MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Valóban megkönnyíti a mindenna…
Tippek - 2017.07.20. - 3 p. olvasás

Valóban megkönnyíti a mindennapokat egy számlázó? ➡️ Válaszoltak a vállalkozók!

Számos nemzetközi felmérés és tanulmány bizonyította már, hogy a külföldi cégek élete sokkal könnyebb lett, amióta számlázó programot használnak. De vajon mi a helyzet Magyarországon? Megkérdeztük a Billingo felhasználóit, hogy az ő munkájukat hogyan segíti a számlázójuk. Nézd meg, hogyan spóroltak meg rengeteg időt és pénzt a Billingóval a hazai vállalkozók.

Online számlázó program vállalkozóknak

A vállalkozók egyre bátrabban váltanak számlázó programra

Bár a vállalkozók jó része tisztában van vele, hogy egy számlázó program jelentősen felgyorsítaná az adminisztratív feladatokat, mégsem szánja el magát a váltásra. A Billingo felhasználói közt is többen akadtak, akik nehezen hagyták maguk mögött a papír alapú számlatömböket, azóta viszont semmi pénzért nem cserélnék le online számlázójukat.

A legnagyobb hátráltató tényező a korábbi adatok elvesztésétől való félelem volt. Ennek leküzdésében nagy könnyebbség volt számukra, hogy a Billingo számlaköltöztető funkcióval pillanatok alatt importálhatták be összes partner- és termékadatukat.

Többen tartottak attól is, hogy a számlázó program használatába beletanulni időigényes feladat. A Billingo éppen ezért indította el a Sandbox, vagyis tesztüzemmódot, amellyel a felhasználók teszt számlákon próbálhatják ki a számlázó funkcióit anélkül, hogy éles bizonylatokat hoznának létre.

Miért váltott és vált napjainkban is rengeteg vállalkozó számlázó programokra?

A felhasználók többsége időt és költséget szeretne spórolni a számlázóval

A számlázás nemcsak monoton, hanem elképesztően időrabló feladat is, amelyhez egyetlen vállalkozónak sincs igazán kedve. A számlázó programok ezt a terhet veszik le a vállakról, hiszen a felhasználók:

  • partner- és termék adatbázisokat hozhatnak létre,
  • aminek a segítségével néhány kattintással kiállíthatnak egy számlát,
  • az ismétlődő számlákat hónapokkal előre beállíthatják,
  • az értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatják.

A Billingo felhasználói arról számoltak be, hogy a számlázó programmal látványosan gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb lett a számlázás, aminek köszönhetően sokkal több idejük marad az igazán érdekes feladatokra.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a postai sorban állással elvesztegetett időt, valamint a levélként feladott számlákkal járó költségeket is megspórolták. A felhasználók ugyanis nemcsak a gyorsabb, hanem az olcsóbb számlázás miatt cserélték le a számlatömböket Billingóra.

A vállalkozók előszeretettel automatizálják a folyamatokat számlázó programmal

Az, hogy egy számlázó programnak melyik a leghasznosabb funkciója nagyban függ a vállalkozás szükségleteitől. A Billingo webáruházat működtető ügyfelei például a számlázó program és a webshop összekapcsolását tartják nélkülözhetetlennek.

Elmondásuk alapján a szoftver rengeteg terhet levesz a vállukról nap mint nap, így nem meglepő, hogy akad olyan vállalkozó is, aki tudatosan erre alapozva építette fel a cégét.

A válaszok alapján a vezetők többségének óriási könnyítést jelent az is, hogy néhány kattintással továbbíthatja a számlaadatokat a könyvelő irányába, amivel sokkal átláthatóbb és gyorsabb lett a könyvelés előkészítése is.

Vajon hogyan fogadják az ügyfelek a program által kiállított számlákat?

A Billingóval dolgozó vállalkozók egyetlen ügyfele sem panaszkodott még, hogy e-mailben kapja meg a számlákat. Sőt, több olyan visszajelzés érkezett, ami azt erősíti meg, hogy a partnerek számára is sokkal kényelmesebb és átláthatóbb ez a megoldás, ezért nagyon sokan saját cégüknél is számlázó programra váltottak azóta.

Próbáld ki te is a gyors és költséghatékony számlázás előnyeit, regisztrálj egy ingyenes Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top