Újdonság: Megjelent a Billingo White Label

Adózás, NAV 2020.11.30. - 2 p. olvasás

A Billingo az egyik legszerethetőbb online számlázó a hazai piacon, ennek ellenére felmerülhet az a felhasználói igény, hogy a számlaértesítő e-mailekben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen ne jelenjen meg a Billingo logó, vagy a számlázóra utaló megjegyzés. Nem gond, nem sértődtünk meg! Inkább elkészítettük nektek a Billingo White Labelt, ahol a számlád csak rólad szól.

Mi a Billingo White Label?

A White Label kiegészítő a Billingo legújabb szolgáltatása, amellyel elrejtheted a Billingóra utaló logókat, megjegyzéseket és információkat a kiállított számlaértesítő e-mailből, a számlaletöltő oldalról és a számlaképekről is. 

A White Label kiegészítővel csak az általad megadott adatok, információk és logók jelennek meg a számládon, semmi egyéb, ami a Billingóra utalhat. 

Figyelem!
A kiküldött számlaértesítő e-mail címében továbbra is a Billingo e-mail címe jelenik meg küldési címként, a küldő nevében azonban természetesen az általad megadott feladó szerepel majd. 

A Billingo White Label Neked is hasznos funkció, mert

  • minden számládon csak a vállalkozásod logója szerepel,
  • a számlaletöltő oldalon nem találkozik a vevőd a Billingo bannerrel, 
  • a vevőd csak a számládra és a Fizetés gombra koncentrálhat, 
  • jobban érvényesülnek a megjegyzésbe írt marketingüzeneteid.

Billingo White Label a gyakorlatban

A White Label kiegészítő használata esetén tehát a számlaértesítő e-mailben, a számlaletöltő oldalon és a számlaképen sem jelennek meg a Billingóra utaló feliratok és a Billingo logó sem. 

Számlaértesítő e-mail Billingo logó és szövegek nélkül 

A Billingón keresztül küldött számlák értesítő e-mailjében a pirossal jelölt helyeken jelenik meg a Billingo vagy az online számlázóra utaló jelzés. A White Label kiegészítő bekapcsolásával ezek eltűnnek.

Billingo White Label

Számlaletöltő oldal Billingo logó és szövegek nélkül

A Számlaletöltő oldal a számlaértesítő e-mailből érhető el. Erről a felületről töltheti le a partnered a kiállított számládat. A White Label kiegészítő használatával a pirossal keretezett blokkok nem jelennek meg.

Fontos!
Bankkártyás fizetés esetén a tájékoztató szövegben a kötelezően megjelenítendő adatok nem módosíthatók, ezért pl. SimplePay fizetési mód engedélyezése esetén megjelenhet a Billingo szó a szövegben. A pirossal jelölt blokkok természetesen ettől függetlenül White Label kiegészítő esetén eltűnnek.

Billingo White Label

Számlakép Billingo logó és szöveg nélkül 

A White Label kiegészítő bekapcsolás esetén, számlasablontól függetlenül teljes mértékben eltűnik a piros kerettel jelölt Billingo logó és a rá utaló szöveg is a számlaképről. 

Billingo White Label

A White Label funkció beállítása

A Billingo White Label kiegészítő havidíjas, kiegészítő szolgáltatás, amely KATA, Master és Innovátor csomag esetén választható és az előfizetési díjon felül fizetendő. A White Label kiegészítő díjazása minden esetben az élő előfizetésedhez igazodik, az éves előfizetés lejártáig a tört időszakot, az előfizetés hosszabbításánál pedig az éves díjat számlázzuk. A kiegészítő havidíja 3000 Ft + áfa, éves előfizetés esetén 30 000 Ft + áfa. 

Eltüntetnéd a Billingót a számláidról? Használd a White Label kiegészítőt!
Próbáld ki a Tesztprofilodban!
Kipróbálom

Hasonló cikkek a kategóriában

A 2024-es adóév legfontosabb változásai

A 2024-es adóév legfontosabb változásai

Adózás, NAV 2024.01.29. - 17 p. olvasás

Elindult az év, de fogalmad sincs, hogy milyen adóügyi változásokkal kell számolnod? Ebben a cikkben Fülöp Olga, a Számpatikus összefoglalta a legfontosabbakat,...

vállalkozó táppénz

Ha a vállalkozó táppénzre megy

Adózás, NAV 2023.11.09. - 7 p. olvasás

A vállalkozók között sokszor felmerül kérdésként, hogy mikor, milyen esetben jár számukra egy-egy pénzbeli ellátás. Ebben a cikkben most a táppénzzel kapcsolato...

Főállásúból mellékállású vállalkozás? Itt a vonatkozó szabályok

Főállásúból mellékállású vállalkozás? Itt a vonatkozó szabályok

Adózás, NAV 2023.08.31. - 10 p. olvasás

Sokszor felmerül kérdésként a Billingo Facebook csoportban is, hogy főállás mellett hogyan, milyen formában vállalkozhatunk. Illetve az is, hogy ennek milyen ad...

hipa

Hogyan számítjuk ki az iparűzési adót?

Adózás, NAV 2023.07.28. - 7 p. olvasás

Mivel az iparűzési adó egy helyi adó, ezért annak pontos szabályait mindig a helyi adó törvény (1990. évi C. tv.), valamint a székhelyünk és telephelyünk szerin...

kismama vállalkozó

Egyéni vállalkozás működtetése kismamaként

Adózás, NAV 2023.06.21. - 9 p. olvasás

Az közismert tény, hogy a heti 36 órát elérő munkaviszony mellett vállalkozók nem kötelezettek minimum járulékfizetésre. Viszont ha valaki gyermeket vállal, és ...

környezetvédelmi termékdíj

Ha érintett vagy, május 31-ig ne feledd nyilvántartásba vetetni magad!

Adózás, NAV 2023.05.24. - 7 p. olvasás

A hamarosan bevezetendő kiterjesztett gyártói felelősség egyrészről kissé nehezíti az érintett vállalkozók életét, másrészről azonban óriási, a körforgásos gazd...

Back to Top