Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Sikerre vágysz? Kelj a kakasok…
Tippek - 2014.05.12. - 1 p. olvasás

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Ha megkérdezik mire vágyik, a legtöbb ember a sikert és a boldogságot említi álmai netovábbjaként, talán nem is gondolják, hogy ezekért csak maguk felelnek. Te viszont most egy lépéssel közelebb kerülhetsz a hőn áhított sikerhez, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint reggelenként a kakasokkal kelni.

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Nem, nem kell mostantól a tyúkólban aludnod. Inkább kerülj előbb ágyba este, és állítsd egy órával korábbra a vekkert! De nézzük miért is leszel sikeresebb egy ilyen egyszerű szokástól?!

Több idő

Nem is kérdés, hogy ha minden nap egyetlen órával korábban kelsz, akkor több időd lesz. De gondoltad volna, hogy ez egy év alatt kb nettó 15 nappal, azaz több mint 2 héttel több időt jelent? Jól hangzik, igaz?

Hatékonyság

Egyetlen, csörgő telefonok, idegesítő kollégák és postás/futár/ételkihordó nélküli órában sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, és elképzelhető, hogy friss, kreatívabb aggyal több munkát is elvégzel, amit máskor 2-3 óra alatt sem. Kifizetődő, igaz?

Előny

Ha a napot valami fontossal kezded, akkor egy óra múlva mosolyogva nyugtázhatod, hogy már végeztél is vele, pedig máskor ilyenkor még aludni szoktál. Hatásos, igaz?

Mozgás

Végre lenne időd belepasszírozni a sűrű napokba az edzéseket, amelyeket rendre lemondasz a rengeteg munkára és időhiányra hivatkozva. Végre fitt lehetsz!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Egészség

Ebbe a plusz egy órába a régóta mellőzött reggelit is belecsempészheted. Végre nem csak péksüti és gyors kávé kerülne a gyomrodba, hanem akár egészségesebb saláta vagy házi szendvics is. A család is örülni fog!

Téged melyik érv győzött meg? Állítsd tehát holnap egy órával előrébb a vekkert, kelj a kakasokkal, és legyél Te is sikeresebb!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés