Újdonság: egyre több információt kapsz az új Partnerprofil oldalon

Billingo hírek 2022.08.01. - 2 p. olvasás

Jól tudjuk, hogy a vevő- és a partnerinformációk a vállalkozásod legértékesebb adatai. A stratégiai tervezéseidhez, új árajánlatokhoz vagy értékesítési volumened elemzéséhez elengedhetetlen, hogy az egyes vevőidre vonatkozó adatok bármikor rendelkezésre álljanak, ha szükséged van rájuk. A Billingóra mostantól ebben is számíthatsz: érkezik a vadonatúj Partnerprofil oldal.

Újdonság: egyre több információt kapsz az új Partnerprofil oldalon

A legfontosabb partneradatok egy felületen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alkottuk meg, hogy az egyes partnereidhez, vevőidhez kapcsolódó cégadatokat, kiadásokat, bevételeket és bizonylatokat egyetlen felületen, a Partnerlista menüben elérd.

Az új Partnerprofil oldal több módon is segíti a munkádat

 • a korábbinál lényegesen egyszerűbben eléred a partnereidre vonatkozó adatokat
 • egyszerűbben értelmezheted a partneredhez kapcsolódó összefüggéseket
 • pillanatok alatt átlátod a partnertől származó bevételeket/kiadásokat
 • azonnal láthatod a partnerhez kapcsolódó negatív és pozitív eseményeket*
 • számokkal alátámasztva, egyszerűbben hozhatsz fontos döntéseket. 

Naprakész pénzügyi adatok, pontos statisztikák 

Bevétel statisztika

A bevételi statisztikában naprakészen látod az adott évben, adott partnernek kiállított számlák összértékét, valamint a fizetett, a kintlévő és lejárt bizonylatok értékét is. 

Kiadás statisztika

A kiadás statisztika az adott partnertől beérkező számlák összesítésében lesz segítségedre. Pontosan informál az adott évben pénzügyileg teljesített, kintlévő és már lejárt fizetési határidejű számláidról, és az évben az adott partnernél leadott rendeléseid összértékéről is. 

Partner adatok

A partneradatok ablakban gyorsan és egyszerűen gyűjtheted ki a partnerről rögzített adatokat. Ez nagyon hasznos az új szerződések, ajánlatok készítésekor, ha új munkatárs érkezik a vállalkozáshoz vagy éppen a kapcsolatfelvételhez van szükséged az adatokra. 

Elérhető és szerkeszthető partneradatok: 

 1. Partner típusa
 2. Adószám
 3. Számlázási cím
 4. Bankszámlaszám
 5. Kapcsolat (telefonszám, email cím)
 6. Alapértelmezett bizonylat beállítások
 7. Megjegyzés

Még több adat és esemény a Céginfóból

Mostantól a Partnerprofil oldalon is eléred a Céginfó negatív és pozitív eseményeit, amennyiben rendelkezel Céginfó Standard előfizetéssel. 

Így ezen a felületen is azonnal látod, ha pl. adótartozás, felszámolási eljárás, adószámtörlés, áfa bevallás elmulasztása, csődeljárás vagy akár végelszámolás figyelmeztetés jelenik meg a partnered profiloldalán. 

Fontos! Adószám hiányában ill. külföldi partnerek esetén az adatok megjelenítése nem lehetséges.

Minden bizonylat és dokumentum egy helyen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen felületen minél több, minél részletesebb információkat elérj. Így adott partner oldalán az összes korábbi bizonylatot is eléred és azonnal új bizonylatokat is létrehozhatsz, pl. 

 • kimenő- és bejövő számlát
 • nyugtát
 • árajánlatot
 • megrendelőlapot
 • szállítólevelet
 • teljesítési igazolást stb. 

* A Partnerprofil oldal használatához Billingo PRO számlázó előfizetés szükséges, a céginformációs adatok pedig Céginfo Standard előfizetés esetén jelennek meg a profiloldalon. 

Az új Partnerprofil oldalt a partner nevére vagy a mellett lévő szem ikonra kattintva is eléred. Próbáld ki az új Partnerprofil oldalt!

Kipróbálom »


Hasonló cikkek a kategóriában

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top