Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

Billingo hírek 2020.12.22. - 2 p. olvasás

A Billingo életének eddigi legmeghatározóbb éve volt a 2020-as esztendő. Az új Billingo iroda, a Zrt-vé alakulás, az online számlázó külső és belső megújulása, az új üzleti irányok és a persze a rengeteg átadott funkció azonban csak a kezdet! Ha lehet, a 2021-es év még mozgalmasabbnak ígérkezik. Jöhet néhány kulisszatitok a következő évről?

Újdonság újdonság hátán a Billingóban 2021-ben is

Ismét jelentősen bővül a Billingo család

Ha követed a Billingo híreket, akkor már tudod, hogy idén már 30, a szakterületén kiváló munkatárs dolgozik nap mint nap a Billingo fejlesztésén, a felhasználói élmények növelésén, a folyamatosan változó ügyféligények kiszolgálásán és az ügyfélszolgálati támogatáson. 

Büszkék vagyunk rá, hogy összetartó és segítő csapat a miénk. Jövőre pedig még többen leszünk. A tervek szerint 2021-ben közel 70 főre bővül majd a billingós társaság, hogy még hatékonyabban tudjuk segíteni a felhasználóink mindennapi munkáját. Már nagyon készülünk!

520 nm-es csodairodára bővül a főhadiszállás

Ahogy a csapat nő, úgy kell persze sokkal-sokkal több munkaállomás is. Ezért április 1-től jelentősen, a mostani 150 nm-ről 520 nm-re, azaz a jelenleginek több mint háromszorosára bővül az Árpád Centerben található Billingo iroda. Oh, már nagyon várjuk!

Sok-sok izgalmas és szuperhasznos funkció

Ennél jobban nem is indulhatna a 2021-es év, hiszen a terveink szerint az egyik legjobban várt Billingo funkciót adhatjuk át felhasználóinknak. Talán már sokan sejtitek is mi lehet az, de nem szeretnénk lelőni a poént.

 A lényeg, hogy 2021-ben még inkább megéri majd Billingózni!

És ez persze csak a kezdet, elképzelhetetlenül hosszú listát állítottunk össze a tervezett funkciókról, és a bővülő csapatnak hála, még az eddiginél is gyorsabb tempóban vezethetjük majd be őket. Nos, mit vártok a legjobban?

Még több Billingo szakértő a láthatáron

2019-ben indult útjára a Billingo szakértői blog, ahol jelenleg már 15 szakértő írásait olvashatjátok. A létszám 2021-ben tovább bővül, és még több, vállalkozásfejlesztésben- és vezetésben is jártas szakértőt mutathatunk be Nektek. 

Komplex szolgáltatások kicsiknek és nagyoknak 

A Billingo 2020-as átalakulásával újraértelmeztünk mindent, amit eddig az online számlázásról tudtunk. A Billingo egyértelműen elhagyta az egyszerű számlázók piacát, újabb és újabb funkcióival pedig a számlázás mellett egyre több vállalkozásirányítási területen nyújt segítséget és a teljes hazai vállalkozói piacot érintő funkciófejlesztéseket mutathatunk majd be.

A 2021-es év ezen a területen is jelentős fordulópont lesz, számos izgalmas fejlesztéssel készülünk. Jövőre szolgáltatásaiban is szintet lép a Billingo Technologies Zrt..

Ezúton kívánok boldog, békés karácsonyi ünnepeket és üzleti sikerekben gazdag új évet a Billingo minden munkatársa nevében!

Köszönöm az egész éves bizalmat, és nagyon örülök, hogy Te is a billingósok táborát erősíted! Tarts velünk 2021-ben is!

Sárospataki Albert
a Billingo vezérigazgatója

Hasonló cikkek a kategóriában

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top