Új funkciókkal startolt a Billingo januárban

Billingo hírek 2022.01.11. - 3 p. olvasás

Villámgyorsan szalad az idő, egy újabb izgalmas hónapon vagyunk túl, ami alatt a Billingód még több hasznos funkcióval bővült. Gyere, fedezzük fel az újdonságokat.

Új funkciókkal startolt a Billingo januárban

Takarékbank integráció a Bankszinkronban

Erősen indul az új év!
Mostantól a Takarékbankban vezetett bankszámlák tranzakciói is integrálhatók a Billingo Bankszinkronba, így a korábbi 10 pénzintézet mellé mindjárt az év elején egy újabb nagybank, a Takarékbank is csatlakozott. 

Az összekötés gyors és egyszerű. Próbáld ki és máris

  • láthatod a kimenő és bejövő utalásaidat, 
  • egyszerűen párosíthatod a tranzakciókat a számláiddal, 
  • egyszerre akár több bankszámlád adatait is a Bankszinkronban követheted nyomon. 

A legjobb, hogy a Takarékbank integráció minden Basic, Standard és Pro csomagban ingyenes. 
Te is szeretnéd látni a Takarékbankos tranzakciókat, de Free előfizetésed van? Semmi gond, válts Basic csomagra már havi 790 Ft-tól (éves előfizetés esetén)

Segítség az összekötéshez »

Új “Asszisztensi” jogosultság a delegáláshoz

Ha nem szeretnél minden egyes számlázási és adminisztrálási feladatot a saját kezedben tartani, akkor a Jogosultságok funkciót imádni fogod. A különböző szintű jogosultságok kezelésével hozzáféréseket állíthatsz be a munkatársaidnak, és úgy dolgozhatnak a Billingóban, hogy csak a számukra releváns adatokhoz és információkhoz férnek hozzá. 

Az új Asszisztens jogosultság a legalacsonyabb hozzáférési szint. Ezzel a jogosultsággal munkatársad a Beállítások, a Kiadások és a Bankszinkron menüpontokhoz nem fér hozzá. 

Részletek és a beállítási lehetőség a Billingo kézikönyvben »

Gyorsabb a Fizetett számlastátusz állítása

A korábbiakhoz képest egyszerűbb és gyorsabb lett a Fizetett státusz állításának módja. 

  1. Kattints a számla melletti naptár ikonra. 
  2. Nyomd meg az Új tranzakció gombot a teljesítés adatainak rögzítéséhez. 
  3. Állítsd be a fizetés napját, a teljes vagy részteljesítés összegét, a fizetési módot és ha szeretnéd, a Bizonylatszámot, majd kattints a Hozzáadás gombra. 

Képes útmutató »

Billingo tipp: A Bankszinkron segítségével kapcsolódj össze a bankoddal, mert a Billingo segít összepárosítani az utalásokat a számlákkal és még gyorsabb lesz a pénzügyi ellenőrzés.

ÚJ funkció: Nyugta/E-nyugta stornózás 

Bármikor előfordulhat, hogy hibásan vagy téves adatokkal állítasz ki egy nyugtát/e-nyugtát. Mostantól ezt egyetlen gombnyomással stornózhatod. 

Kattints a nyugta/e-nyugta melletti műveleti gombra, majd válaszd a Storno parancsot. A folyamatban megadhatod a stornózás okát és a vevő e-mail címét is, ha szeretnéd. 

Ilyen egyszerű.  

Részletek »

Extragyors belépés Google, Apple vagy Facebook adatokkal

Ha utálod a jelszavak körüli macerát, de kiemelten ügyelsz a felhasználó fiókjaid biztonságára, akkor az új, gyorsabb belépési lehetőség neked való. 

Mostantól a Billingo fiókodba Google, Apple vagy Facebook felhasználói adataiddal is beléphetsz, így gyorsabb, egyszerűbb a belépés/regisztráció, miközben biztos lehetsz benne, hogy az adataid és vállalkozásod információi biztonságban vannak. 

Újdonság a Tömeges számlagenerálásban 

Felhasználói visszajelzésekre reagálva javítottunk a tömeges számlagenerálás működését, így mostantól a legfrissebb feltöltések kerülnek a lista élére, ezzel is támogatva a munkádat.

ÚJ NAV Online Számla értesítő e-mail a sikertelen adatszolgáltatásról

A NAV online számlaadat szolgáltatás kötelező adminisztráció, kikerülni nem lehet, de amennyire csak tudjuk levesszük a terhét a válladról. A NAV Online Számla összekötéssel máris automatikus az adatszolgáltatás, egy mostani újítással pedig az ellenőrzés is az lesz. 

Az új NAV Online Számla értesítő levél bekapcsolásával a Billingo rendszere óránként monitorozza az adatszolgáltatás teljesítését és értesítő e-mailt küld, ha SIKERTELEN volt az adatszolgáltatásod. Így azonnal tudni fogod, ha teendőd van egy számlával. 

Az Online Számla értesítő e-mail ITT tudod be- és kikapcsolni.  

Részletek »

ÚJ NAV adatszolgáltatás beállítási lehetőségek

Mint ismert a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség teljesítése a Billingo és a NAV Online Számla összekötésével egyszerűen automatizálható. A Billingóban azonban mostantól egyszerűen beállíthatod, ha mégsem szeretnéd, hogy a Billingo automatikusan teljesítse az adatszolgáltatási kötelezettséget. 

A Beállításaidat a Bizonylat beállítások menüben tudod módosítani. 

Részletek » 


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top