2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Újdonság: Megjelent a Billingo…
KATA - 2020.11.30. - 2 p. olvasás

Újdonság: Megjelent a Billingo White Label

A Billingo az egyik legszerethetőbb online számlázó a hazai piacon, ennek ellenére felmerülhet az a felhasználói igény, hogy a számlaértesítő e-mailekben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen ne jelenjen meg a Billingo logó, vagy a számlázóra utaló megjegyzés. Nem gond, nem sértődtünk meg! Inkább elkészítettük nektek a Billingo White Labelt, ahol a számlád csak rólad szól.

Újdonság: Megjelent a Billingo White Label

Mi a Billingo White Label?

A White Label kiegészítő a Billingo legújabb szolgáltatása, amellyel elrejtheted a Billingóra utaló logókat, megjegyzéseket és információkat a kiállított számlaértesítő e-mailből, a számlaletöltő oldalról és a számlaképekről is. 

A White Label kiegészítővel csak az általad megadott adatok, információk és logók jelennek meg a számládon, semmi egyéb, ami a Billingóra utalhat. 

Figyelem!
A kiküldött számlaértesítő e-mail címében továbbra is a Billingo e-mail címe jelenik meg küldési címként, a küldő nevében azonban természetesen az általad megadott feladó szerepel majd. 

A Billingo White Label Neked is hasznos funkció, mert

  • minden számládon csak a vállalkozásod logója szerepel,
  • a számlaletöltő oldalon nem találkozik a vevőd a Billingo bannerrel, 
  • a vevőd csak a számládra és a Fizetés gombra koncentrálhat, 
  • jobban érvényesülnek a megjegyzésbe írt marketingüzeneteid.

Billingo White Label a gyakorlatban

A White Label kiegészítő használata esetén tehát a számlaértesítő e-mailben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen sem jelennek meg a Billingóra utaló feliratok és a Billingo logó sem. 

Számlaértesítő e-mail Billingo logó és szövegek nélkül 

A Billingón keresztül küldött számlák értesítő e-mailjében a pirossal jelölt helyeken jelenik meg a Billingo vagy az online számlázóra utaló jelzés. A White Label kiegészítő bekapcsolásával ezek eltűnnek.

Billingo White Label

Számlaletöltő oldal Billingo logó és szövegek nélkül

A Számlaletöltő oldal a számlaértesítő e-mailből érhető el. Erről a felületről töltheti le a partnered a kiállított számládat. A White Label kiegészítő használatával a pirossal keretezett blokkok nem jelennek meg.

Fontos!
Bankkártyás fizetés esetén a tájékoztató szövegben a kötelezően megjelenítendő adatok nem módosíthatók, ezért pl. SimplePay fizetési mód engedélyezése esetén megjelenhet a Billingo szó a szövegben. A pirossal jelölt blokkok természetesen ettől függetlenül White Label kiegészítő esetén eltűnnek.

Billingo White Label

Számlakép Billingo logó és szöveg nélkül 

A White Label kiegészítő bekapcsolás esetén, számlasablontól függetlenül teljes mértékben eltűnik a piros kerettel jelölt Billingo logó és a rá utaló szöveg is a számlaképről. 

Billingo White Label

A White Label funkció beállítása

A Billingo White Label kiegészítő havidíjas, kiegészítő szolgáltatás, amely KATA, Master és Innovátor csomag esetén választható és az előfizetési díjon felül fizetendő. A White Label kiegészítő díjazása minden esetben az élő előfizetésedhez igazodik, az éves előfizetés lejártáig a tört időszakot, az előfizetés hosszabbításánál pedig az éves díjat számlázzuk. A kiegészítő havidíja 3000 Ft + áfa, éves előfizetés esetén 30 000 Ft + áfa. 

Eltüntetnéd a Billingót a számláidról? Használd a White Label kiegészítőt!
Próbáld ki a Tesztprofilodban!
Kipróbálom

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top