Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Vállalkozásod legyen formabont…
Tippek - 2022.12.23. - 3 p. olvasás

Vállalkozásod legyen formabontó és költséghatékony - te használsz már digitális névjegykártyát?

A vállalkozói siker útja most digitalizációval van kikövezve. Aki ezen az úton jár, az a digitális marketingre helyezi a fókuszt 2023-ban, miközben olyan apróságok esetében is jelentős költségcsökkentést érhet el, amelyre kevesen gondolnak. Mielőtt a nyomdába küldenéd a jövő évi névjegykártyád terveit, olvasd el cikkünket, és spórolj!

digitális névjegykártya

A tudatos marketing tervezés nem kérdés, az utóbbi időkben publikált cikkeinkben egybehangzóan emelték ki a szakemberek, hogy a sziklaszilárd vállalati stratégia és a rugalmasság az első két lépés a vállalatok életben tartásához. A marketing tervet se felejtsd ki a képletből, ha válságállóvá tennéd a céged!

A jó marketing ugyanis mindent visz, a versenytársakkal szemben pedig számottevő előnyre tehetsz szert például az innovatív eszközök használatával. Csinálj valami újat, valami meghökkentőt, legyél egyedi, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is téged válasszanak ügyfeleid.

Erre az egyik legjobb eszköz a papír alapú névjegykártyáid lecserélése. Digitális névjeggyel egyszerre lehetsz környezetvédő, trendi, és spórolhatsz a költségeiden, ráadásul több időd marad a hasznos dolgokra.

Nem kell nyomdába futkosnod és e-mailezned kéthavonta egy újabb megrendelésért, a digitális névjegykártyát egyszer veszed meg, és megmarad. Számtalanszor módosíthatsz a tartalmán, és az biztos, hogy minden ügyfeled lenyűgözöd vele. Egyszeri költség, folyamatos megtérülés!

Miben rejlik a digitális névjegykártya ereje?

A digitális névjegykártya tulajdonképpen egy NFC technológián alapuló plasztikkártya (bár egyre több helyen találkozni ennek bambusz verziójával), amelyre feltöltheted azokat az adatokat, amelyeket megosztanál magadról ügyfeleddel. Ezek lehetnek a tipikus névjegykártya adatok, mint az e-mail cím vagy a telefonszámod, de fotó, logo, pdf, helyadatok is megoszthatók partner telefonja és a kártyád közt.

Az okostelefonok egyből elmentik azokat a névjegyzékbe, de ha az NFC technológiát nem érzékelik, egy QR-kód is bescanelhető. Van olyan verzió, amelyhez applikáció is tartozik, és amelyen keresztül a végtelenségig variálhatod az adataid, ha tehát változik a logód, csak kicseréled, és már az új infókat tudod küldeni bárkinek, akinek okostelefonja van.

Az okostelefonok nyújtotta digitalizációs-költségcsökkentés tárháza egyébként meglehetősen széles. A Billingóval például kiválthatod a POS terminált, ami szintén remek költségcsökkentési mód, hiszen elég csak a telefonod használni, ami valljuk be, gyakrabban van nálad egy terminálnál. Így mindig tudod biztosítani a kártyás fizetési lehetőséget ügyfeleidnek.

A “Near Field Communication”, vagyis az NFC technológia két elektronikai készülék közti adatátvitelt és memória hozzáférést tesz lehetővé. A digitális névjegykártyával nemcsak a névjegyzékbe kerülsz, az ügyfél könnyen megtalál majd a címkézési metódusnak köszönhetően. Az okostelefont össze kell érinteni a névjegykártyáddal, és már a készüléken is vannak az adataid. Nincs felesleges papírhasználat -hogy ez miért fontos?

A digitális névjegykártyát környezetvédelmi okok miatt választóknak nem kell bemutatni a fakitermelés negatív környezeti hatásait. Azzal, hogy nem papír alapú kártyákból nyomtatsz szinte végtelen mennyiséget, rengeteget tehetsz a környezetért.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a papír, illetve a gyártásához szükséges cellulóz ára óriási mértékben nőtt az elmúlt egy-másfél évben, és ez a tendencia növekedni látszik. Te költenél dupla annyit egy termékre, amelyet gyakorlatilag egyszer használsz, és rövid időn belül reprodukálnod kell?

Egy digitális névjegykártya egyszeri invesztíció, és az biztos, hogy a vásárlók szívébe lopod magad vele, legyen bármi is az ok, hogy ezt választod. A vállalkozásod pedig megszabadítod némi költségtől. Sok kicsi sokra megy, ha több ilyen apró lépést teszel a költségcsökkentésért, hamar összejön évi pár millió forint megtakarítás.


Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat számlázó program váltás digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API átalányadó ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás webshop létrehozás övtj 2023 adózás tao napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy digitalizáció weboldal költségcsökkentés számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház digitalizálás adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó bevételi összeghatár mobilapp