semmit nem kell frissítened.

Addig is gyere, nézzük meg együtt, hogyan dolgozhatsz hamarosan még hatékonyabban!

Új designt kapott a Billingo belső felhasználói felülete

A korábban már bejelentett és már fejlesztés alatt lévő új funkciók szinte követelték, hogy még átláthatóbb és logikusabb legyen az online számlázó belső felülete, ezért elsőként a Billingo Számlalista oldala újult meg. Nézzük pontról pontra, mi változott.

Új helyen a számla létrehozása gomb

Új helyre kerültek a Számlalista oldal legfontosabb funkciói az Új számla létrehozása és a Tömeges feltöltés gombok. Mostantól az oldal alján találod a jól ismert zöld gombot.

Billingo számlalista 

Ki- és bekapcsolható a diagram megjelenése

A számlalista jobb felső sarkában elhelyezett kapcsolóval mostantól kiválaszthatod ki, hogy látszódjon vagy ne a bevételeket és kiadásokat mutató diagram. Ez eddig mindenkinél megjelent, felhasználói visszajelzésekre reagálva építettük be az új kapcsolót.

Billingo számlalista

Átalakult a számlalista szűrője

Minél többet számlázol, annál több adatot őriz a Billingód. Fontos ezért, hogy bármikor könnyen és gyorsan megtaláld az információt, amire éppen szükséged van. Ezért minden eddiginél pontosabb és összetettebb szűkítési lehetőségekkel bővítettük a szűrőt. 

Billingo számlalista

Az új szűrővel az oldalról beúszó felületen választhatod ki a szűrés típusát. Mostantól a kiállítás, fizetés és teljesítés dátuma, fizetési státusz, a bizonylat típusa, a számlakiállítás módja és számlatömb szerint is szűrhetsz. 

Billingo számlalista

Új tömeges műveletek kapcsoló

Eltűntek a számlalista oldalról a jelölőnégyzetek, a tömeges műveletek kapcsolóval azonban bármikor újra felbukkannak. Ez a funkció akkor lesz hasznos neked, ha egyszerre több számládat szeretnéd fizetettre állítani.

Billingo számlalista

Új, egyértelműbb ikonok

A Billingo ikonok egy pillantásra elárulnak minden fontos információt a számláidról. A jelölések is új ruhát kaptak. Mostantól még beszédesebbek és még könnyebben megkülönböztethetők

  • a fizetési státuszok ikonjai
  • a NAV Online Számla ikonok
  • a Kézbesítési státusz ikonok
  • Bizonylat típusok.

A jobb felső sarokban található Ikon magyarázat gombra kattintva az új ikonok pontos jelentését is megtalálod. 

Billingo számlalista 

Új egyértelmű NAV-státusz ikonok

A Billingóval automatizálható a NAV online számlaadat szolgáltatás teljesítése. Az új Számlalista oldalon mostantól még egyértelműbb a beküldésre vonatkozó visszaigazolás is. 

Billingo számlalista

A színes ikonok egyértelműen mutatják a számla NAV státuszát, így azonnal tudni fogod, ha még teendőd van vele. 

A színes ikonra kattintva annak jelentését és a hozzá tartozó összes NAV értesítést is bármikor ellenőrizheted.

Billingo számlalista

Új, látványos számlastátuszok és értesítések

Mostantól a Billingón keresztül, elektronikusan küldött számlák olvasottsági státuszai is egyértelműek. Így a Billingóba belépve azonnal tudod, hogy a vevőd megkapta, elolvasta és letöltötte-e a számládat.

Billingo számlalista

Új értesítési rendszer

Megújult a Billingo értesítési rendszere is, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mikor és mi történt a Billingón keresztül küldött számláiddal. Ehhez csak kattints a számla mellette, olvasottsági státuszt jelző ikonra, a Billingód pedig máris mutatja, hogy mikor és melyik e-mail címre küldte a rendszer a számlaértesítőt. 

Sőt, itt követheted nyomon a fizetési emlékeztetőkben beállított és tervezett jövőbeli értesítések listáját is.  

Billingo számlalista

 Új, egyértelműbb és bővített bizonylattípus ikonok

A számlák mellett számos más bizonylatot is kiállíthatsz a Billingóval, a nagyobb átláthatóság érdekében pedig mindegyikük szép, színes, jól megkülönböztethető új ikont kapott. 

A bizonylataid típusát a Számlalista oldalon, a számla mellett azonnal láthatod. További újdonság, hogy az e-számlák is külön jelölést kaptak.

Billingo számlalista

Újdonság: Személyre szabott elrendezés és tartalom

Az új Számlalista oldalon pontosan azokat az információkat láthatod, amelyekre szükséged van. Az oszlopok elrendezési elveit és tartalmát pedig az igényeid szerint bármikor egyetlen gombnyomással megváltoztathatod. Ehhez használd egyszerűen az oszlopok melletti nyilakat és a már korábban is említett kapcsolókat. 

Billingo számlalista

Új helyen a Számlaismétlődés

Természetesen sokak kedvence, a Számlaismétlődés sem tűnt el a Számlalista oldalról, csak egy kicsit átalakult. A funkció ikonja azonnal megjelenik az ismétlődésre beállított számlák mellett. 

Billingo számlalista

Új számlaismétlődést pedig a megújult Műveleti ikonra kattintva tudsz beállítani. 

Billingo számlalista

Megújult a műveleti gomb

Sok új számlázáshoz kapcsolódó műveleti lehetőség került a programba az elmúlt hónapokban, ezért fontosnak éreztük megújítani és egyszerűsíteni a Számlalista műveleti panelt. Az új felület még átláthatóbb, könnyen kezelhető és egyértelmű.

Billingo számlalista

Most már mindent tudsz az új számlalista oldalról, amely hamarosan minden Billingós fiókban megjelenik.

Irány a Billingo »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér