Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Új funkció a QUICK költségnyil…
Tippek - 2020.07.09. - 1 p. olvasás

Új funkció a QUICK költségnyilvántartó rendszerben Billingósoknak

Új funkció élesítéséről kaptunk hírt a QUICK költségnyilvántartó rendszerrel kapcsolatban. Mutatjuk, hogy billingósként mire és hogyan tudod használni az új QUICK Balance funkciót.

Új funkció a QUICK költségnyilvántartó rendszerben Billingósoknak

A QUICK azért hasznos program, mert egyetlen, közös rendszerben tárolhatod a bevételeidet, a kiadásaidat és az utalásaidat is.

Az új QUICK Balance funkció segítségével pedig már azonnali tranzakciós eredményeket is szűrhetsz egyedi címkék vagy költségtípusok alapján. Ez azt jelenti, hogy egyszerű, havi nézetben tekintheted meg a bevételeket és a költségeket, kategóriákra bontva. Mindezt valós tranzakciós adatok alapján. 

A QUICK Balance megoldása a projekt alapon működő vállalkozások számára is értékes, mert a táblázatban egyedi címkékre is lehet szűrni. 

Hogyan működik együtt a QUICK Balance és a Billingo

Billingósként azért érdemes használnod az új QUICK Balance funkciót, mert, ha összekötötted a Billingódat a QUICK rendszerével, akkor kiállított számláid automatikusan sbekerülnek a QUICK rendszerbe, így a bevételek is kategóriákba rendezhetők és címkékkel láthatók el. 

A különböző kategóriák és címkék alapján bármikor lekérdezheted a havi eredményeket vagy pl. az áfa pozíciót is. Azért is nagyszerű ez a fejlesztés, mert mivel a szinkronizálás valós időben történik, a QUICK-ben is valós időben követheted nyomon a vállalkozásod pénzügyeit. 

Így működik a gyakorlatban:Forrás: www.quick.riport.app/post/m%C3%A1r-a-figm%C3%A1ban-a-quick-balance


Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés