Fiatal vállalkozó vagy? A Billingo a te számlázó programod

Vállalkozásfejlesztés 2020.07.02. - 3 p. olvasás

A Billingo online számlázó program a kezdetek óta egyértelműen a fiatalos stílusával, laza, közvetlen kommunikációjával tűnt ki a számlázók közül. Innovatív funkcióival, páratlan szakügyfélszolgálatával és startupos lendületével mára abszolút a fejlődésre nyitott, fiatalos vállalkozói réteget célozza. Miért ajánlja a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) is a Billingót? Gyere, magadra fogsz ismerni!

Fiatal vállalkozó + Billingo = Tökéletes páros

Tele vagy ötletekkel és szereted, ha amit hétvégén kitalálsz, az kedden már működik? A Billingo is!

Tipikus fiatalos, ambiciózus vállalkozói attitűd. Ha az ötlet mellé pedig megvalósítás is társul, előbb vagy utóbb a siker is megérkezik. Éveket csúszhat azonban az elvárt eredmény, ha kizárólag a minden szempontból tökéletes projekttel szeretnénk piacra lépni. Arról nem is beszélve, hogy közben a világ, a vásárlói igények is változnak. 

Mi a Billingónál a megvalósításban hiszünk, ennek szellemében adtuk át a világszínvonalú, új API-t is. Olyan szolgáltatást alkottunk, ami kezdő programozói tudással is használható, egyszerűen és villámgyorsan használható, így nem kell heteket, hónapokat várnod, hogy a fejlesztő összekösse a számlázót a webshopoddal, online rendszereddel. 

Új online szolgáltatást dolgoztál ki a hétvégén? Shoprenterben indítasz új webshopot vagy éppen egy előfizetéses rendszert tervezel élesíteni? A Billingo API-val játszi könnyedséggel automatizálhatod a számlázást, így akár azonnal indulhatsz is!

Nem szereted a mellébeszélést és az apróbetűre sincs időd és kapacitásod?
A Billingónál nincs extra díj. 

Az egyértelmű és átlátható árazásban hiszünk, ezért a Billingo online számlázó árait úgy alakítottuk ki, hogy azok első pillantásra is egyértelműek legyenek. A Billingónál az előfizetés tartalma magát a funkciót, nem pedig csak a bővítés lehetőségét tartalmazza. 

Ez azt jelenti, hogy ha többek között az e-számla kiállítást, az API használatot, a Számlaismétlődő vagy éppen a KATA Asszisztens funkció is a csomagod része, akkor azokat extra felár nélkül használhatod. Nincsenek rejtett darabárak a kiküldött e-számlák vagy az API lehívások után sem. 

Kinek van türelme és ideje ezeket mazsolázni? 

Csak online megoldásokban gondolkodsz és maximális szabadságot vársz el?
Nagyon meg tudjuk érteni. Mi is éppen így gondolkodunk!

Éppen ezért a billingósokat a számlázásban sem korlátozzuk. Már az ingyenes csomagban is korlátlanul számlát állíthatsz ki. A Billlingo felhő alapú felületét pedig bármikor, bárhonnan eléred. 

Neked is bejött a home office?
A Balaton partról vagy a kedvenc kávézódból szeretsz dolgozni?
Nincs is telephelyed, hanem az ügyfeleidhez alkalmazkodsz? 
Billingód mindig veled lesz, a mobilodon, a tableteden vagy a laptopodon is. 

Sőt, akkor is számíthatsz rá, ha a vevőd nem annyira modern, mint Te és az elektronikus számla helyett a papír alapú változathoz ragaszkodik. Lehetsz rugalmas, a Billingóból mobil blokknyomtatóra is nyomtathatod a számlát, és azt bármikor, azonnal, papír alapon át is tudod adni. 

Szereted, ha azonnali választ kapsz a kérdéseidre?
Megértjük, teljesen igazad van!

Éppen ezért bővítettük egyedülállóan a Billingo ügyfélszolgálatát. Kollégáinkat telefonon és e-mailben is kérdezheted. A könyveléssel, integrációval, számlázó program használattal és NAV adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésekre tapasztalt, kedves ügyfélszolgálatosaink válaszolnak. Teszteld le!

A gyors, megfontolt döntések embere vagy?
A Billingód ebben is támogat. 

A Billingo fiókodhoz a könyvelődnek is hozzáférést adhatsz, így saját Könyvelői fiókján keresztül érheti el a számlákat. Ez nemcsak azért jó, mert nem neked kell küldeni a számlákat, hanem ő maga töltheti le azokat, de azért is hasznos, mert bármikor is hívod, mindig naprakész adatokkal tudja megalapozni a döntéseidet.  

A legjobb, hogy a Könyvelői fiók mindkettőtök számára teljesen ingyenes. 

Fiatal vállalkozó vagy? Magadra ismertél? Akkor a Billingo neked való!

A FIVOSZ is a Billingót ajánlja! Billingózz Te is!
Regisztrálj ingyen

Hasonló cikkek a kategóriában

b2w konferencia

Gyere kedvezménnyel az év legnagyobb B2W rendezvényére!

Vállalkozásfejlesztés 2023.10.11. - 3 p. olvasás

Ha a vásárlói közösségnek lenne neme, nő lenne - ez az egyik szlogenje a B2W fesztiválnak, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Hidd el, te is olyan vá...

Átalányadózónak könyvelő

Átalányadózol? Tiszteld meg a vállalkozásod egy könyvelővel!

Vállalkozásfejlesztés 2023.09.13. - 6 p. olvasás

A könyvelő letisztázza egy vállalkozás adminisztrációját, pénzt takarít meg a cégeknek, összességében segíti a helyes stratégia kialakítását. Nincs ez másként á...

Üzleti terv minta

Üzleti terv minta - Beavatunk az üzleti terv írás rejtelmeibe!

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.25. - 13 p. olvasás

Milliókkal többet hozhat a konyhára, ha van egy jó üzleti terved. Több pályázati pénz befolyásával, magasabb befektetői bizalom járhat, ha a céged fundamentuma ...

banki spórolás

Így spórol neked időt a bankod - és a Billingo

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.23. - 7 p. olvasás

Az idő egy vállalkozónak a legnagyobb kincse. Így aztán amennyi időt csak lehet, érdemes megspórolni a pénzügyekben is. De hogyan lehet ezt aprópénzre váltani, ...

bankautomatizálás

Így automatizáld a bankolásod

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.17. - 8 p. olvasás

Egy vállalkozónak mi sem lehet kérdés annál jobban, hogy hogyan tudja hatékonyabbá tenni a vállalkozását. Hatékonyság, azaz kevesebb költség, több bevétel. Ezek...

nyári üzleti tervezés

5 tipp a hatékony üzleti tervezéshez

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.16. - 5 p. olvasás

Még tart a nyár, fordítsd vállalkozásod előnyére a lendületet, hogy egész évben pezsgő legyen a céges légkör és a gazdasági helyzeted. Értékelj, tervezz, strukt...

Back to Top