Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonság: egyre több informáci…
Velünk történt - 2022.08.01. - 2 p. olvasás

Újdonság: egyre több információt kapsz az új Partnerprofil oldalon

Jól tudjuk, hogy a vevő- és a partnerinformációk a vállalkozásod legértékesebb adatai. A stratégiai tervezéseidhez, új árajánlatokhoz vagy értékesítési volumened elemzéséhez elengedhetetlen, hogy az egyes vevőidre vonatkozó adatok bármikor rendelkezésre álljanak, ha szükséged van rájuk. A Billingóra mostantól ebben is számíthatsz: érkezik a vadonatúj Partnerprofil oldal.

Újdonság: egyre több információt kapsz az új Partnerprofil oldalon

A legfontosabb partneradatok egy felületen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alkottuk meg, hogy az egyes partnereidhez, vevőidhez kapcsolódó cégadatokat, kiadásokat, bevételeket és bizonylatokat egyetlen felületen, a Partnerlista menüben elérd.

Az új Partnerprofil oldal több módon is segíti a munkádat

 • a korábbinál lényegesen egyszerűbben eléred a partnereidre vonatkozó adatokat
 • egyszerűbben értelmezheted a partneredhez kapcsolódó összefüggéseket
 • pillanatok alatt átlátod a partnertől származó bevételeket/kiadásokat
 • azonnal láthatod a partnerhez kapcsolódó negatív és pozitív eseményeket*
 • számokkal alátámasztva, egyszerűbben hozhatsz fontos döntéseket. 

Naprakész pénzügyi adatok, pontos statisztikák 

Bevétel statisztika

A bevételi statisztikában naprakészen látod az adott évben, adott partnernek kiállított számlák összértékét, valamint a fizetett, a kintlévő és lejárt bizonylatok értékét is. 

Kiadás statisztika

A kiadás statisztika az adott partnertől beérkező számlák összesítésében lesz segítségedre. Pontosan informál az adott évben pénzügyileg teljesített, kintlévő és már lejárt fizetési határidejű számláidról, és az évben az adott partnernél leadott rendeléseid összértékéről is. 

Partner adatok

A partneradatok ablakban gyorsan és egyszerűen gyűjtheted ki a partnerről rögzített adatokat. Ez nagyon hasznos az új szerződések, ajánlatok készítésekor, ha új munkatárs érkezik a vállalkozáshoz vagy éppen a kapcsolatfelvételhez van szükséged az adatokra. 

Elérhető és szerkeszthető partneradatok: 

 1. Partner típusa
 2. Adószám
 3. Számlázási cím
 4. Bankszámlaszám
 5. Kapcsolat (telefonszám, email cím)
 6. Alapértelmezett bizonylat beállítások
 7. Megjegyzés

Még több adat és esemény a Céginfóból

Mostantól a Partnerprofil oldalon is eléred a Céginfó negatív és pozitív eseményeit, amennyiben rendelkezel Céginfó Standard előfizetéssel. 

Így ezen a felületen is azonnal látod, ha pl. adótartozás, felszámolási eljárás, adószámtörlés, áfa bevallás elmulasztása, csődeljárás vagy akár végelszámolás figyelmeztetés jelenik meg a partnered profiloldalán. 

Fontos! Adószám hiányában ill. külföldi partnerek esetén az adatok megjelenítése nem lehetséges.

Minden bizonylat és dokumentum egy helyen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen felületen minél több, minél részletesebb információkat elérj. Így adott partner oldalán az összes korábbi bizonylatot is eléred és azonnal új bizonylatokat is létrehozhatsz, pl. 

 • kimenő- és bejövő számlát
 • nyugtát
 • árajánlatot
 • megrendelőlapot
 • szállítólevelet
 • teljesítési igazolást stb. 

* A Partnerprofil oldal használatához Billingo PRO számlázó előfizetés szükséges, a céginformációs adatok pedig Céginfo Standard előfizetés esetén jelennek meg a profiloldalon. 

Az új Partnerprofil oldalt a partner nevére vagy a mellett lévő szem ikonra kattintva is eléred. Próbáld ki az új Partnerprofil oldalt!

Kipróbálom »


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska