Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Professzionális vállalkozástám…
Tippek - 2023.01.26. - 8 p. olvasás

Professzionális vállalkozástámogató rendszerré nőtte ki magát a Billingo 2023-ra

Ha eddig azt gondoltad, hogy a Billingo csak egy az online számlázó programok közül, akkor hozz magadnak egy finom kávét, készítsd a kezed ügyébe az ötletelős füzetedet, mert megmutatjuk, hogy mi mindenre használhatod még: akár segíthet megmenteni a vállalkozásodat, amikor körülötted süllyednek a hajók és hatékonyabb folyamatokkal segít növelni bevételeidet és a szabadidődet.

Professzionális vállalkozástámogató rendszerré nőtte ki magát a Billingo 2023-ra

2014-ben a Billingo egy egyszerű, könnyen kezelhető online számlázó programként indult, ami annyira szép, hogy élmény vele a bizonylatolás. Ez a funkciója máig megmaradt, de közben egy látványos és szuperhasznos rendszerré épült. Így, ha szeretnéd, akkor kényelmesebbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi a vállalkozás menedzselését. 

Vállalkozóként óriási fejlődési lépés, ha minél több teendő és részfeladat egyetlen felületre kerül, hiszen az értékesítés, az adminisztráció, a számlázás, a pénzügyek ugyanazon adatokra épülnek. Egyszerűen időpazarlás őket külön-külön rendszerben kezelni. Ha csak egy felületet kell használni, akkor érezhetően hatékonyabbá válnak az üzleti folyamatok és nem kell a különböző felületeken többször is, manuális rögzíteni ugyanazokat az adatokat. Ezzel jobban kihasználhatók a HR erőforrások, minden információ azonnal rendelkezésre áll, és ráadásul csak egyetlen szoftvert kell kifizetni. Ezzel nemcsak napi több órányi munkaidő szabadulhat fel, de havonta akár tízezer forintok maradhatnak a céges kasszában. 

Hatékonyabb értékesítés, megbízható partnerkapcsolatok

A számlázás az üzleti folyamatok utolsó lépése, a Billingo azonban már az üzletszerzésben, az értékesítésben és a szerződés során is a kezed alá tud dolgozni.

Válság idején kiemelten fontos, hogy lehetőleg megbízható és fizetőképes partnerekkel szerződj. Elég beírni a vállalkozás nevét a Billingo céginformációs szolgáltatásába, a Céginfóba és máris ellenőrizheted a korábbi évek pénzügyi adatait, látni fogod, hogy fejlődik, stagnál vagy hanyatlik a vállalkozás. Különös óvatosságra int, ha NAV adótartozás, felszámolás vagy esetleg csődeljárás indult ellene. Ezzel a lépéssel az értékesítők könnyebben azonosítják a fizetőképes érdeklődőket és a kiemelt óvatosságot igénylő ajánlatkérőket. 

Nagyobb értékű projektek esetén semmiképpen sem elég az ajánlatkéréskor ellenőrizni a cég státuszát, mert az együttműködés alatt is bármikor történhet változás. Jelentősen csökkenthető az üzleti kockázat, ha azonnal értesülünk róla, hogy a közös munkát befolyásoló változás történt a partnernél. HR erőforrás pazarlás ugyanakkor, ha ezt minden ügyfél és partner esetén manuálisan ellenőrzi egy munkatárs, annál is inkább, mert a Billingo Partnerfigyelő szolgáltatásával ez a feladatkör 100%-ban automatizálható. Elég beállítani a partnerfigyelést a kiválasztott cégekre és a rendszer automatikus e-mail értesítést küld a negatív és pozitív eseményekről is. 

Az előttünk álló időszakban erre különösen érdemes odafigyelni, mert a jelenlegi körülmények miatt akár eddig stabilnak hitt vállalkozások is nehéz helyzetbe kerülhetnek, ami pillanatok alatt tovább is gyűrűzhet. 

Gördülékenyebb folyamatok, profi megrendeléskezelés

A folyamatosan emelkedő kiadások ellen a hatékonyság- és bevételnövelés lehet az egyik legjobb megoldás. A Billingo az értékesítési folyamat következő lépésében az adminisztráció automatizálásával segít gyorsítani a munkatársi feladatokat.

A rendszerben rögzített adatok alapján pillanatok alatt összeállítható a személyre szabott árajánlat, ami közvetlenül a Billingóból e-mailben továbbítható az érdeklődőnek. Az elfogadott árajánlat alapján aztán néhány gombnyomással, automatikusan legenerálható a megrendelőlap. Majd további néhány gombnyomással az előlegszámla, a díjbekérő, a szállítólevél, a teljesítési igazolás és végül a számla is. 

Az adott ügyfélhez vagy projekthez tartozó összes bizonylat ugyanakkor egyetlen ügy alá kerül a Billingo Ügyekben, ami pillanatok alatt visszakereshető, újraküldhető akár egyetlen e-mailként is az ügyfélnek. 

Ezzel a megoldással nemcsak professzionálisabb és átláthatóbb lesz az ügyfélkezelés és adminisztráció, de az eddigi manuális adminisztrálás helyett bevételteremtő feladatokat kaphatnak a munkatársak.

Automatikus és korlátlan számlázás 

A Billingóban 2 módon is automatizálható a számlázás. A rendszeresen előforduló számlákra érdemes számlaismétlődést beállítani. Így a rendszer a megadott napon és időpontban, a beállításoknak megfelelően kiállítja és akár e-mailben ki is küldi a számlát. 

Egyedi megrendelések esetén pedig ott a világszínvonalú Billingo API. Az API segítségével nagyon egyszerűen összeköthető a webáruház, ügyviteli rendszer vagy bármilyen más szoftver a Billingóval, így a számlakiállítás és kiküldés 100%-ban automatizálható. 

Csak ezzel az egy fejlesztéssel naponta órákat spórolhatunk, és garantáltan hibamentesen, pontos adatokkal kapják meg a vevők a számlákat. 

Ingyenesen elérhető Billingo integrációk »

Pontos készletkezelés és kényelmesebb leltározás

A Billingo Készletkezelő szolgáltatásával a számlázással szinkronban, automatikusan változik a különböző raktárakban rögzített készletmennyiség is. Így ezt sem kell manuálisan megtenni vagy folyton ellenőrizni. 

Az év végi leltár is gyorsabb és kényelmesebb, így a sokszor napokig elhúzódó folyamattal is időt és sok-sok bosszúságot megspórolhatsz. 

Tervezhető cash-flow és automatikus kiadáskezelés

A NAV Online Számla rendszer bevezetése óta az adóhatóság lehetőséget biztosít a kötelezően feltöltött számlaadatok visszaszinkronizálására is. Így a Billingo Kiadásokba automatikusan bekerülnek a vállalkozás kiadásairól kiállított számlák adatai. 

Ez azért is rendkívül hasznos, mert így nem kell Excel táblázatban vagy külön szoftverben rögzíteni a kiadásokat, hanem pillanatok alatt kategóriákba rendezhetők az egyes költségek. Ez segít a kiadások optimalizálásában. A rendszer pedig egymás mellett, látványos grafikonon havi bontásban meg is jeleníti a bevételek és kiadások alakulását. 

Naprakész pénzügyek és hibátlan pénzügyi kontroll

A Billingo Bankszinkronnal a pénzügyek is szem elé kerülnek. Hazánkban egyedülállóan több mint 20 bankkal és pénzintézettel köthető össze a rendszer, így akkor is egyetlen felületen követheted a kimenő és bejövő utalásokat, ha több, különböző banknál is van bankszámlád. Így a pénzügyek bankonként külön és együttesen is értelmezhetők. És ehhez még Excel táblázat vagy órákig tartó adminisztráció sem kell. 

Ha pedig már a Billingóban vannak a pénzügyi adatokat, akkor a pénzügyi ellenőrzésben is támogatja a pénzügyesek munkáját. Segít összepárosítani a kimenő és bejövő utalásokat a hozzájuk tartozó számlával, és azonnal automatikusan fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Így a Billingo kiadási és bevételi statisztikában pontosan látszanak a kintlévőségek és a lejárt számlák is.  

Csökkenő kintlévőségek és profi ügyfélkommunikáció

Ha eddig megengedőbb voltál a kintlévőségeket illetően 2023-ban érdemes szigorúbb kontroll alatt tartani a késedelmes fizetéseket. A Billingóban 2 megoldás is segít a tartozások behajtásában.

Már a számlázó ingyenes verziójában is automatizálható a fizetési emlékeztető, amit akár a saját stílusodra alakíthatsz és tetszőleges ütemezéssel küldhetsz a vevőknek. 

A késedelmesen fizető partnereket ajánlott a Céginfóban azonnal ellenőrizni és egyeztetni az okokról is. Ha pedig 30 napnál is tovább húzódik a kifizetés, akkor közvetlenül a Billingo rendszeréből is elindítható a kintlévőség behajtása. A Kintlévőségkezelő külön sikerdíjas szolgáltatás, ahol profi és képzett szakemberek egyeztetnek az adóssal. Így az utalás is gyorsabban megérkezik és a jó partneri viszony is megmarad. 

Friss pályázati hírek és profi pályázati tanácsadás

Nem csak akkor érdemes felkapni a fejünket, amikor már kiírták a legújabb pályázatokat. A hosszútávú célokat szem előtt tartva megéri folyamatosan készülni a lehetőségekre.

A Billingo Pályázatfigyelőben teljesen egyedileg szűkíthető a jelenleg futó pályázatok köre. Egy kis nyitottsággal azonban érdemes több területet is figyelemmel kísérni, mert új inspirációt adhatnak a meglévő termék- és szolgáltatás-portfólió bővítéséhez vagy éppen a magánéleti célok megvalósításához. A szolgáltatás akár havi 1 óra pályázati tanácsadást is tartalmaz, ahol profi pályázati tanácsadó válaszol a kérdésekre. Tudtad, hogy egy profi pályázati tanácsadó óradíja legalább 15 000 Ft+áfa?

Egyetlen, elképesztően kedvező ár-érték arányú előfizetés

A Billingo One megacsomag mindössze 4990 Ft+áfa havidíjért az összes fenti szolgáltatást tartalmazza. Egyedül a kintlévőségkezelés sikerdíjas és az API havidíja fizetendő egyedileg a havonta kiállított számlák mennyiségétől függően. Fontos azonban tudnod, hogy jelenleg a piacon a Billingo API-nak a legkedvezőbb a díjazása. 

A Billingo One havi díjára tekints befektetésként, ami nemcsak minden egyes hónapban sokszorosan megtérülhet, de azonnal több órányi munkaidőt felszabadíthat, pénzt spórol és profibbá teszi a működésedet is. 

Billingózz Te is!

Regisztrálj => 

Még több információ a Billingo One-ról => 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska