Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Próbáld ki a Billingo augusztu…
Tippek - 2020.09.09. - 2 p. olvasás

Próbáld ki a Billingo augusztusi fejlesztéseit

A Billingo Fejlesztői Hadosztály nyáron sem pihent. Amíg Te élvezted a gondtalan számlázás kényelmét, a háttérben újabb és újabb funkciók élesítésén dolgoztunk. A poszt végén pedig egy kulisszatitkot is elárulunk. Ismered meg, próbáld ki az új fejlesztéseket!

Próbáld ki a Billingo augusztusi fejlesztéseit

Szerkeszthető számlatömbök

Biztos észrevetted már, milyen sokat adunk a felhasználói véleményekre. Nos éppen ezek alapján modernizáltuk az Billingo okosszámlatömbök felületén a számlaszám formátumának szerkesztési lehetőségét is. Ezzel az újdonsággal a korábbról már ismert per (/) jeles számlaszám formátum továbbra is alapértelmezettként szerepel majd. Ha viszont szeretnéd, ezt kötőjelre (-) is cserélheted a számlatömb beállításakor. 

A funkció a Beállítások/Számlatömbök fülön új Számlatömb létrehozáskor érhető el. 

Szerkeszthető számlatömbök

Tudtad? 
Billingo Master előfizetés esetén korlátlan számú számlatömböt hozhatsz létre. Így akár teljesen külön számlatömbből állíthatod ki pl. a különböző tevékenységi körökhöz tartozó számlákat. A funkciót a Master előfizetés felár nélkül tartalmazza.

A Számlalista oldalon így jelennek meg a különböző számlaszám formátumok. Neked melyik tetszik?

Szerkeszthető számlatömbök

Belső megjegyzésre is keres a Billingo

Tovább okosodott a Billingo keresője is a Partnerek aloldalon. A partner neve, címe, e-mail címe és adószáma mellett mostantól a belső megjegyzésbe írt jegyzetekre is lehet szűrni. Ezzel még egyszerűbb és gyorsabb lehet a partnerek kezelése. 

Belső megjegyzésre is keres a Billingo

Partnermegjegyzések a számlaexportokban

Több felhasználónk is jelezte, hogy örülne, ha az általános számlaexport listában a partnerre vonatkozóan rögzített belső megjegyzések is megjelennének. Ezt a fejlesztést is elkészítettük. Így mostantól, ha az általános számlaexportot kimented, ezt az információt is megtalálod az oszlopok között. Hurrá!

Partnermegjegyzések a számlaexportokban

Nem kötelező a partner típus a tömeges szerkesztésnél

Szintén felhasználói visszajelzés alapján készült el a fejlesztés, amelynek köszönhetően a partnerek tömeges szerkesztésekor nem kéri be kötelezően a rendszer a partner típusát. Ezzel a fejlesztéssel még egyszerűbb és gyorsabb lett a partnerekre vonatkozó információk módosítása. 

Van még tovább is, de egy picit még titok

Bár a fenti listán még nem látszik, de a Billingo augusztusi fejlesztési listáján 2 sokak által várt és rendkívül jelentős fejlesztésnek is szerepelnie kellene. Az élesítés előtti utolsó pillanatokban érkezett impulzusok hatására viszont ezeket a fejlesztéseket sajnos még nem tudtuk átadni.

Hidd el, már mi is tűkön ülünk.
Jó hír viszont, hogy az eredeti tervektől eltérően még professzionálisabb funkciókkal bővül a Billingo listája rövidesen. 

Hálásan köszönjük a türelmedet, garantáltan nem fogsz csalódni!
Addig is próbáld ki az augusztusi fejlesztéseket élesben is. Irány a Billingo fiók »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023