Billy

NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2020. Július 1-től. Nincs már sok időd hátra, regisztrálj INGYEN

Bezárom

A Billingo Csapat

A Billingo egy igazi szerelemprojekt, amelyért minden egyes csapattagunk szívvel lélekkel dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a kezdő csapat szinte minden tagja a mai napig is a Billingo Team-et erősíti.

A Billingo csapat

A kezdeti kiscsalád ma már egy több, mint 30 fős nagycsalád lett, akik minden nap a vállalkozók sikereiért dolgoznak, olyan új megoldásokat szállítva, amivel a vállalkozói életük válik egyszerűbbé.

Sárospataki Albert

Sárospataki Albert

CEO, Co-Founder

Albert 2014-ben szeretett bele a Billingo projektbe. A számlázási és adminisztrációs feladatok automatizálásának és modernizálásának megszállottja. Tökéletesen érzi a magyar piac rezgését, miközben újító startupos szemlélettel, szenvedélyesen kutatja az új technikai és fintech megoldásokat. Nyitott szemmel jár és gyűjti a jobbnál jobb ötleteket, hogy a Billingo még jobb lehessen. Célja felülírni az online számlázásról eddig alkotott elképzeléseket. A megvalósításhoz az egyes területek legjobb szakembereit gyűjtötte maga köré.

Alberttel számos hiteles felületen találkozhattál már.

Nézd meg, hol nyilatkozott legutóbb
Raster
Sárospataki Albert
Management Big Four

Management Big Four

A Billingo startégiai, pénzügyi és operatív rugóit 4 hazai nagyágyú tartja mozgásban. Együtt élnek és lélegeznek a Billingóval. Több ezer jogszabályt tanulmányoznak, kutatják a hazai és nemzetközi trendeket, olajozzák a teamek közötti zökkenőmentes kommunikációt. Nélkülük megállna a Billingo-gépezet. Legnagyobb kihívásuk a Billingo ügyfelek és munkatársak boldogságának megteremtése. Ezt imádják.

Raster
Management Big Four
Fejlesztői Hadosztály

Fejlesztői Hadosztály

A Billingóval a csillagokat vettük célba, profi fejlesztőink nélkül viszont a háztetőig sem jutnánk. Ezért minden egyes Billingo kódot a mindent megoldó, profi ligában játszó, immáron több, mint 10 fős senior fejlesztői csapatunk ír meg. Mostanra már tudjuk, hogy kávéból soha nem lehet elég, hogy ők is tudnak viccesek is lenni, napfényes és modern irodában is jól érzik magukat és bizony a fine diningot sem vetik meg. Köszönjük, hogy vagytok!

Raster
Fejlesztői Hadosztály
Grafikai Alakulat

Grafikai Alakulat

A Billingo megjelenését a legelső grafikától kezdve a Voov profi, díjnyertes grafikusai rajzolják. A csapat időközben bővült, Billy egyedülálló figurája azonban egy tollvonásnyit sem veszített régi fényéből. A Billingo modern, letisztult és megjegyezhető grafikája kockáról kockára hűen tükrözi a számlázó szellemiségét. Néhány tucat palacsintával pedig bármikor le lehet kenyerezni a grafikai szuperstábot. A legjobbak vagytok!

Raster
Grafikai Alakulat
Szakértői Hadtest

Szakértői Hadtest

2019 óta immáron több, mint 10 profi, a szakterületén magasan képzett és elismert szakértő csatlakozott a Billingo szakértő csapatához. Magyarországon egyedülállóan adószakértők, könyvelők, ügyvédek, e-kereskedelmi, fintech, openbanking, céginformációs és e-kereskedelmi szakemberekből álló team segít a Billingósoknak értelmezni a jogszabályokat, megoldani a lehetetlent és magasabb szintre vinni a vállalkozásokat.

Raster
Szakértői Hadtest
Ügyfélszolgálat

Ügyfélkapcsolati osztag

A Billingónál nincs rossz kérdés, unott vagy bunkó ügyfélkapcsolatos. Kedves hangú és lelkes kollégáink támogatnak Téged a Billingós létedben. A vonal másik végén örömmel várjuk kérdéseidet, észrevételeidet a program használatával kapcsolatban. A profi háttértámogatás nálunk alap érték.

Segítünk Neked:

  • Általános kérdésekben és hibabejelentésben
  • NAV összekötésben
  • A Billingóba történő beköltözés megkönnyítésében
Raster
Ügyfélszolgálat
Marketing Tüzérség

Marketing Tüzérség

Hiába a jó ötlet és a profi fejlesztés, a Billingo elsöprő sikereihez egy vakmerő és bevállalós marketing csapat is kellett. Órákig tudunk nevetni együtt a legjobban teljesítő kampányaink érdekes kommentjein. Szerinted is ciki a zokni-szandál kombó?

A közelmúltban pedig egy valódi online marketing sztárt igazoltunk. Most jön a robbanás!

Kijött egy új hirdetési technika, frissült a Google algoritmus, új tartalom kell? Nem gond, tegnapra megvan.

Raster
Marketing Tüzérség

A Billingo csapat igazi, összetartó család, tartozz Te is közénk!

Nézd meg a nyitott pozíciókat:

Állások a Billingónál
Oldal tetejére
Erste Power számlacsomag

Kapcsolj be új energiákat a vállalkozásodba

az Erste Power számlacsomaggal!

  • 0 Ft havi számlavezetési díj 18 hónapig
  • 0 Ft elektronikus NAV utalások banki díjmentesek 18 hónapig
  • 0 Ft saját számlák közötti átutalás banki díjmentes és tranzakciós illetékmentes