Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Próbáld ki a Billingo augusztu…
Tippek - 2020.09.09. - 2 p. olvasás

Próbáld ki a Billingo augusztusi fejlesztéseit

A Billingo Fejlesztői Hadosztály nyáron sem pihent. Amíg Te élvezted a gondtalan számlázás kényelmét, a háttérben újabb és újabb funkciók élesítésén dolgoztunk. A poszt végén pedig egy kulisszatitkot is elárulunk. Ismered meg, próbáld ki az új fejlesztéseket!

Próbáld ki a Billingo augusztusi fejlesztéseit

Szerkeszthető számlatömbök

Biztos észrevetted már, milyen sokat adunk a felhasználói véleményekre. Nos éppen ezek alapján modernizáltuk az Billingo okosszámlatömbök felületén a számlaszám formátumának szerkesztési lehetőségét is. Ezzel az újdonsággal a korábbról már ismert per (/) jeles számlaszám formátum továbbra is alapértelmezettként szerepel majd. Ha viszont szeretnéd, ezt kötőjelre (-) is cserélheted a számlatömb beállításakor. 

A funkció a Beállítások/Számlatömbök fülön új Számlatömb létrehozáskor érhető el. 

Szerkeszthető számlatömbök

Tudtad? 
Billingo Master előfizetés esetén korlátlan számú számlatömböt hozhatsz létre. Így akár teljesen külön számlatömbből állíthatod ki pl. a különböző tevékenységi körökhöz tartozó számlákat. A funkciót a Master előfizetés felár nélkül tartalmazza.

A Számlalista oldalon így jelennek meg a különböző számlaszám formátumok. Neked melyik tetszik?

Szerkeszthető számlatömbök

Belső megjegyzésre is keres a Billingo

Tovább okosodott a Billingo keresője is a Partnerek aloldalon. A partner neve, címe, e-mail címe és adószáma mellett mostantól a belső megjegyzésbe írt jegyzetekre is lehet szűrni. Ezzel még egyszerűbb és gyorsabb lehet a partnerek kezelése. 

Belső megjegyzésre is keres a Billingo

Partnermegjegyzések a számlaexportokban

Több felhasználónk is jelezte, hogy örülne, ha az általános számlaexport listában a partnerre vonatkozóan rögzített belső megjegyzések is megjelennének. Ezt a fejlesztést is elkészítettük. Így mostantól, ha az általános számlaexportot kimented, ezt az információt is megtalálod az oszlopok között. Hurrá!

Partnermegjegyzések a számlaexportokban

Nem kötelező a partner típus a tömeges szerkesztésnél

Szintén felhasználói visszajelzés alapján készült el a fejlesztés, amelynek köszönhetően a partnerek tömeges szerkesztésekor nem kéri be kötelezően a rendszer a partner típusát. Ezzel a fejlesztéssel még egyszerűbb és gyorsabb lett a partnerekre vonatkozó információk módosítása. 

Van még tovább is, de egy picit még titok

Bár a fenti listán még nem látszik, de a Billingo augusztusi fejlesztési listáján 2 sokak által várt és rendkívül jelentős fejlesztésnek is szerepelnie kellene. Az élesítés előtti utolsó pillanatokban érkezett impulzusok hatására viszont ezeket a fejlesztéseket sajnos még nem tudtuk átadni.

Hidd el, már mi is tűkön ülünk.
Jó hír viszont, hogy az eredeti tervektől eltérően még professzionálisabb funkciókkal bővül a Billingo listája rövidesen. 

Hálásan köszönjük a türelmedet, garantáltan nem fogsz csalódni!
Addig is próbáld ki az augusztusi fejlesztéseket élesben is. Irány a Billingo fiók »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top