Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonság újdonság hátán a Bill…
Velünk történt - 2020.12.22. - 2 p. olvasás

Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

A Billingo életének eddigi legmeghatározóbb éve volt a 2020-as esztendő. Az új Billingo iroda, a Zrt-vé alakulás, az online számlázó külső és belső megújulása, az új üzleti irányok és a persze a rengeteg átadott funkció azonban csak a kezdet! Ha lehet, a 2021-es év még mozgalmasabbnak ígérkezik. Jöhet néhány kulisszatitok a következő évről?

Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

Ismét jelentősen bővül a Billingo család

Ha követed a Billingo híreket, akkor már tudod, hogy idén már 30, a szakterületén kiváló munkatárs dolgozik nap mint nap a Billingo fejlesztésén, a felhasználói élmények növelésén, a folyamatosan változó ügyféligények kiszolgálásán és az ügyfélszolgálati támogatáson. 

Büszkék vagyunk rá, hogy összetartó és segítő csapat a miénk. Jövőre pedig még többen leszünk. A tervek szerint 2021-ben közel 70 főre bővül majd a billingós társaság, hogy még hatékonyabban tudjuk segíteni a felhasználóink mindennapi munkáját. Már nagyon készülünk!

520 nm-es csodairodára bővül a főhadiszállás

Ahogy a csapat nő, úgy kell persze sokkal-sokkal több munkaállomás is. Ezért április 1-től jelentősen, a mostani 150 nm-ről 520 nm-re, azaz a jelenleginek több mint háromszorosára bővül az Árpád Centerben található Billingo iroda. Oh, már nagyon várjuk!

Sok-sok izgalmas és szuperhasznos funkció

Ennél jobban nem is indulhatna a 2021-es év, hiszen a terveink szerint az egyik legjobban várt Billingo funkciót adhatjuk át felhasználóinknak. Talán már sokan sejtitek is mi lehet az, de nem szeretnénk lelőni a poént.

 A lényeg, hogy 2021-ben még inkább megéri majd Billingózni!

És ez persze csak a kezdet, elképzelhetetlenül hosszú listát állítottunk össze a tervezett funkciókról, és a bővülő csapatnak hála, még az eddiginél is gyorsabb tempóban vezethetjük majd be őket. Nos, mit vártok a legjobban?

Még több Billingo szakértő a láthatáron

2019-ben indult útjára a Billingo szakértői blog, ahol jelenleg már 15 szakértő írásait olvashatjátok. A létszám 2021-ben tovább bővül, és még több, vállalkozásfejlesztésben- és vezetésben is jártas szakértőt mutathatunk be Nektek. 

Komplex szolgáltatások kicsiknek és nagyoknak 

A Billingo 2020-as átalakulásával újraértelmeztünk mindent, amit eddig az online számlázásról tudtunk. A Billingo egyértelműen elhagyta az egyszerű számlázók piacát, újabb és újabb funkcióival pedig a számlázás mellett egyre több vállalkozásirányítási területen nyújt segítséget és a teljes hazai vállalkozói piacot érintő funkciófejlesztéseket mutathatunk majd be.

A 2021-es év ezen a területen is jelentős fordulópont lesz, számos izgalmas fejlesztéssel készülünk. Jövőre szolgáltatásaiban is szintet lép a Billingo Technologies Zrt..

Ezúton kívánok boldog, békés karácsonyi ünnepeket és üzleti sikerekben gazdag új évet a Billingo minden munkatársa nevében!

Köszönöm az egész éves bizalmat, és nagyon örülök, hogy Te is a billingósok táborát erősíted! Tarts velünk 2021-ben is!

Sárospataki Albert
a Billingo vezérigazgatója

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér