Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Újdonság: Megjelent a Billingo…
KATA - 2020.11.30. - 2 p. olvasás

Újdonság: Megjelent a Billingo White Label

A Billingo az egyik legszerethetőbb online számlázó a hazai piacon, ennek ellenére felmerülhet az a felhasználói igény, hogy a számlaértesítő e-mailekben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen ne jelenjen meg a Billingo logó, vagy a számlázóra utaló megjegyzés. Nem gond, nem sértődtünk meg! Inkább elkészítettük nektek a Billingo White Labelt, ahol a számlád csak rólad szól.

Újdonság: Megjelent a Billingo White Label

Mi a Billingo White Label?

A White Label kiegészítő a Billingo legújabb szolgáltatása, amellyel elrejtheted a Billingóra utaló logókat, megjegyzéseket és információkat a kiállított számlaértesítő e-mailből, a számlaletöltő oldalról és a számlaképekről is. 

A White Label kiegészítővel csak az általad megadott adatok, információk és logók jelennek meg a számládon, semmi egyéb, ami a Billingóra utalhat. 

Figyelem!
A kiküldött számlaértesítő e-mail címében továbbra is a Billingo e-mail címe jelenik meg küldési címként, a küldő nevében azonban természetesen az általad megadott feladó szerepel majd. 

A Billingo White Label Neked is hasznos funkció, mert

  • minden számládon csak a vállalkozásod logója szerepel,
  • a számlaletöltő oldalon nem találkozik a vevőd a Billingo bannerrel, 
  • a vevőd csak a számládra és a Fizetés gombra koncentrálhat, 
  • jobban érvényesülnek a megjegyzésbe írt marketingüzeneteid.

Billingo White Label a gyakorlatban

A White Label kiegészítő használata esetén tehát a számlaértesítő e-mailben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen sem jelennek meg a Billingóra utaló feliratok és a Billingo logó sem. 

Számlaértesítő e-mail Billingo logó és szövegek nélkül 

A Billingón keresztül küldött számlák értesítő e-mailjében a pirossal jelölt helyeken jelenik meg a Billingo vagy az online számlázóra utaló jelzés. A White Label kiegészítő bekapcsolásával ezek eltűnnek.

Billingo White Label

Számlaletöltő oldal Billingo logó és szövegek nélkül

A Számlaletöltő oldal a számlaértesítő e-mailből érhető el. Erről a felületről töltheti le a partnered a kiállított számládat. A White Label kiegészítő használatával a pirossal keretezett blokkok nem jelennek meg.

Fontos!
Bankkártyás fizetés esetén a tájékoztató szövegben a kötelezően megjelenítendő adatok nem módosíthatók, ezért pl. SimplePay fizetési mód engedélyezése esetén megjelenhet a Billingo szó a szövegben. A pirossal jelölt blokkok természetesen ettől függetlenül White Label kiegészítő esetén eltűnnek.

Billingo White Label

Számlakép Billingo logó és szöveg nélkül 

A White Label kiegészítő bekapcsolás esetén, számlasablontól függetlenül teljes mértékben eltűnik a piros kerettel jelölt Billingo logó és a rá utaló szöveg is a számlaképről. 

Billingo White Label

A White Label funkció beállítása

A Billingo White Label kiegészítő havidíjas, kiegészítő szolgáltatás, amely KATA, Master és Innovátor csomag esetén választható és az előfizetési díjon felül fizetendő. A White Label kiegészítő díjazása minden esetben az élő előfizetésedhez igazodik, az éves előfizetés lejártáig a tört időszakot, az előfizetés hosszabbításánál pedig az éves díjat számlázzuk. A kiegészítő havidíja 3000 Ft + áfa, éves előfizetés esetén 30 000 Ft + áfa. 

Eltüntetnéd a Billingót a számláidról? Használd a White Label kiegészítőt!
Próbáld ki a Tesztprofilodban!
Kipróbálom

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár