Hogyan kell számlázó programot választani 2020-ban?

Billingo hírek 2020.07.22. - 3 p. olvasás

A számlázó program váltás hátterében rengeteg ok állhat. Ha azonban nem elégszünk meg az éppen pont megfelelő szoftverrel, hanem a vállalkozásunknak tökéletes programot szeretnénk választani, akkor érdemes a döntés előtt a legfontosabb szempontokat mind sorra venni. Ezúttal a számlázóválasztás legfontosabb szempontjait vettük górcső alá.

Hogyan válassz számlázó programot?

A számlázóválasztás 1. fontos szempontja: Mérd fel a jelenlegi igényeidet

A vállalkozásod soha nem állandó. Ideális esetben folyamatosan fejlődik, ennek módja viszont minden cég esetében különböző. Egyes cégek több tíz vagy száz munkavállalót foglalkoztatnak és folyamatos, intenzív növekedésre törekszenek. Mások viszont egyedül szeretnek dolgozni, és automatizálásra, a bevételek és a szabadidő növelésére törekednek. A számlázóválasztásnál is hasznos, ha tisztában vagy a terveiddel és ezeket is figyelembe veszed a döntésnél. Bármi is a célod, a Billingo alkalmazkodik hozzá.

Vizsgáld meg, hogy milyen igényeid vannak jelenleg, milyen funkciókra van szükséged mindenképpen a mindennapi munkád egyszerűsítéséhez. 

  • Gyors számlázásra, kevés adminisztrációra vágysz és költséghatékony megoldást keresel? ITT a megoldás számodra.
  • Webshopod van? Eljött a tökéletes pillanat, hogy olcsón automatizáld a számlázást. Részletek ITT.
  • Katás vállalkozó vagy? Speciális funkciók várnak rád a Billingóban. Olvass róla többet ITT.
  • Könyvelő vagy? A Billingóval a Könyvelői fiók és a számlázás is ingyenes számodra. További információk ITT.


A számlázóválasztás 2. fontos szempontja: Gondold át, hol tart majd a vállalkozásod 1, 2, 5 év múlva?

A vállalkozásod jelenlegi pozíciója mellett érdemes azt is átgondolnod, hol szeretnél néhány év múlva tartani. Vedd figyelembe azt is, hogy a technológia és a technikai lehetőségek is gyorsan és sokat változnak. Szóval ha nyitott vagy az innovációra és a vállalkozásod működésében is szeretnéd kihasználni a fejlődő kor adta lehetőségeket, akkor a döntésnél tartsd szem előtt a számlázó program fejlődési ütemét is. 

A Billingo az egyik leginnovatívabb online számlázó a magyar piacon. 

TUDTAD?
A Billingónál elsőként lehetett egyedi QR-kódot megjelentetni a számlán, így a vevő akár mobilról, azonnal ki is tudja fizetni a számlát. 

A Billingo online számlázó elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció mellett. Hétről hétre jönnek is az újabb fejlesztések és funkciók, amelyekkel még egyszerűbb és hatékonyabb lesz a mindennapi adminisztrációd.

A számlázóválasztás 3. fontos szempontja: Neked is fontos a jó ár-érték arány?

A Billingo funkcióiban a maximalizmusra, árazásban minimalizmusra törekszik. Sokak szerint ár-érték arányban az egyik legjobb választás a piacon. 

Az ingyenes, Starter csomaggal korlátlanul tudsz számlázni. Ha ennél több funkcióra nincs szükséged, akkor örökre ingyenes marad a számlázásod.  

Az előfizetéses csomagok árait úgy határoztuk meg, hogy a havidíjak elképesztően kedvezőek legyenek, a csomagokban pedig minden feltüntett funkció elérhető. 

Nem kell extra díjat fizetni sem az e-számlákért, sem az API használatért, sem a tömeges számlakiküldésért. Így fordulhat elő, hogy akár napi 100 db elektronikus számlát is küldhetsz API-val, automatikusan mindössze havi 1200 Ft-ért. 

Hogy hangzik? Igaz is.

Nem tudod eldönteni, hogy a Starter vagy a Master való neked? Segítünk!
Megnézem


A számlázóválasztás 4. fontos szempontja: Legyen elérhető ügyfélszolgálat

A Billingo online számlázó egy szolgáltatás, az együttműködésünk azonban nem ér véget a szerződéskötéskor vagy a havidíj kiszámlázásakor. 

Bármikor előfordulhatnak nehézségek, elakadások, kérdésed vagy észrevételed lehet a program használata közben vagy a funkciókat illetően. Mi pedig nyitottak vagyunk ezekre is. 

A Billingónál egyedülálló 4 területre bontott szakügyfélszolgálat válaszol a kérdéseidre telefonon és e-mailben egyaránt. Mindent megteszünk azért, hogy a számlázás ne akadály, hanem hajtómotor legyen a vállalkozásod működésében. 

Billingózz Te is, regisztrálj ingyen!
Regisztrálok

Tartalom

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top