Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonság újdonság hátán a Bill…
Velünk történt - 2020.12.22. - 2 p. olvasás

Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

A Billingo életének eddigi legmeghatározóbb éve volt a 2020-as esztendő. Az új Billingo iroda, a Zrt-vé alakulás, az online számlázó külső és belső megújulása, az új üzleti irányok és a persze a rengeteg átadott funkció azonban csak a kezdet! Ha lehet, a 2021-es év még mozgalmasabbnak ígérkezik. Jöhet néhány kulisszatitok a következő évről?

Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

Ismét jelentősen bővül a Billingo család

Ha követed a Billingo híreket, akkor már tudod, hogy idén már 30, a szakterületén kiváló munkatárs dolgozik nap mint nap a Billingo fejlesztésén, a felhasználói élmények növelésén, a folyamatosan változó ügyféligények kiszolgálásán és az ügyfélszolgálati támogatáson. 

Büszkék vagyunk rá, hogy összetartó és segítő csapat a miénk. Jövőre pedig még többen leszünk. A tervek szerint 2021-ben közel 70 főre bővül majd a billingós társaság, hogy még hatékonyabban tudjuk segíteni a felhasználóink mindennapi munkáját. Már nagyon készülünk!

520 nm-es csodairodára bővül a főhadiszállás

Ahogy a csapat nő, úgy kell persze sokkal-sokkal több munkaállomás is. Ezért április 1-től jelentősen, a mostani 150 nm-ről 520 nm-re, azaz a jelenleginek több mint háromszorosára bővül az Árpád Centerben található Billingo iroda. Oh, már nagyon várjuk!

Sok-sok izgalmas és szuperhasznos funkció

Ennél jobban nem is indulhatna a 2021-es év, hiszen a terveink szerint az egyik legjobban várt Billingo funkciót adhatjuk át felhasználóinknak. Talán már sokan sejtitek is mi lehet az, de nem szeretnénk lelőni a poént.

 A lényeg, hogy 2021-ben még inkább megéri majd Billingózni!

És ez persze csak a kezdet, elképzelhetetlenül hosszú listát állítottunk össze a tervezett funkciókról, és a bővülő csapatnak hála, még az eddiginél is gyorsabb tempóban vezethetjük majd be őket. Nos, mit vártok a legjobban?

Még több Billingo szakértő a láthatáron

2019-ben indult útjára a Billingo szakértői blog, ahol jelenleg már 15 szakértő írásait olvashatjátok. A létszám 2021-ben tovább bővül, és még több, vállalkozásfejlesztésben- és vezetésben is jártas szakértőt mutathatunk be Nektek. 

Komplex szolgáltatások kicsiknek és nagyoknak 

A Billingo 2020-as átalakulásával újraértelmeztünk mindent, amit eddig az online számlázásról tudtunk. A Billingo egyértelműen elhagyta az egyszerű számlázók piacát, újabb és újabb funkcióival pedig a számlázás mellett egyre több vállalkozásirányítási területen nyújt segítséget és a teljes hazai vállalkozói piacot érintő funkciófejlesztéseket mutathatunk majd be.

A 2021-es év ezen a területen is jelentős fordulópont lesz, számos izgalmas fejlesztéssel készülünk. Jövőre szolgáltatásaiban is szintet lép a Billingo Technologies Zrt..

Ezúton kívánok boldog, békés karácsonyi ünnepeket és üzleti sikerekben gazdag új évet a Billingo minden munkatársa nevében!

Köszönöm az egész éves bizalmat, és nagyon örülök, hogy Te is a billingósok táborát erősíted! Tarts velünk 2021-ben is!

Sárospataki Albert
a Billingo vezérigazgatója

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top