Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így működik a Számlamásolás fu…
Tippek - 2020.10.26. - 1 p. olvasás

Így működik a Számlamásolás funkció

A Számlamásolás funkció nagy kedvenced lesz, ha gyakran állítasz ki ugyanannak a vevőnek hasonló számlát vagy sokszor számlázod ugyanazokat a tételeket. Ez az egyik legegyszerűbben használható Billingo funkció, időben viszont sokat spórolhat neked.

Számlamásolás

Mire való a Számlamásolás funkció?

A Billingo Számlamásolás funkcióval egy korábbi számlából egyetlen gombnyomással készíthetsz másolatot. Az új másolatszámla piszkozatként jelenik meg a számlalistában, benne az eredeti számla minden egyes adatával. Az új másolatszámla tökéletes piszkozatként viselkedik, ennek megfelelően szabadon szerkeszthető bármely adata, legyen az a vevő, a dátumok, a fizetési határidő, az e-mail címek, az termékek/szolgáltatások adatai vagy akár a számla típusa. Bármi.

Számlamásolás a Billingóban

A módosított piszkozatszámlából pedig könnyedén készíthetsz díjbekérőt vagy végszámlát a mentés gombra kattintva. Ennyire egyszerű az egész. 

Számlamásolás a Billingóban

Billingo Tipp:

A Billingo Számlamásolás funkció szuper megoldás pl. folyamatos teljesítésű megbízások esetén, ha a Számlaismétlődőt nem is tudod használni, mert néhány adat mindig változik.

Ezzel a megoldással 1 gombnyomással elkészül az előző számla másolata és pillanatok alatt módosíthatod a változókat. Így nem kell minden alkalommal teljesen újra megírni a számlákat és a hibalehetőséget is minimalizálhatod.

Azért jó a Számlamásolás funkcióval számlázni, mert 

  • egy korábbi számla alapján pillanatok alatt új verziót készíthetsz, 
  • a másolatszámlád piszkozatként jelenik meg a listában,
  • a másolatszámlát szabadon szerkesztheted, 
  • a vevő és/vagy a termék/szolgáltatást is módosíthatod,
  • korlátlan másolatot készíthetsz,
  • a másolt számla minden elemét továbbviheted az új számlára.

A Számlamásolás funkciót a KATA, Master és Innovátor csomagban ingyen, extra felár nélkül használhatod. 

Próbáld ki a Billingo fiókodban!

Kipróbálom »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska