Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Fiatal vállalkozó vagy? A Bill…
Tippek - 2020.07.02. - 3 p. olvasás

Fiatal vállalkozó vagy? A Billingo a te számlázó programod

A Billingo online számlázó program a kezdetek óta egyértelműen a fiatalos stílusával, laza, közvetlen kommunikációjával tűnt ki a számlázók közül. Innovatív funkcióival, páratlan szakügyfélszolgálatával és startupos lendületével mára abszolút a fejlődésre nyitott, fiatalos vállalkozói réteget célozza. Miért ajánlja a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) is a Billingót? Gyere, magadra fogsz ismerni!

Számlázó program fiatal vállalkozóknak

Fiatal vállalkozó + Billingo = Tökéletes páros

Tele vagy ötletekkel és szereted, ha amit hétvégén kitalálsz, az kedden már működik? A Billingo is!

Tipikus fiatalos, ambiciózus vállalkozói attitűd. Ha az ötlet mellé pedig megvalósítás is társul, előbb vagy utóbb a siker is megérkezik. Éveket csúszhat azonban az elvárt eredmény, ha kizárólag a minden szempontból tökéletes projekttel szeretnénk piacra lépni. Arról nem is beszélve, hogy közben a világ, a vásárlói igények is változnak. 

Mi a Billingónál a megvalósításban hiszünk, ennek szellemében adtuk át a világszínvonalú, új API-t is. Olyan szolgáltatást alkottunk, ami kezdő programozói tudással is használható, egyszerűen és villámgyorsan használható, így nem kell heteket, hónapokat várnod, hogy a fejlesztő összekösse a számlázót a webshopoddal, online rendszereddel. 

Új online szolgáltatást dolgoztál ki a hétvégén? Shoprenterben indítasz új webshopot vagy éppen egy előfizetéses rendszert tervezel élesíteni? A Billingo API-val játszi könnyedséggel automatizálhatod a számlázást, így akár azonnal indulhatsz is!

Nem szereted a mellébeszélést és az apróbetűre sincs időd és kapacitásod?
A Billingónál nincs extra díj. 

Az egyértelmű és átlátható árazásban hiszünk, ezért a Billingo online számlázó árait úgy alakítottuk ki, hogy azok első pillantásra is egyértelműek legyenek. A Billingónál az előfizetés tartalma magát a funkciót, nem pedig csak a bővítés lehetőségét tartalmazza. 

Ez azt jelenti, hogy ha többek között az e-számla kiállítást, az API használatot, a Számlaismétlődő vagy éppen a KATA Asszisztens funkció is a csomagod része, akkor azokat extra felár nélkül használhatod. Nincsenek rejtett darabárak a kiküldött e-számlák vagy az API lehívások után sem. 

Kinek van türelme és ideje ezeket mazsolázni? 

Csak online megoldásokban gondolkodsz és maximális szabadságot vársz el?
Nagyon meg tudjuk érteni. Mi is éppen így gondolkodunk!

Éppen ezért a billingósokat a számlázásban sem korlátozzuk. Már az ingyenes csomagban is korlátlanul számlát állíthatsz ki. A Billlingo felhő alapú felületét pedig bármikor, bárhonnan eléred. 

Neked is bejött a home office?
A Balaton partról vagy a kedvenc kávézódból szeretsz dolgozni?
Nincs is telephelyed, hanem az ügyfeleidhez alkalmazkodsz? 
Billingód mindig veled lesz, a mobilodon, a tableteden vagy a laptopodon is. 

Sőt, akkor is számíthatsz rá, ha a vevőd nem annyira modern, mint Te és az elektronikus számla helyett a papír alapú változathoz ragaszkodik. Lehetsz rugalmas, a Billingóból mobil blokknyomtatóra is nyomtathatod a számlát, és azt bármikor, azonnal, papír alapon át is tudod adni. 

Szereted, ha azonnali választ kapsz a kérdéseidre?
Megértjük, teljesen igazad van!

Éppen ezért bővítettük egyedülállóan a Billingo ügyfélszolgálatát. Kollégáinkat telefonon és e-mailben is kérdezheted. A könyveléssel, integrációval, számlázó program használattal és NAV adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésekre tapasztalt, kedves ügyfélszolgálatosaink válaszolnak. Teszteld le!

A gyors, megfontolt döntések embere vagy?
A Billingód ebben is támogat. 

A Billingo fiókodhoz a könyvelődnek is hozzáférést adhatsz, így saját Könyvelői fiókján keresztül érheti el a számlákat. Ez nemcsak azért jó, mert nem neked kell küldeni a számlákat, hanem ő maga töltheti le azokat, de azért is hasznos, mert bármikor is hívod, mindig naprakész adatokkal tudja megalapozni a döntéseidet.  

A legjobb, hogy a Könyvelői fiók mindkettőtök számára teljesen ingyenes. 

Fiatal vállalkozó vagy? Magadra ismertél? Akkor a Billingo neked való!

A FIVOSZ is a Billingót ajánlja! Billingózz Te is!
Regisztrálj ingyen

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér