Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Valóban megkönnyíti a mindenna…
Tippek - 2017.07.20. - 3 p. olvasás

Valóban megkönnyíti a mindennapokat egy számlázó? ➡️ Válaszoltak a vállalkozók!

Számos nemzetközi felmérés és tanulmány bizonyította már, hogy a külföldi cégek élete sokkal könnyebb lett, amióta számlázó programot használnak. De vajon mi a helyzet Magyarországon? Megkérdeztük a Billingo felhasználóit, hogy az ő munkájukat hogyan segíti a számlázójuk. Nézd meg, hogyan spóroltak meg rengeteg időt és pénzt a Billingóval a hazai vállalkozók.

Online számlázó program vállalkozóknak

A vállalkozók egyre bátrabban váltanak számlázó programra

Bár a vállalkozók jó része tisztában van vele, hogy egy számlázó program jelentősen felgyorsítaná az adminisztratív feladatokat, mégsem szánja el magát a váltásra. A Billingo felhasználói közt is többen akadtak, akik nehezen hagyták maguk mögött a papír alapú számlatömböket, azóta viszont semmi pénzért nem cserélnék le online számlázójukat.

A legnagyobb hátráltató tényező a korábbi adatok elvesztésétől való félelem volt. Ennek leküzdésében nagy könnyebbség volt számukra, hogy a Billingo számlaköltöztető funkcióval pillanatok alatt importálhatták be összes partner- és termékadatukat.

Többen tartottak attól is, hogy a számlázó program használatába beletanulni időigényes feladat. A Billingo éppen ezért indította el a Sandbox, vagyis tesztüzemmódot, amellyel a felhasználók teszt számlákon próbálhatják ki a számlázó funkcióit anélkül, hogy éles bizonylatokat hoznának létre.

Miért váltott és vált napjainkban is rengeteg vállalkozó számlázó programokra?

A felhasználók többsége időt és költséget szeretne spórolni a számlázóval

A számlázás nemcsak monoton, hanem elképesztően időrabló feladat is, amelyhez egyetlen vállalkozónak sincs igazán kedve. A számlázó programok ezt a terhet veszik le a vállakról, hiszen a felhasználók:

  • partner- és termék adatbázisokat hozhatnak létre,
  • aminek a segítségével néhány kattintással kiállíthatnak egy számlát,
  • az ismétlődő számlákat hónapokkal előre beállíthatják,
  • az értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatják.

A Billingo felhasználói arról számoltak be, hogy a számlázó programmal látványosan gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb lett a számlázás, aminek köszönhetően sokkal több idejük marad az igazán érdekes feladatokra.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a postai sorban állással elvesztegetett időt, valamint a levélként feladott számlákkal járó költségeket is megspórolták. A felhasználók ugyanis nemcsak a gyorsabb, hanem az olcsóbb számlázás miatt cserélték le a számlatömböket Billingóra.

A vállalkozók előszeretettel automatizálják a folyamatokat számlázó programmal

Az, hogy egy számlázó programnak melyik a leghasznosabb funkciója nagyban függ a vállalkozás szükségleteitől. A Billingo webáruházat működtető ügyfelei például a számlázó program és a webshop összekapcsolását tartják nélkülözhetetlennek.

Elmondásuk alapján a szoftver rengeteg terhet levesz a vállukról nap mint nap, így nem meglepő, hogy akad olyan vállalkozó is, aki tudatosan erre alapozva építette fel a cégét.

A válaszok alapján a vezetők többségének óriási könnyítést jelent az is, hogy néhány kattintással továbbíthatja a számlaadatokat a könyvelő irányába, amivel sokkal átláthatóbb és gyorsabb lett a könyvelés előkészítése is.

Vajon hogyan fogadják az ügyfelek a program által kiállított számlákat?

A Billingóval dolgozó vállalkozók egyetlen ügyfele sem panaszkodott még, hogy e-mailben kapja meg a számlákat. Sőt, több olyan visszajelzés érkezett, ami azt erősíti meg, hogy a partnerek számára is sokkal kényelmesebb és átláthatóbb ez a megoldás, ezért nagyon sokan saját cégüknél is számlázó programra váltottak azóta.

Próbáld ki te is a gyors és költséghatékony számlázás előnyeit, regisztrálj egy ingyenes Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023