Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Tippek koronavírus idejére – h…
Egyéb - 2020.03.26. - 1 p. olvasás

Tippek koronavírus idejére – hogyan tartsd össze távmunkában dolgozó csapatodat?

A koronavírus miatt kialakult helyzet nem csak a kis- és középvállalkozásokat, de a nagyvállalatokat is eddig szokatlan helyzet elé állítja. A krízis egy olyan helyzetet teremt, amikor óriási szükség van a cégvezetők proaktivitására, olyan megoldások kidolgozására, amelyek egyrészt biztosítják a munkavállalók egyben tartását, másrészt a cég zavartalan működését. A legtöbb esetben a megoldás, a home office. De hogyan tudod biztosítani a hatékonyságot és motiváltságot a bizonytalanság kellős közepén?

Hogyan tartsd össze a csapatodat koronavírus idején?

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, hogy miként teremthetsz napi rutint a virtuális térben.

Minden nap legyen nyitva a főnök virtuális irodája

Vezetőként erősítsd azt a veled dolgozókban, hogy jelen vagy, kézben tartod a dolgokat és bármikor bizalommal fordulhatnak hozzád. Minden nap jelölj ki egy időpontot, amikor online megbeszélést tartotok, és ahol bárki felteheti felmerülő kérdéseit. 

Ezen a meetingen kérd meg, hogy mindenki kamerával vegyen részt, így ha személyesen nem is, legalább virtuálisan megmarad a napi szintű kapcsolat.

Legyen a virtuális meeting mindig ugyanabban az időben. Ez egyrészt kiszámíthatóvá teszi a napi munkarendet, másrészt egyfajta rituálévá is válik. A káosz idején, amikor az emberek tele vannak aggodalommal, stresszel, szorongással, a rituálék pozitív hatásúak tudnak lenni.

A csapatépítés titka: légy nagyon emberi

Most minden eddiginél nagyobb szükség van a közös célok eléréséhez a csapat összekovácsolására. Ezt pedig úgy tudod elérni, ha nem az elérhetetlen főnököt látják benned, hanem az embert. Beszélhetsz a saját érzéseidről, melyeket ebben az extrém helyzetben tapasztalsz. Szánj arra időt, hogy mindenkit meghallgass, ezáltal sokkal nagyobb biztonságot élnek meg munkavállalóid, nem érzik úgy, hogy a fejük felett hozol döntéseket. 

Beszéljetek a kialakult helyzetről, legyen válságterv 

Fontos, hogy naprakész információkat ossz meg a veled együtt dolgozókkal. Mondd el őszintén, hogy hogyan érinti a céget a kialakult helyzet, mi lesz a kitűzött célokkal és milyen megoldási javaslatok születtek. Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a krízisből. Ez segít abban, hogy csapatod naprakész legyen és valóban közösen vigyétek egy irányba a cég hajóját. 

Fontos, hogy ne a problémán, hanem a megoldáson legyen a fókusz.

Még több vállalkozással, számlázással kapcsolatos érdekességért kattints ide >>

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér