Szakértők

Saját területén rendkívül tapasztalt szakértő a Billingo Blogban

Sárospataki Albert

Billingo, startup

Sárospataki Albert, a Billingo ügyvezetője szívvel-lélekkel a számlázó mögött áll. Szinte minden percében azon dolgozik, hogy a Billingo minél több vállalkozó számlázását és adminisztrációját tegye gyorsabbá, könnyebbé, automatizálhatóvá és élvezetesebbé.

Tovább a cikkekhez

Bonácz Zsolt

Adótanácsadó, adószakértő

Bonácz Zsolt adótanácsadó és adószakértő is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Az elismert szakember adózás, KATA számlázás és online számlázás témákban tud majd segíteni a Billingo előfizetőinek cikkjeivel, tanácsaival és ötleteivel. Ismerd meg Zsoltot!

Tovább a cikkekhez

Perényi András

E-kereskedelmi szakértő

Perényi András számos sikeres webshop felfuttatása után vágott bele az e-kereskedelem egyik legnehezebb kihívásának, a rendeléskezelésnek a megoldásába. Ez lett a Webshippy. A szakember a legújabb e-kereskedelmi trendek és hasznos megoldások terén tud segíteni a Billingo előfizetőinek, kreatív észrevételeivel. Ismerd meg Andrást!

Tovább a cikkekhez

Vuray György

Pénzügyi tervező és elemző

Vuray György a Vállalkozás Okosan alapítója és vezető tanácsadója. Kolléganőjével, Szilágyi Anitával 2011 óta segítenek a vállalkozóknak, hogy helyes tervezéssel, gyorsabban és több pénzt tudjanak keresni. Ismerd meg Györgyöt!

Tovább a cikkekhez

Fülöp Olga

Számpatikus, az online bizniszek adózási szakértője

Nagy örömmel mutatjuk be Fülöp Olgát, a “Számpatikust”, aki szintén csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Olga fő küldetése, hogy mindenki számára közérthető nyelvre fordítsa le a sokszor bonyolultnak tűnő adózási és számviteli szabályokat. Erre alighanem minden vállalkozónak szüksége lesz. Ismerd meg Olgát!

Tovább a cikkekhez

Szilágyi Anita

Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

Szilágyi Anita a Vállalkozás Okosan alapítója és vezetője tanácsadója, közgazdász. 10 éve a kisvállalkozókat támogatja abban, hogy eligazodjanak a vállalkozásokat érintő gazdasági, adózási kérdésekben, a megfelelő vállalkozási forma és adózási mód kiválasztásában, az új szabályok értelmezésében és helyes alkalmazásában.

Tovább a cikkekhez
Back to Top