Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJ funkció! ✅ Elindult a Billi…
Velünk történt - 2020.09.15. - 2 p. olvasás

ÚJ funkció! ✅ Elindult a Billingo Multiprofil

Fontos és sokak által várt funkció indulásának örülhetünk, mától elindult a Billingo Multiprofil funkció, amellyel egyetlen Billingo fiókodból menedzselheted az összes további fiókodat. Ennél már csak az jobb hír, hogy a funkció minden Billingo előfizetésben extra díj nélkül elérhető. Így igaz, az ingyenes Starterben is! Hurráááá, próbáld is ki!

ÚJ funkció! Elindult a Billingo Multiprofil

Mi az a Billingo Multiprofil?

A Billingo Multiprofil funkcióval egyetlen Billingo fiókból menedzselheted az összes Billingo profilodat. 

Pl. ha eddig 2 Billingo fiókod volt, egy a Kft-dnek és egy másik a katás egyéni vállalkozásod számára, azokat most egyetlen felületről érheted el. A profilok között pedig kényelmesen tudsz váltani.

Így még hatékonyabban dolgozhatsz, és az egyes fiókok autonómiájáról sem kell lemondanod.

A Billingo Multiprofil azért hasznos funkció, mert

  • egyetlen fiókból férhetsz hozzá az összes Billingós profilodhoz,
  • gyorsan és egyszerűen, az e-mail cím és jelszó megadása nélkül válthatsz a profilok között,
  • korlátlan Billingo profilt hozhatsz létre és kapcsolhatsz egy felületre,
  • az egyes profilok autonómiája megmarad, 
  • minden egyes profilhoz külön állíthatsz be munkatársi, könyvelői jogosultságokat, 
  • a hozzáféréseket bármikor visszavonhatod, módosíthatod,
  • a könyvelőd csak azt a profilt fogja látni, amelyikhez meghívót küldtél neki,
  • minden egyes profil esetén egyedileg kezelheted az előfizetésedet,
  • külön tesztprofilt (Sandbox) hozhatsz létre az új funkciók kipróbálásához.

Legfontosabb tudnivalók a Billingo Multiprofil működéséről

A Billingo Multiprofil funkció használatához ki kell választanod egy meglévő Billingo fiókodat. Ehhez kapcsolódik majd hozzá a többi, már meglévő vagy a jövőben újonnan létrehozott új Billingo alprofilod. 

A főprofilba minden esetben a hozzá tartozó e-mail címmel és jelszóval tudsz majd belépni, és ezen a profilon belül tudsz váltogatni a további profilok között. 

A különböző Billingo profilok egyetlen fiókból, de továbbra is teljes mértékben különállóan kezelhetők. Mindegyik profilban megmaradnak az ahhoz a fiókhoz beállított jellemzők, jogosultságok és természetesen az előfizetések is. 

Ha a későbbiekben majd új Billingo profilt hozol létre, az automatikusan Starter csomagba kerül. Persze, ha szeretnél, bármikor csomagot is válthatsz. 

Mostantól a Billingo Sandbox (tesztüzem) is a főprofilhoz tartozó újonnan létrehozott profilból érhető el. Ebben tudod majd tesztelni az új Billingo funkciókat, anélkül, hogy élesben kellene számlát kiállítanod. 

Fontos változás a korábbiakhoz képest, hogy, ha Sandbox profilt hozol létre, az örökre tesztprofil marad, nem tudod majd éles fiókra váltani. De miért is tennéd?

A Sandbox fiók létrehozásának lépéseiről ITT találsz képes útmutatót. 

A Billingo Multiprofil funkció minden Billingo előfizetésben ingyenesen elérhető, és akkor is kényelmesen használhatod, ha az egyik fiókod Starter, egy másik Master, a harmadik pedig pl. Kata előfizetésben van. Az adott Billingo profilhoz tartozó előfizetésedet az adott profil Előfizetésem füle alatt nézheted meg, hosszabbíthatod vagy éppen mondhatod le.

Hogyan kell beállítani a Billingo Multiprofilt?
Hogyan hozhatsz létre új alprofilokat?

Természetesen készítettünk Neked egy képes útmutatót, kattints a linkre és állítsuk be együtt!

Lássuk, hogyan kell beállítani a Billingo Multiprofilt »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023