Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újabb lenyűgöző automatizmus a…
Velünk történt - 2021.06.21. - 3 p. olvasás

Újabb lenyűgöző automatizmus a Billingóban - megérkezett az ÚJ Partnerfigyelő

Te is érezted már, ha a nap 48 órából állna, szinte akkor sem lenne elég? Nem vagy vele egyedül! Vállalkozóként elképesztő mennyiségű feladatot kell ellátnod, az egyre erősödő verseny miatt pedig egyszerűen nem teheted meg, hogy a piacodat, a partnereidet és a versenytársaidat nem tartod szemmel folyamatosan. De kinek van erre ideje a mindennapi rohanásban? Hát a Billingódnak! És a legjobb, hogy mostantól ezt is elvégzi helyetted!

Újabb lenyűgöző automatizmus a Billingóban - megérkezett az ÚJ Partnerfigyelő

Mire jó a Partnerfigyelő?

A Partnerfigyelő a Billingo legújabb kiegészítő szolgáltatása, amely a nap 24 órájában figyeli helyetted a számodra fontos vállalkozásokat és azonnal értesít, ha az adataiban bármilyen pozitív vagy negatív változás történik. Így naprakészen tudod figyelni bármilyen hazai vállalkozás helyzetét. Pont ahogy most is teszed, csak mostantól ezt is automatizáltan.

A Partnerfigyelőben akár 200 hazai vállalkozásra állíthatsz be követést. A Billingód pedig hatékonyan, panaszkodás nélkül végzi ezt az aprólékos és sziszifuszi munkát is helyetted. Amint negatív vagy pozitív változást észlel a megfigyelt vállalkozások adataiban, azonnal, automatikusan küldi neked az értesítést. Előtted semmi sem maradhat rejtve!

Azért is jó, ha ezt a fontos feladatot is a Billingód felületéről menedzseled, mert így kevesebb platformot kell használnod, kevesebb kattintással jutsz a lehető legaktuálisabb információkhoz, mindezt úgy, hogy egyetlen felesleges percet sem kell böngészéssel töltened. A Billingo ezúttal is teljesen automatikusan működik, és azonnal figyelmeztet, ha téged érintő fontos információ jut a birtokába. 

Különösen hasznos lesz ez a negatív információk esetén, pl. ha

 • végrehajtás vagy végelszámolás indul egy megfigyelt vállalkozás ellen,
 • nem nyújtotta be az áfabevallását,
 • szankciós jelleggel törölték az adószámát,
 • jelentős adóhiánnyal rendelkezik stb.

 Az ilyen minőségű és pontos adatok aranyat érnek a vállalkozásod számára, amelyek a mindennapi működésedet és a stratégiai döntéseidet is befolyásolhatják. 

A Partnerfigyelőd szemmel tartja a piacodat helyetted

A Partnerfigyelővel azonnal tudni fogod, ha a számodra érdekes vállalkozásoknál történik valami, mert

 • azonnali e-mail értesítést kapsz a megfigyelt vállalkozásokat érintő változásokról,
 • akár 200 vállalkozást is figyelemmel kísérhetsz egyszerre,
 • a partnereiden vagy a konkurencián túl bármilyen hazai vállalkozást megfigyelhetsz,
 • a megfigyelt partnereiddel kapcsolatos eseményeket a Céginfó menüben is nyomon követheted
 • egyetlen telefonhívás és böngészés nélkül informálódhatsz,
 • a megszokott, ismerős felületen könnyen kiismered magad, 
 • ki sem lépned a Billingódból, ha infóra van szükséged.

Hogyan működik a Partnerfigyelő?

A Partnerfigyelőt a Billingo fiókodban, a Céginfó menüponton keresztül éred el. A jól ismert felületen szűrhetsz, kereshetsz. Az adatok között pedig minden fontos és hatályos információt és 2 éven belüli változást megtalálsz, legyen az pozitív vagy negatív. 

 1. Kattints a Céginfó menüpontra a magyarországi vállalkozások közötti adatkereséshez.
 2. Kezdd el beírni a szabadszavas keresőbe a keresett vállalkozás nevét. A rendszer 3 karakter beírását követően felajánlja a lehetséges találatokat. Válaszd ki a megfelelőt. 
 3. Lehetőséged van adószámra is keresni. Ez esetben add meg min. az adószám első 8 karakterét. 
 4. Kattints a Megfigyelés gombra az adott vállalkozás megfigyeléséhez. Egyszerre akár 200 vállalkozást követhetsz nyomon. A megfigyelést természetesen bármikor törölheted és újat is beállíthatsz.
 5. A Partnerfigyelő beállítását követően a rendszer azonnal e-mailben értesítést küld a kiválasztott vállalkozásokat érintő változásokról.
 6. A Billingódban bármikor, pillantok alatt áttekintheted a megfigyelt cégek alapinformációt. 

Több és részletesebb adatra van szükséged? 

Billingo tipp: Használd a Partnerfigyelőt a Billingo Céginfó előfizetéssel kiegészítve, így a megfigyelt vállalkozásokról még további hasznos és értékes adatokat is megtudhatsz. A legrészletesebb információkhoz válaszd az Enterprise csomagot, így a megfigyelt cégek Mérleghez tartozó kiegészítő mellékletét azonnal eléred, akár 5 évre visszamenőleg is. Mindezt átlátható táblázatba rendezve. Ezek az értékes információk egy jó döntéssel akár az éves díj sokszorosát hozhatják vissza. 

Nagyszerű, igaz?

Kövesd nyomon Te is a partnereidet, potenciális üzlettársaidat vagy a versenytársaidat érintő változásokat naprakészen a Billingóval!

Irány a Billingo »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023