Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJDONSÁG: Már éles a Billingo …
Velünk történt - 2020.04.09. - 1 p. olvasás

ÚJDONSÁG: Már éles a Billingo és a Salonic integráció

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

Újabb izgalmas integrációval bővül a napokban a Billingós összekötések listája, mostantól a Salonic időpontfoglaló rendszerből is automatikusan készülnek a billingós számlák. Kinek való az újdonság? Miért lesz ez nagyon hasznos funkció a mindennapokban és hogyan működik egyáltalán? Olvass tovább, jönnek a részletek!

ÚJDONSÁG: Már éles a Billingo és a Salonic integráció

Ismerd meg a Salonic időpontfoglaló rendszert!

A Salonic egy modern, könnyen kezelhető időpontfoglaló rendszer, amelyet elsősorban fodrászok, szépségszalonok, masszázsszalonok és tetoválószalonok részére fejlesztettek. A szoftver kényelmes, online naptárként működik. Segítségével a weboldalon vagy Facebookon keresztül, a nap 24 órájában lehet időpontot foglalni kedvenc fodrászunkhoz, kozmetikusunkhoz vagy masszőrünkhöz. De természetesen akár a szolgáltató is tud időpontot rögzíteni. A Salonic realtime mutatja a szabad időpontokat és a felszabaduló helyeket is.

Nagy előnye, hogy a szolgáltatás elvégzését követően a rendszer használatával azonnal, néhány gombnyomással kiállítható a számla, amit e-mailben el is lehet a vendégnek elküldeni. Törzsvendégek esetében a számlázás még gyorsabb, hiszen az adatokat tárolja a rendszer, nem kell azokat újra és újra megadni.

A Salonic-kal

  • kényelmesen, online foglalhatnak időpontot a vendégek,
  • virtuális naptárként minden szabad időpont bármikor, bárhonnan látható,
  • online emlékeztetőket küldhetünk a vendégeknek, így csökkenthető az elfelejtett időpontok száma,
  • a lemondott időpontokról közvetlenül a rendszerből, e-mailben értesíthetjük a törzsvendégeket,
  • automatizálható az időpontegyeztetés,
  • hasznos riportok és elemzések készíthetők a forgalomról.

Megéri összekapcsolni a Salonic-ot a Billingóval

A Salonic időpontfoglaló rendszer legnagyobb előnye, hogy az időpontfoglalás automatizálásával rengeteg időt szabadít fel a szépségipari szolgáltatók számára. Nincs több zavaró telefonhívás, naptárkeresés, lemondás és elfelejtett időpont. A visszamondott kezelések miatt felszabaduló időpontok gyorsan, kényelmesen, automatikusan feltölthetők.

Ha a Salonic rendszerét a Billingóval is összekapcsolod, akkor mindezek mellett a számlázást is automatizálhatod. A kezelés végén egyszerűen kattints a Salonicban a Fizetés gombra, és a rendszer máris készíti a számlát, ha pedig szeretnéd, e-mailben el is küldi helyetted.

A Salonic és a Billingo összekötésének pontos lépéseit a Billingo Kézikönyvben megtalálod.

Élvezd Te is a Billingo és Salonic összekötés előnyeit! Válassz API használatot is tartalmazó csomagjaink közül!
Megnézem

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés