Funkciók

Digitális faktoring

Hogy a likviditás kövesse a növekedésed, szavazz a stabil és gyors vállalkozásfinanszírozási opcióra.

Áramló céges működés digitális faktorálással

Az online faktoring azon még ki nem fizetett számláidat érinti, amelyekből akár már 24 órán belül pénzt szeretnél látni és még nem járt le a fizetési határidejük. Nem kell megvárnod, míg az ügyfeled fizet, egyszerűen átadod ezen számláid egy faktoráló cégnek, esetünkben a Péntechnek. Az összeg első részletét szinte azonnal kifizetik neked, a fennmaradó rész pedig akkor üti a markod, amikor a számlát kiegyenlítette a kifizető. Téged a faktoráló cég fizet ki, és ezzel gyorsabban vissza tudod forgatni a folyamataidba a bevételed.

Az ügyfél profi ügyintézéssel és kommunikációval találkozik, így miközben szuper bánásmódban részesül, a te imidzsed is plusz pontokat kap.

A Billingo és a Péntech a lehető legkényelmesebb módját hozta el a faktoringnak, az ugyanis az első lépéstől az utolsóig teljesen digitális. Könnyen és gyorsan lehet használni akár egyetlen számla esetében is. Ami pedig a legjobb, hogy a digitális faktoring nemcsak nagyvállalatok számára érhető el, hanem KKV-knek is.

Faktoringgal sikeresebb lehetsz, mert

  • Stabilitást ad
  • A vállalatfinanszírozás modernizál
  • Gyors és hatékony
  • Teljesen digitális

Mennyibe kerül?

Kérj előzetes kalkulációt a Billingón keresztül a Péntechtől, és személyre szabottan kapsz árajánlatot a faktoringra. Az ajánlatkérés ingyenes.

A faktorálható számla ismérve

  • Hosszú futamidejű: 10 és 120 nap áll fenn a fizetési határidőig, tehát még nem járt le
  • Forint és euró alapú is lehet

Ezeket akkor tudod faktoráltatni, ha:

  • Az ügyfeleid jó minősítésűek (a minősítést a Péntech végzi)
  • Az adott ügyféllel lebonyolított, elmúlt vagy aktuális havi tranzakcióinak összege eléri az 1 millió forintot

Kiszervezett kockázat, kényelmesebb vállalkozásvezetés

Kompromisszumok nélkül juthatsz a még ki nem fizetett számláid ellenértékéhez, az ügyintézés pedig profik kezébe kerül. Lépj szintet a cégfinanszírozásban!


Információk

A Billingo neked is segít.

Próbáld ki!

Oldal tetejére