Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Sokak által várt új funkciók a…
Velünk történt - 2022.03.08. - 4 p. olvasás

Sokak által várt új funkciók a Billingo számlázóban, a MobilAPPban és a Készletkezelőben IS

Újabb funkciókkal bővült a Billingo MobilAPP, megérkezett egy szuper újítás, amire rengetegen vártatok és újabb funkciókkal bővült a Készletkezelő és az Ügykezelő is. Gyere, olvasd át néhány perc alatt és dolgozz még hatékonyabban akár holnaptól!

Sokak által várt új funkciók a Billingo számlázóban, a MobilAPPban és a Készletkezelőben IS

ÚJ! 4 vadonatúj funkcióval bővült a MobilAPP androidos verziója

 Ha androidos mobilról billingózol, akkor 4 szuperújdonságot is találsz a MobilAPP alkalmazásodban, és a fejlesztések hamarosan iOS-re is megérkeznek.  

ÚJ! Elérhető a Billingo Céginfó adatbázis a MobilAPP-ban

Céginfó előfizetőként mostantól a Billingo MobilAPP-ban is eléred a Céginfó adatbázisát, így kényelmesen böngészhetsz bármilyen hazai vállalkozás céges- és pénzügyi adatai között. Pillanatok alatt megnézheted az adott vállalkozás elérhetőségeit, pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát vagy akár a letölthető dokumentumokat is.  


ÚJ! MobilAPP-ból is menedzselhető a Partnerfigyelő

Az új fejlesztéssel androidos mobilodon is eléred a Partnerfigyelő szolgáltatásait. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban. 

Új! Fizetési kérelem küldés már MobilAPP-ból is

Elfelejtetted rögzíteni a fizetési kérelmet számlázás közben? Közeleg egy fizetési határidő és szeretnéd, ha csúszás nélkül beérkezne? 

Használd hozzá a Fizetési kérelem funkciót akár MobilAPP-ról is. A kiállított bizonylat melletti műveleti gombról ezt bármikor, androidos mobilodról is megteheted. Részletek lejjebb. 

ÚJ! Kényelmesebb, gyorsabb bejelentkezés közösségi média adatokkal

Nagy sikert aratott, hogy a Billingo felhasználó felületére e-mail cím és jelszó megadása mellett már a közösségi média adatokkal be lehet lépni.

Ezért a funkciót a mobilalkalmazásra is lefejlesztettük. Elsőként az androidos verzió készült el, így ezekről a készülékekről a közösségi médiában regisztrált adatokkal már a MobilAPP-ba is be tudsz lépni.


ÚJ! Megérkezett a Bizonylat előnézet funkció 

Szerinted is hasznos lenne, ha a bizonylat letöltő oldalról is egyszerűen megnézhetnéd a kiállított bizonylat előnézeti képét, és nem kellene ehhez külön letölteni? Megcsináltuk!

Több felhasználónk is jelezte, hogy a mindennapi munkáját és a bizonylatokkal való későbbi munkát is nagyban könnyítené ez a funkció, ezért elkészítettük nektek. 

A funkciót a bizonylatlistában a számla melletti műveleti gombra kattintva, mindjárt az első helyen éred el. 


Próbáld ki most, hogy ha szükséged lesz rá, ne akkor kelljen keresni. 

Kipróbálom »

ÚJ! Átláthatóbb lett a Fizetett státusz panel

Az új fejlesztésnek köszönhetően még inkább testre szabhatod a pénzügyileg teljesített bizonylataidra vonatkozó információkat. 

A funkció használatához egyszerűen kattints az aktuális státuszt jelző ikonra a számla mellett, ezt követően azonnal felugrik a panel, és megadhatod a teljesítés napját és az összeget.

Ha módosult a fizetés módja, azt is változtathatod ill. opcionálisan a bizonylatszámot is megadhatod. Így később is bármikor tudni fogod, hogy milyen bizonylatok tartoznak a számlához. 

Billingo tipp: Kapcsold össze a Billingo fiókodat a bankszámláddal a Bankszinkron segítségével. Így a rendszer segít még egyszerűbben párosítani a bizonylatokat és a tranzakciókat, ráadásul a pénzügyileg rendezett bizonylatokat automatikusan fizetettre is állítja helyetted. Részletek »

ÚJ! Gyorsabb és kényelmesebb a fizetési kérelem utólagos kiküldése

Mostantól utólag is kényelmesebben és gyorsabban indíthatod útjára a fizetési kérelmeket. A funkciót a fizetési státusz kezelése panelről is egyszerű fülváltással eléred. 

Állítsd be a fizetési kérelem adatait és már mehet is a partnered netbankjába, hogy akár azonnal ki is fizethess a számládat. 


ÚJ! Megérkezett a Tömeges bevételezés funkció a Készletkezelőbe

Ha esetenként több tíz, száz vagy akár ezer új terméket szeretnél rögzíteni a készletnyilvántartásodba, akkor az új, Tömeges bevételezés funkciót imádni fogod. 

Ezzel az újítással egy előzetesen létrehozott fájl alapján egyszerre tudod importálni az összes rögzített termék adatait.  

A funkciót a Készletkezelő/Tömeges bevételezés menüpontban éred el. Az első használat előtt egyszerűen töltsd le a mintafájlt, töltsd ki az oszlopok adatait. Majd az így kapott fájlt importáld a Billingóba. 

Ilyen egyszerű az egész. 

Próbáld ki => 

ÚJ! Elindult a raktárak közötti készletmozgatás funkció

Rendszeresen mozgatod a termékeidet a különböző raktárak között? A Készletkezelővel mostantól ezt is egyszerűen és pontosan, naprakészen dokumentálhatod. 

A készletek mozgatását a Készletkezelő/Raktárak között mozgatás menüpontban az Új mozgatás gombra kattintva rögzítheted. 

Mentés előtt a rögzített adatokat előnézetben ellenőrizni is tudod. Sőt, akár előre is dolgozhatsz és a várható készletmozgásokat lementheted piszkozatként, hogy csak véglegesíteni kelljen, ha aktuálissá válik. 


ÚJ! Még jobban csökkenti az adminisztrációt az Ügykezelő

Az Ügykezelő fejlesztésénél kiemelt feladatként kezeljük az egymáshoz kapcsolódó bizonylatok adminisztrációs terheinek csökkentését. 

Ezt a célt támogatják a legújabb fejlesztések is, amelyeknek köszönhetően néhány gombnyomással készíthetsz 

  • díjbekérőből előlegszámlát
  • számlából módosító számlát
  • előlegszámlából, számlából vagy nyugtából stornó számlát

A legjobb, hogy az eredeti bizonylat kapcsolódó ügye, automatikusan továbbörökítésre kerül az új bizonylat vonatkozásában is. Azaz a rendszer a bizonylatokat automatikusan közös ügyhöz rendelik. Részletek »

Próbáld ki =>

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023