Újabb lenyűgöző automatizmus a Billingóban - megérkezett az ÚJ Partnerfigyelő

Billingo hírek 2021.06.21. - 3 p. olvasás

Te is érezted már, ha a nap 48 órából állna, szinte akkor sem lenne elég? Nem vagy vele egyedül! Vállalkozóként elképesztő mennyiségű feladatot kell ellátnod, az egyre erősödő verseny miatt pedig egyszerűen nem teheted meg, hogy a piacodat, a partnereidet és a versenytársaidat nem tartod szemmel folyamatosan. De kinek van erre ideje a mindennapi rohanásban? Hát a Billingódnak! És a legjobb, hogy mostantól ezt is elvégzi helyetted!

Újabb lenyűgöző automatizmus a Billingóban - megérkezett az ÚJ Partnerfigyelő

Mire jó a Partnerfigyelő?

A Partnerfigyelő a Billingo legújabb kiegészítő szolgáltatása, amely a nap 24 órájában figyeli helyetted a számodra fontos vállalkozásokat és azonnal értesít, ha az adataiban bármilyen pozitív vagy negatív változás történik. Így naprakészen tudod figyelni bármilyen hazai vállalkozás helyzetét. Pont ahogy most is teszed, csak mostantól ezt is automatizáltan.

A Partnerfigyelőben akár 200 hazai vállalkozásra állíthatsz be követést. A Billingód pedig hatékonyan, panaszkodás nélkül végzi ezt az aprólékos és sziszifuszi munkát is helyetted. Amint negatív vagy pozitív változást észlel a megfigyelt vállalkozások adataiban, azonnal, automatikusan küldi neked az értesítést. Előtted semmi sem maradhat rejtve!

Azért is jó, ha ezt a fontos feladatot is a Billingód felületéről menedzseled, mert így kevesebb platformot kell használnod, kevesebb kattintással jutsz a lehető legaktuálisabb információkhoz, mindezt úgy, hogy egyetlen felesleges percet sem kell böngészéssel töltened. A Billingo ezúttal is teljesen automatikusan működik, és azonnal figyelmeztet, ha téged érintő fontos információ jut a birtokába. 

Különösen hasznos lesz ez a negatív információk esetén, pl. ha

 • végrehajtás vagy végelszámolás indul egy megfigyelt vállalkozás ellen,
 • nem nyújtotta be az áfabevallását,
 • szankciós jelleggel törölték az adószámát,
 • jelentős adóhiánnyal rendelkezik stb.

 Az ilyen minőségű és pontos adatok aranyat érnek a vállalkozásod számára, amelyek a mindennapi működésedet és a stratégiai döntéseidet is befolyásolhatják. 

A Partnerfigyelőd szemmel tartja a piacodat helyetted

A Partnerfigyelővel azonnal tudni fogod, ha a számodra érdekes vállalkozásoknál történik valami, mert

 • azonnali e-mail értesítést kapsz a megfigyelt vállalkozásokat érintő változásokról,
 • akár 200 vállalkozást is figyelemmel kísérhetsz egyszerre,
 • a partnereiden vagy a konkurencián túl bármilyen hazai vállalkozást megfigyelhetsz,
 • a megfigyelt partnereiddel kapcsolatos eseményeket a Céginfó menüben is nyomon követheted
 • egyetlen telefonhívás és böngészés nélkül informálódhatsz,
 • a megszokott, ismerős felületen könnyen kiismered magad, 
 • ki sem lépned a Billingódból, ha infóra van szükséged.

Hogyan működik a Partnerfigyelő?

A Partnerfigyelőt a Billingo fiókodban, a Céginfó menüponton keresztül éred el. A jól ismert felületen szűrhetsz, kereshetsz. Az adatok között pedig minden fontos és hatályos információt és 2 éven belüli változást megtalálsz, legyen az pozitív vagy negatív. 

 1. Kattints a Céginfó menüpontra a magyarországi vállalkozások közötti adatkereséshez.
 2. Kezdd el beírni a szabadszavas keresőbe a keresett vállalkozás nevét. A rendszer 3 karakter beírását követően felajánlja a lehetséges találatokat. Válaszd ki a megfelelőt. 
 3. Lehetőséged van adószámra is keresni. Ez esetben add meg min. az adószám első 8 karakterét. 
 4. Kattints a Megfigyelés gombra az adott vállalkozás megfigyeléséhez. Egyszerre akár 200 vállalkozást követhetsz nyomon. A megfigyelést természetesen bármikor törölheted és újat is beállíthatsz.
 5. A Partnerfigyelő beállítását követően a rendszer azonnal e-mailben értesítést küld a kiválasztott vállalkozásokat érintő változásokról.
 6. A Billingódban bármikor, pillantok alatt áttekintheted a megfigyelt cégek alapinformációt. 

Nincs még Billingo fiókod? 
Regisztrálj, hogy használhasd a Partnerfigyelőt!

Több és részletesebb adatra van szükséged? 

Billingo tipp: Használd a Partnerfigyelőt a Billingo Céginfó előfizetéssel kiegészítve, így a megfigyelt vállalkozásokról még további hasznos és értékes adatokat is megtudhatsz. A legrészletesebb információkhoz válaszd az Enterprise csomagot, így a megfigyelt cégek Mérleghez tartozó kiegészítő mellékletét azonnal eléred, akár 5 évre visszamenőleg is. Mindezt átlátható táblázatba rendezve. Ezek az értékes információk egy jó döntéssel akár az éves díj sokszorosát hozhatják vissza. 

Nagyszerű, igaz?

Kövesd nyomon Te is a partnereidet, potenciális üzlettársaidat vagy a versenytársaidat érintő változásokat naprakészen a Billingóval!

Irány a Billingo »

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top