Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / ÚJ! Megérkezett a Billingo - A…
Könyvelőknek - 2020.03.09. - 3 p. olvasás

ÚJ! Megérkezett a Billingo - Adriana összekötése

Az Adriana Accounting egy szuper, könyveléstámogató szoftver, amellyel a vállalkozások és a könyvelőik is rengeteg időt takaríthatnak meg. Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az Adriana és a Billingo összekötése is, szívből ajánljuk Neked is! Olvass tovább, máris mutatjuk, miért lesz ez kiemelten fontos a Te cégedben is!

ÚJ! Megérkezett a Billingo - Adriana összekötése

Íme Adriana, a legújabb barátod!

Az Adriana egy hasznos, könyveléstámogató szoftver, ami nemcsak a könyvelődnek, de neked is rendkívül értékes lesz a jövőben. 

 Jelenleg a Billingóban kiállított számláidat papíron, vagy egy szűrést, exportálást követően, e-mailben küldöd el a könyvelődnek. Még ideálisabb esetben hozzáférést adtál a könyvelődnek, és ő tölti le az adatokat. Hiába a gyors megoldások, akkor is foglalkozni kell vele minden hónapban, észben kell tartani, meg kell oldani. Az Adriana összekapcsolással ezt a lépést is automatizálhatod, de ez még csak a jéghegy csúcsa!

Az Adriana jelenleg több, mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató formátumát képes feldolgozni, és az adatok alapján automatikusan fizetettre tudja állítani a számláidat. Ehhez a PSD2-t és a banki fejlesztéseket sem kell megvárnod. Már most is működik, a jövőben pedig még hasznosabb lesz. A háttérben pedig már azon is dolgozunk, hogy mindezt a Billingóban is egyből láthasd.

Adrianát minden könyvelőnek!

Az Adrianával könyvelő program váltása nélkül automatizálható a kontírozás. A kimenő Billingós számlák mellett szinte az összes bank, a csomagfutár utánvét listák és a bankkártya elfogadó rendszerek elszámoló listái is egy helyen dolgozhatók fel.

Jelenleg a legtöbb könyvelő a számlák és bankszámla történetek adatait manuálisan rögzíti és vezeti át a könyvelő programba. Ami rengeteg időt igényel.

Az Adriana és Billingo összekötéssel akár heti több óra munkaidő is megspórolható, mert az adatok digitálisan átemelhetők, kevesebb lesz a hiba és hatékonyabbá válik a munka. 

Az Adriana jelenleg az alábbi könyvelő programmal kompatibilis:

 • RLB-60
 • RLB Hálózatos
 • Infotéka - Kontír.NET
 • Novitax
 • ComboSoft
 • IMA
 • Infotéka - Kontír FB
 • Navision
 • Regram
 • SUP

Az Adriana szoftverrel

 • automatizálható a számlaexport, így vállalkozóként több időd marad,
 • a könyvelőnek nem kell a számlákra várni, sőt, be sem kell lépnie a Billingóba, hogy letöltse azokat, a számlák valós időben jelennek meg az Adrianában,
 • nem kell többet manuálisan rögzíteni a számlákat,
 • automatizálható a kontírozás, 
 • több mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató adatai dolgozhatók fel,
 • a Billingóval kiállított számlák automatikusan megjelennek a programban, 
 • a bank és a kimenő számlák egy helyen dolgozhatók fel,
 • automatizálható a számlák szétkontírozása.

Az Adrianával a számlák szétkontírozás is automatizálható 

Az Adriana egyik legnagyobb, könyveléstechnikai előnye, hogy akár a 3-as, 4-es és 9-es főkönyvre könyvelt számlák kontírozása is automatizálható. A rendszer emberi beavatkozás nélkül, teljesen automatikusan megoldja, ezzel még több időt hagyva a könyvelőknek. 

Tudtad?

A könyvelők sok cég esetén a számlákat, illetve a számla tételeket különböző főkönyvi számra kontírozzák. Ez nemcsak az utalásos és készpénzes számlák megkülönböztetésére vonatkozik, hanem arra is, amikor az egy számlán szereplő tételeket üzletág szerint különböző 9-es főkönyvre kell tenni, vagy a különböző áfa kulcsú tételeket kell a megfelelő áfa gyűjtő kóddal rögzíteni. 

Nagyon sok esetben ezt a főkönyvi számra bontást számlánként egyesével, kézzel csinálják meg a könyvelők, pedig ez a folyamat a legtöbb cég esetén az Adrianával teljesen automatizálható - egy rövid egyszeri paraméterezést követően!  

Ajánld az Adrianát a könyvelődnek!
Megnézem

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés