Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Sikerre vágysz? Kelj a kakasok…
Tippek - 2014.05.12. - 1 p. olvasás

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Ha megkérdezik mire vágyik, a legtöbb ember a sikert és a boldogságot említi álmai netovábbjaként, talán nem is gondolják, hogy ezekért csak maguk felelnek. Te viszont most egy lépéssel közelebb kerülhetsz a hőn áhított sikerhez, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint reggelenként a kakasokkal kelni.

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Nem, nem kell mostantól a tyúkólban aludnod. Inkább kerülj előbb ágyba este, és állítsd egy órával korábbra a vekkert! De nézzük miért is leszel sikeresebb egy ilyen egyszerű szokástól?!

Több idő

Nem is kérdés, hogy ha minden nap egyetlen órával korábban kelsz, akkor több időd lesz. De gondoltad volna, hogy ez egy év alatt kb nettó 15 nappal, azaz több mint 2 héttel több időt jelent? Jól hangzik, igaz?

Hatékonyság

Egyetlen, csörgő telefonok, idegesítő kollégák és postás/futár/ételkihordó nélküli órában sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, és elképzelhető, hogy friss, kreatívabb aggyal több munkát is elvégzel, amit máskor 2-3 óra alatt sem. Kifizetődő, igaz?

Előny

Ha a napot valami fontossal kezded, akkor egy óra múlva mosolyogva nyugtázhatod, hogy már végeztél is vele, pedig máskor ilyenkor még aludni szoktál. Hatásos, igaz?

Mozgás

Végre lenne időd belepasszírozni a sűrű napokba az edzéseket, amelyeket rendre lemondasz a rengeteg munkára és időhiányra hivatkozva. Végre fitt lehetsz!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Egészség

Ebbe a plusz egy órába a régóta mellőzött reggelit is belecsempészheted. Végre nem csak péksüti és gyors kávé kerülne a gyomrodba, hanem akár egészségesebb saláta vagy házi szendvics is. A család is örülni fog!

Téged melyik érv győzött meg? Állítsd tehát holnap egy órával előrébb a vekkert, kelj a kakasokkal, és legyél Te is sikeresebb!

Sikerre vágysz? Kelj a kakasokkal!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram