Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / Elindult a SDSYS - Billingo ös…
Könyvelőknek - 2020.10.21. - 1 p. olvasás

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

Újabb időmentő funkciót élesített a Billingo fejlesztői csapata, ami közvetlenül leginkább a könyvelők munkáját segíti, közvetetten azonban a vállalkozások cégvezetőinek is kedvez. Kevesebb adminisztráció, hibamentes adatátvitel - igen, már a SDSYS-szel is!

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

Mi az a SDSYS?

A SDSYS egy okos digitális megoldás könyvelőknek a dokumentumok, számlák és pénzügyi bizonylatok egyszerű kezelésére és feldolgozására. Nagy segítség a mindennapokban, mert az eddigi számlaexport és -import feladatok automatizálhatók és az új Billingo összekötésnek köszönhetően a vevői számlák is automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kerülhetnek át a rendszerbe.

Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy ha eddig manuálisan kellett exportálnod a Billingóból, majd importálni a könyvelőprogramba a számlákat, azt most az okos rendszerek megoldják helyetted. A Billingo és a SDSYS szinkronizálnak egymással és az adatok és számlák emberi beavatkozás kerülnek át a dokumentumkezelőbe. Jól hangzik, igaz?

A SDSYS rendszerét több tucat könyvelést támogató szoftverrel, könyvelő programmal összekötheted, így egyre több adat kerülhet automatikusan a SDSYS rendszerébe, majd onnan szintén automatikusan a könyvelő programodba.  

Integráld a Billingót a SDSYS rendszerébe!

Megéri összekötni a Billingót a SDSYS rendszerrel, mert

  • a számlaadatok automatikusan kerülnek át a SDSYS rendszerébe a Billingóból,
  • a számlaképek is továbbításra kerülnek,
  • hatékonyabban kezelheted a számlákat,
  • rengeteg időt és munkát spórolhatsz a gyorsabb adatrögzítéssel,
  • automatizálhatod az eddigi számlaexport-import feladatokat,
  • a stabil, folyamatos szinkronizálásnak köszönhetően kevesebb adminisztrációs feladatod lesz.

A SDSYS és a Billingo integrálása  

A Billingo és a SDSYS és a Billingo integrálásához Billingo fiókra lesz szükséged. Ha nincs még fiókod, ITT regisztrálhatsz ingyen.

Az összekötéshez és a számlákhoz való hozzáférést a partnered engedélyezheti, ehhez a következőket kell tennie:

  1. Kattintson a Billingo fiókja Beállítások/SDSYS fülére.
  2. Kapcsolja be az SDSYS használatát.
  3. Adja meg a könyvelő adószámának első 8 karakterét.
  4. Végül kattintson a Mentés gombra.

Ennyi az egész! Ettől kezdve az integráció működik, és az adatok automatikusan kerülnek továbbításra az SDSYS rendszerébe.

Nincs még SDSYS rendszered? Olvass róla többet »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés