Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Valóban megkönnyíti a mindenna…
Tippek - 2017.07.20. - 3 p. olvasás

Valóban megkönnyíti a mindennapokat egy számlázó? ➡️ Válaszoltak a vállalkozók!

Számos nemzetközi felmérés és tanulmány bizonyította már, hogy a külföldi cégek élete sokkal könnyebb lett, amióta számlázó programot használnak. De vajon mi a helyzet Magyarországon? Megkérdeztük a Billingo felhasználóit, hogy az ő munkájukat hogyan segíti a számlázójuk. Nézd meg, hogyan spóroltak meg rengeteg időt és pénzt a Billingóval a hazai vállalkozók.

Online számlázó program vállalkozóknak

A vállalkozók egyre bátrabban váltanak számlázó programra

Bár a vállalkozók jó része tisztában van vele, hogy egy számlázó program jelentősen felgyorsítaná az adminisztratív feladatokat, mégsem szánja el magát a váltásra. A Billingo felhasználói közt is többen akadtak, akik nehezen hagyták maguk mögött a papír alapú számlatömböket, azóta viszont semmi pénzért nem cserélnék le online számlázójukat.

A legnagyobb hátráltató tényező a korábbi adatok elvesztésétől való félelem volt. Ennek leküzdésében nagy könnyebbség volt számukra, hogy a Billingo számlaköltöztető funkcióval pillanatok alatt importálhatták be összes partner- és termékadatukat.

Többen tartottak attól is, hogy a számlázó program használatába beletanulni időigényes feladat. A Billingo éppen ezért indította el a Sandbox, vagyis tesztüzemmódot, amellyel a felhasználók teszt számlákon próbálhatják ki a számlázó funkcióit anélkül, hogy éles bizonylatokat hoznának létre.

Miért váltott és vált napjainkban is rengeteg vállalkozó számlázó programokra?

A felhasználók többsége időt és költséget szeretne spórolni a számlázóval

A számlázás nemcsak monoton, hanem elképesztően időrabló feladat is, amelyhez egyetlen vállalkozónak sincs igazán kedve. A számlázó programok ezt a terhet veszik le a vállakról, hiszen a felhasználók:

  • partner- és termék adatbázisokat hozhatnak létre,
  • aminek a segítségével néhány kattintással kiállíthatnak egy számlát,
  • az ismétlődő számlákat hónapokkal előre beállíthatják,
  • az értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatják.

A Billingo felhasználói arról számoltak be, hogy a számlázó programmal látványosan gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb lett a számlázás, aminek köszönhetően sokkal több idejük marad az igazán érdekes feladatokra.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a postai sorban állással elvesztegetett időt, valamint a levélként feladott számlákkal járó költségeket is megspórolták. A felhasználók ugyanis nemcsak a gyorsabb, hanem az olcsóbb számlázás miatt cserélték le a számlatömböket Billingóra.

A vállalkozók előszeretettel automatizálják a folyamatokat számlázó programmal

Az, hogy egy számlázó programnak melyik a leghasznosabb funkciója nagyban függ a vállalkozás szükségleteitől. A Billingo webáruházat működtető ügyfelei például a számlázó program és a webshop összekapcsolását tartják nélkülözhetetlennek.

Elmondásuk alapján a szoftver rengeteg terhet levesz a vállukról nap mint nap, így nem meglepő, hogy akad olyan vállalkozó is, aki tudatosan erre alapozva építette fel a cégét.

A válaszok alapján a vezetők többségének óriási könnyítést jelent az is, hogy néhány kattintással továbbíthatja a számlaadatokat a könyvelő irányába, amivel sokkal átláthatóbb és gyorsabb lett a könyvelés előkészítése is.

Vajon hogyan fogadják az ügyfelek a program által kiállított számlákat?

A Billingóval dolgozó vállalkozók egyetlen ügyfele sem panaszkodott még, hogy e-mailben kapja meg a számlákat. Sőt, több olyan visszajelzés érkezett, ami azt erősíti meg, hogy a partnerek számára is sokkal kényelmesebb és átláthatóbb ez a megoldás, ezért nagyon sokan saját cégüknél is számlázó programra váltottak azóta.

Próbáld ki te is a gyors és költséghatékony számlázás előnyeit, regisztrálj egy ingyenes Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér