Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / Elindult a SDSYS - Billingo ös…
Könyvelőknek - 2020.10.21. - 1 p. olvasás

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

Újabb időmentő funkciót élesített a Billingo fejlesztői csapata, ami közvetlenül leginkább a könyvelők munkáját segíti, közvetetten azonban a vállalkozások cégvezetőinek is kedvez. Kevesebb adminisztráció, hibamentes adatátvitel - igen, már a SDSYS-szel is!

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

Mi az a SDSYS?

A SDSYS egy okos digitális megoldás könyvelőknek a dokumentumok, számlák és pénzügyi bizonylatok egyszerű kezelésére és feldolgozására. Nagy segítség a mindennapokban, mert az eddigi számlaexport és -import feladatok automatizálhatók és az új Billingo összekötésnek köszönhetően a vevői számlák is automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kerülhetnek át a rendszerbe.

Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy ha eddig manuálisan kellett exportálnod a Billingóból, majd importálni a könyvelőprogramba a számlákat, azt most az okos rendszerek megoldják helyetted. A Billingo és a SDSYS szinkronizálnak egymással és az adatok és számlák emberi beavatkozás kerülnek át a dokumentumkezelőbe. Jól hangzik, igaz?

A SDSYS rendszerét több tucat könyvelést támogató szoftverrel, könyvelő programmal összekötheted, így egyre több adat kerülhet automatikusan a SDSYS rendszerébe, majd onnan szintén automatikusan a könyvelő programodba.  

Integráld a Billingót a SDSYS rendszerébe!

Megéri összekötni a Billingót a SDSYS rendszerrel, mert

  • a számlaadatok automatikusan kerülnek át a SDSYS rendszerébe a Billingóból,
  • a számlaképek is továbbításra kerülnek,
  • hatékonyabban kezelheted a számlákat,
  • rengeteg időt és munkát spórolhatsz a gyorsabb adatrögzítéssel,
  • automatizálhatod az eddigi számlaexport-import feladatokat,
  • a stabil, folyamatos szinkronizálásnak köszönhetően kevesebb adminisztrációs feladatod lesz.

A SDSYS és a Billingo integrálása  

A Billingo és a SDSYS és a Billingo integrálásához Billingo fiókra lesz szükséged. Ha nincs még fiókod, ITT regisztrálhatsz ingyen.

Az összekötéshez és a számlákhoz való hozzáférést a partnered engedélyezheti, ehhez a következőket kell tennie:

  1. Kattintson a Billingo fiókja Beállítások/SDSYS fülére.
  2. Kapcsolja be az SDSYS használatát.
  3. Adja meg a könyvelő adószámának első 8 karakterét.
  4. Végül kattintson a Mentés gombra.

Ennyi az egész! Ettől kezdve az integráció működik, és az adatok automatikusan kerülnek továbbításra az SDSYS rendszerébe.

Nincs még SDSYS rendszered? Olvass róla többet »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023