Sokak által várt új funkciók a Billingo számlázóban, a MobilAPPban és a Készletkezelőben IS

Billingo hírek 2022.03.08. - 4 p. olvasás

Újabb funkciókkal bővült a Billingo MobilAPP, megérkezett egy szuper újítás, amire rengetegen vártatok és újabb funkciókkal bővült a Készletkezelő és az Ügykezelő is. Gyere, olvasd át néhány perc alatt és dolgozz még hatékonyabban akár holnaptól!

ÚJ! 4 vadonatúj funkcióval bővült a MobilAPP androidos verziója

 Ha androidos mobilról billingózol, akkor 4 szuperújdonságot is találsz a MobilAPP alkalmazásodban, és a fejlesztések hamarosan iOS-re is megérkeznek.  

ÚJ! Elérhető a Billingo Céginfó adatbázis a MobilAPP-ban

Céginfó előfizetőként mostantól a Billingo MobilAPP-ban is eléred a Céginfó adatbázisát, így kényelmesen böngészhetsz bármilyen hazai vállalkozás céges- és pénzügyi adatai között. Pillanatok alatt megnézheted az adott vállalkozás elérhetőségeit, pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát vagy akár a letölthető dokumentumokat is.  


ÚJ! MobilAPP-ból is menedzselhető a Partnerfigyelő

Az új fejlesztéssel androidos mobilodon is eléred a Partnerfigyelő szolgáltatásait. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban. 

Új! Fizetési kérelem küldés már MobilAPP-ból is

Elfelejtetted rögzíteni a fizetési kérelmet számlázás közben? Közeleg egy fizetési határidő és szeretnéd, ha csúszás nélkül beérkezne? 

Használd hozzá a Fizetési kérelem funkciót akár MobilAPP-ról is. A kiállított bizonylat melletti műveleti gombról ezt bármikor, androidos mobilodról is megteheted. Részletek lejjebb. 

ÚJ! Kényelmesebb, gyorsabb bejelentkezés közösségi média adatokkal

Nagy sikert aratott, hogy a Billingo felhasználó felületére e-mail cím és jelszó megadása mellett már a közösségi média adatokkal be lehet lépni.

Ezért a funkciót a mobilalkalmazásra is lefejlesztettük. Elsőként az androidos verzió készült el, így ezekről a készülékekről a közösségi médiában regisztrált adatokkal már a MobilAPP-ba is be tudsz lépni.


ÚJ! Megérkezett a Bizonylat előnézet funkció 

Szerinted is hasznos lenne, ha a bizonylat letöltő oldalról is egyszerűen megnézhetnéd a kiállított bizonylat előnézeti képét, és nem kellene ehhez külön letölteni? Megcsináltuk!

Több felhasználónk is jelezte, hogy a mindennapi munkáját és a bizonylatokkal való későbbi munkát is nagyban könnyítené ez a funkció, ezért elkészítettük nektek. 

A funkciót a bizonylatlistában a számla melletti műveleti gombra kattintva, mindjárt az első helyen éred el. 


Próbáld ki most, hogy ha szükséged lesz rá, ne akkor kelljen keresni. 

Kipróbálom »

ÚJ! Átláthatóbb lett a Fizetett státusz panel

Az új fejlesztésnek köszönhetően még inkább testre szabhatod a pénzügyileg teljesített bizonylataidra vonatkozó információkat. 

A funkció használatához egyszerűen kattints az aktuális státuszt jelző ikonra a számla mellett, ezt követően azonnal felugrik a panel, és megadhatod a teljesítés napját és az összeget.

Ha módosult a fizetés módja, azt is változtathatod ill. opcionálisan a bizonylatszámot is megadhatod. Így később is bármikor tudni fogod, hogy milyen bizonylatok tartoznak a számlához. 

Billingo tipp: Kapcsold össze a Billingo fiókodat a bankszámláddal a Bankszinkron segítségével. Így a rendszer segít még egyszerűbben párosítani a bizonylatokat és a tranzakciókat, ráadásul a pénzügyileg rendezett bizonylatokat automatikusan fizetettre is állítja helyetted. Részletek »

ÚJ! Gyorsabb és kényelmesebb a fizetési kérelem utólagos kiküldése

Mostantól utólag is kényelmesebben és gyorsabban indíthatod útjára a fizetési kérelmeket. A funkciót a fizetési státusz kezelése panelről is egyszerű fülváltással eléred. 

Állítsd be a fizetési kérelem adatait és már mehet is a partnered netbankjába, hogy akár azonnal ki is fizethess a számládat. 


ÚJ! Megérkezett a Tömeges bevételezés funkció a Készletkezelőbe

Ha esetenként több tíz, száz vagy akár ezer új terméket szeretnél rögzíteni a készletnyilvántartásodba, akkor az új, Tömeges bevételezés funkciót imádni fogod. 

Ezzel az újítással egy előzetesen létrehozott fájl alapján egyszerre tudod importálni az összes rögzített termék adatait.  

A funkciót a Készletkezelő/Tömeges bevételezés menüpontban éred el. Az első használat előtt egyszerűen töltsd le a mintafájlt, töltsd ki az oszlopok adatait. Majd az így kapott fájlt importáld a Billingóba. 

Ilyen egyszerű az egész. 

Próbáld ki => 

ÚJ! Elindult a raktárak közötti készletmozgatás funkció

Rendszeresen mozgatod a termékeidet a különböző raktárak között? A Készletkezelővel mostantól ezt is egyszerűen és pontosan, naprakészen dokumentálhatod. 

A készletek mozgatását a Készletkezelő/Raktárak között mozgatás menüpontban az Új mozgatás gombra kattintva rögzítheted. 

Mentés előtt a rögzített adatokat előnézetben ellenőrizni is tudod. Sőt, akár előre is dolgozhatsz és a várható készletmozgásokat lementheted piszkozatként, hogy csak véglegesíteni kelljen, ha aktuálissá válik. 


ÚJ! Még jobban csökkenti az adminisztrációt az Ügykezelő

Az Ügykezelő fejlesztésénél kiemelt feladatként kezeljük az egymáshoz kapcsolódó bizonylatok adminisztrációs terheinek csökkentését. 

Ezt a célt támogatják a legújabb fejlesztések is, amelyeknek köszönhetően néhány gombnyomással készíthetsz 

  • díjbekérőből előlegszámlát
  • számlából módosító számlát
  • előlegszámlából, számlából vagy nyugtából stornó számlát

A legjobb, hogy az eredeti bizonylat kapcsolódó ügye, automatikusan továbbörökítésre kerül az új bizonylat vonatkozásában is. Azaz a rendszer a bizonylatokat automatikusan közös ügyhöz rendelik. Részletek »

Próbáld ki =>

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top