Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Új funkciókkal startolt a Bill…
Velünk történt - 2022.01.11. - 3 p. olvasás

Új funkciókkal startolt a Billingo januárban

Villámgyorsan szalad az idő, egy újabb izgalmas hónapon vagyunk túl, ami alatt a Billingód még több hasznos funkcióval bővült. Gyere, fedezzük fel az újdonságokat.

Új funkciókkal startolt a Billingo januárban

Takarékbank integráció a Bankszinkronban

Erősen indul az új év!
Mostantól a Takarékbankban vezetett bankszámlák tranzakciói is integrálhatók a Billingo Bankszinkronba, így a korábbi 10 pénzintézet mellé mindjárt az év elején egy újabb nagybank, a Takarékbank is csatlakozott. 

Az összekötés gyors és egyszerű. Próbáld ki és máris

  • láthatod a kimenő és bejövő utalásaidat, 
  • egyszerűen párosíthatod a tranzakciókat a számláiddal, 
  • egyszerre akár több bankszámlád adatait is a Bankszinkronban követheted nyomon. 

A legjobb, hogy a Takarékbank integráció minden Basic, Standard és Pro csomagban ingyenes. 
Te is szeretnéd látni a Takarékbankos tranzakciókat, de Free előfizetésed van? Semmi gond, válts Basic csomagra már havi 790 Ft-tól (éves előfizetés esetén)

Segítség az összekötéshez »

Új “Asszisztensi” jogosultság a delegáláshoz

Ha nem szeretnél minden egyes számlázási és adminisztrálási feladatot a saját kezedben tartani, akkor a Jogosultságok funkciót imádni fogod. A különböző szintű jogosultságok kezelésével hozzáféréseket állíthatsz be a munkatársaidnak, és úgy dolgozhatnak a Billingóban, hogy csak a számukra releváns adatokhoz és információkhoz férnek hozzá. 

Az új Asszisztens jogosultság a legalacsonyabb hozzáférési szint. Ezzel a jogosultsággal munkatársad a Beállítások, a Kiadások és a Bankszinkron menüpontokhoz nem fér hozzá. 

Részletek és a beállítási lehetőség a Billingo kézikönyvben »

Gyorsabb a Fizetett számlastátusz állítása

A korábbiakhoz képest egyszerűbb és gyorsabb lett a Fizetett státusz állításának módja. 

  1. Kattints a számla melletti naptár ikonra. 
  2. Nyomd meg az Új tranzakció gombot a teljesítés adatainak rögzítéséhez. 
  3. Állítsd be a fizetés napját, a teljes vagy részteljesítés összegét, a fizetési módot és ha szeretnéd, a Bizonylatszámot, majd kattints a Hozzáadás gombra. 

Képes útmutató »

Billingo tipp: A Bankszinkron segítségével kapcsolódj össze a bankoddal, mert a Billingo segít összepárosítani az utalásokat a számlákkal és még gyorsabb lesz a pénzügyi ellenőrzés.

ÚJ funkció: Nyugta/E-nyugta stornózás 

Bármikor előfordulhat, hogy hibásan vagy téves adatokkal állítasz ki egy nyugtát/e-nyugtát. Mostantól ezt egyetlen gombnyomással stornózhatod. 

Kattints a nyugta/e-nyugta melletti műveleti gombra, majd válaszd a Storno parancsot. A folyamatban megadhatod a stornózás okát és a vevő e-mail címét is, ha szeretnéd. 

Ilyen egyszerű.  

Részletek »

Extragyors belépés Google, Apple vagy Facebook adatokkal

Ha utálod a jelszavak körüli macerát, de kiemelten ügyelsz a felhasználó fiókjaid biztonságára, akkor az új, gyorsabb belépési lehetőség neked való. 

Mostantól a Billingo fiókodba Google, Apple vagy Facebook felhasználói adataiddal is beléphetsz, így gyorsabb, egyszerűbb a belépés/regisztráció, miközben biztos lehetsz benne, hogy az adataid és vállalkozásod információi biztonságban vannak. 

Újdonság a Tömeges számlagenerálásban 

Felhasználói visszajelzésekre reagálva javítottunk a tömeges számlagenerálás működését, így mostantól a legfrissebb feltöltések kerülnek a lista élére, ezzel is támogatva a munkádat.

ÚJ NAV Online Számla értesítő e-mail a sikertelen adatszolgáltatásról

A NAV online számlaadat szolgáltatás kötelező adminisztráció, kikerülni nem lehet, de amennyire csak tudjuk levesszük a terhét a válladról. A NAV Online Számla összekötéssel máris automatikus az adatszolgáltatás, egy mostani újítással pedig az ellenőrzés is az lesz. 

Az új NAV Online Számla értesítő levél bekapcsolásával a Billingo rendszere óránként monitorozza az adatszolgáltatás teljesítését és értesítő e-mailt küld, ha SIKERTELEN volt az adatszolgáltatásod. Így azonnal tudni fogod, ha teendőd van egy számlával. 

Az Online Számla értesítő e-mail ITT tudod be- és kikapcsolni.  

Részletek »

ÚJ NAV adatszolgáltatás beállítási lehetőségek

Mint ismert a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség teljesítése a Billingo és a NAV Online Számla összekötésével egyszerűen automatizálható. A Billingóban azonban mostantól egyszerűen beállíthatod, ha mégsem szeretnéd, hogy a Billingo automatikusan teljesítse az adatszolgáltatási kötelezettséget. 

A Beállításaidat a Bizonylat beállítások menüben tudod módosítani. 

Részletek » 


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér