Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Útmutató ➡️ a Billingo Számlak…
Tippek - 2020.09.29. - 1 p. olvasás

Útmutató ➡️ a Billingo Számlakövetés használatához

A Billingo Számlakövetés egy rendkívül hasznos funkció, amivel bármikor nyomon követheted a kiküldött számláid státuszát és megelőzheted a késedelmes fizetéseket. Pár perc alatt megmutatjuk, hogyan is használd a mindennapokban.

Billingo Számlakövetés

Mire való a Számlakövetés funkció?

A lejárt számlatartozások sok esetben egyszerűen a kézbesítetlen számlára vezethetők vissza. A postázás során elkeveredő számlák azonnal megszűnnek, amint a számláidat a Billingódon keresztül, e-mailben küldöd az ügyfélnek. És itt lép a képbe a Billingo Számlakövetés. 

A számla kiállításától és kiküldését kezdődően ugyanis a Billingo mindig naprakész információkkal lát el a számlád célba érkezéséről. 

A Számlalista felületén, a Típus oszlopban egy csinos kis boríték 3 különböző státusza jelzi az e-mailben küldött számlád aktuális státuszát. 

 • Zárt boríték: a számlát még nem nyitották meg.
 • Nyitott boríték: a számlát megnyitották, de nem olvasták el.
 • Nyitott boríték kis nyíllal: a számlát elolvasták és le is töltötték. 

Billingo számlakövető funkció

Billingo Tipp:

A Billingó Számlakövetés azonnal észreveszed, ha az egyik számlád kézbesítésével gond lehet és jelezni tudod ezt a partnernek. Ilyenkor leggyakrabban a Google szervere, a túl érzékenyre állított SPAM szűrő vagy egy megtelt postaláda áll a fennakadás hátterében. Ezek ellenőrzése, majd a számla újraküldése meg is oldja a problémát. 

Azért jó rendszeresen figyelni a státuszokat, mert

 • így mindig naprakészen látod a Billingón keresztül küldött számláid életét,
 • pontos és aktuális információkat kapsz a számláidról, 
 • első pillantásra látszik, ha elakadt vagy eltűnt egy számlád, 
 • azonnal jelezni tudod a partnernek, hogy gond van a levelezőjével,
 • drasztikusan csökkentheted a késedelmes fizetéseket, 
 • egy gombnyomással újraküldheted az elakadt számláidat,
 • újraküldésekor egy másik e-mail címet is megadhatsz,
 • pontosan tudod, melyik partnerre kell jobban figyelned.

A Billingo Számlakövetéssel bárhol és bármikor egyértelmű visszajelzéseket látsz a számláidról.

Van most elakadt számlád? Ellenőrizd és küldd újra pillantok alatt! Hadd jöjjön az utalás!
Megnézem

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska