Újdonság: egyre több információt kapsz az új Partnerprofil oldalon

Billingo hírek 2022.08.01. - 2 p. olvasás

Jól tudjuk, hogy a vevő- és a partnerinformációk a vállalkozásod legértékesebb adatai. A stratégiai tervezéseidhez, új árajánlatokhoz vagy értékesítési volumened elemzéséhez elengedhetetlen, hogy az egyes vevőidre vonatkozó adatok bármikor rendelkezésre álljanak, ha szükséged van rájuk. A Billingóra mostantól ebben is számíthatsz: érkezik a vadonatúj Partnerprofil oldal.

A legfontosabb partneradatok egy felületen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alkottuk meg, hogy az egyes partnereidhez, vevőidhez kapcsolódó cégadatokat, kiadásokat, bevételeket és bizonylatokat egyetlen felületen, a Partnerlista menüben elérd.

Az új Partnerprofil oldal több módon is segíti a munkádat

 • a korábbinál lényegesen egyszerűbben eléred a partnereidre vonatkozó adatokat
 • egyszerűbben értelmezheted a partneredhez kapcsolódó összefüggéseket
 • pillanatok alatt átlátod a partnertől származó bevételeket/kiadásokat
 • azonnal láthatod a partnerhez kapcsolódó negatív és pozitív eseményeket*
 • számokkal alátámasztva, egyszerűbben hozhatsz fontos döntéseket. 

Naprakész pénzügyi adatok, pontos statisztikák 

Bevétel statisztika

A bevételi statisztikában naprakészen látod az adott évben, adott partnernek kiállított számlák összértékét, valamint a fizetett, a kintlévő és lejárt bizonylatok értékét is. 

Kiadás statisztika

A kiadás statisztika az adott partnertől beérkező számlák összesítésében lesz segítségedre. Pontosan informál az adott évben pénzügyileg teljesített, kintlévő és már lejárt fizetési határidejű számláidról, és az évben az adott partnernél leadott rendeléseid összértékéről is. 

Partner adatok

A partneradatok ablakban gyorsan és egyszerűen gyűjtheted ki a partnerről rögzített adatokat. Ez nagyon hasznos az új szerződések, ajánlatok készítésekor, ha új munkatárs érkezik a vállalkozáshoz vagy éppen a kapcsolatfelvételhez van szükséged az adatokra. 

Elérhető és szerkeszthető partneradatok: 

 1. Partner típusa
 2. Adószám
 3. Számlázási cím
 4. Bankszámlaszám
 5. Kapcsolat (telefonszám, email cím)
 6. Alapértelmezett bizonylat beállítások
 7. Megjegyzés

Még több adat és esemény a Céginfóból

Mostantól a Partnerprofil oldalon is eléred a Céginfó negatív és pozitív eseményeit, amennyiben rendelkezel Céginfó Standard előfizetéssel. 

Így ezen a felületen is azonnal látod, ha pl. adótartozás, felszámolási eljárás, adószámtörlés, áfa bevallás elmulasztása, csődeljárás vagy akár végelszámolás figyelmeztetés jelenik meg a partnered profiloldalán. 

Fontos! Adószám hiányában ill. külföldi partnerek esetén az adatok megjelenítése nem lehetséges.

Minden bizonylat és dokumentum egy helyen

Az új Partnerprofil oldalt úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen felületen minél több, minél részletesebb információkat elérj. Így adott partner oldalán az összes korábbi bizonylatot is eléred és azonnal új bizonylatokat is létrehozhatsz, pl. 

 • kimenő- és bejövő számlát
 • nyugtát
 • árajánlatot
 • megrendelőlapot
 • szállítólevelet
 • teljesítési igazolást stb. 

* A Partnerprofil oldal használatához Billingo PRO számlázó előfizetés szükséges, a céginformációs adatok pedig Céginfo Standard előfizetés esetén jelennek meg a profiloldalon. 

Az új Partnerprofil oldalt a partner nevére vagy a mellett lévő szem ikonra kattintva is eléred. Próbáld ki az új Partnerprofil oldalt!

Kipróbálom »


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top