• Árak
  • Szolgáltatások
  • Pályázatfigyelő
Free

Free

  • 3db pályázat megjelenítése
Basic

Basic

1.490 Ft + ÁFA / hó 17.880 Ft + ÁFA / év

Minden ami Free, és még

  • Összes pályázat megjelenítése
  • 5db szűrő mentése
  • E-mail értesítések
  • Korlátlan pályázatfigyelés
  • Pályázati előminősítés
Standard

Standard

2.490 Ft + ÁFA / hó 29.880 Ft + ÁFA / év

Minden ami Basic, és még

  • Havi 1 óra pályázati tanácsadás
  • Korlátlan szűrő mentése
Free

Free

Ingyenes
Basic

Basic

1 490 Ft + ÁFA / hó
Standard

Standard

2 490 Ft + ÁFA / hó
Magyarországi pályázatok megjelenítése
3 db
 
 
Szűrők mentése
 
5 db
korlátlan
E-mail értesítés mentett szűrők alapján
 
 
 
E-mail értesítés megfigyelt pályázatokról
 
 
 
Korlátlan pályázat figyelése
 
 
 
Pályázati előminősítés
 
 
 
Havi 1 óra professzionális pályázati tanácsadás
 
 
 

Felhasználói kérdések

A 2027-ig tartó pályázati ciklusban minden eddiginél több pályázati lehetőség nyílik. A Billingo Pályázatfigyelőben ráadásul nemcsak a vállalkozási, hanem a legfontosabb lakossági pályázatokat is megtalálod.

Használd ki a pályázati előminősítés szolgáltatást, amelyben profi pályázatíró partnerünk segít felmérni a választott pályázatra vonatkozóan a nyerési esélyeket. Tanácsadási szolgáltatásunk keretén belül pedig tapasztalt pályázatíró válaszolja meg a kérdéseidet és segít felkészíteni a vállalkozásodat, hogy minél nagyobb eséllyel indulhass. 

A Billingo Pályázatfigyelő abban segít, hogy biztosan ne maradj le egyetlen pályázatról sem, amivel esélyed lenne támogatást nyerni a terveid megvalósításához. A Pályázatfigyelővel akár korlátlan szűrést elmenthetsz, a számodra érdekes pályázatokra pedig megfigyelést állíthatsz be.

Ezek alapján a Billingo azonnal értesítést küld, ha a beállításaidnak megfelelő új pályázat kerül a rendszerbe, akár már előkészítés alatt lévő pályázatokró. Így növelve az esélyeidet, hogy időben felkészülj és sikerrel indulj a pályázaton. A rendszer továbbá értesítést küld akkor is, ha, változnak a korábbi kiírások feltételei. Ha megvan a megfelelő pályázat, a pályázatíród el tudja készíteni a dokumentációt.

A 2027-ig tartó pályázati ciklusban minden eddiginél több vállalkozási és lakossági támogatást írnak ki, a lehető legváltozatosabb célokra és tevékenységekhez. Így minden eddiginél nagyobb az esély, hogy akár te is támogatásban részesülj. A Pályázatfigyelőt akkor is érdemes használnod, ha csak kíváncsi vagy a lehetőségekre és nyitott vagy a fejlődésre. A rendszerben akár korlátlan szűrést beállíthatsz, így a Pályázatfigyelő csak azokról a pályázati lehetőségekről küld értesítést, amelyek valóban relevánsak lehetnek számodra.

A Pályázatfigyelőben a legfontosabb hazai vállalkozási és lakossági pályázatokat megtalálod. Ha most nem is találsz pontosan a vállalkozásodra szabott pályázatot, akkor is érdemes beállítani a szűréseket, így a rendszer azonnal értesít, ha neked való támogatás indul. 

A jelenlegi pályázati ciklusban minden eddiginél több új pályázat indul, és mi garantáljuk, hogy figyeljük azokat a pályázatokat is, ahol nem kizáró ok az egyszemélyes vállalkozási forma. Állíts be egyesi szűréseket és a rendszer azonnal értesít, ha a céljaidnak megfelelő új pályázat kerül a rendszerbe. 

Valós probléma, hogy a KATA adózást választó vállalkozások sok pályázatra nem jogosultak. De indulnak olyan támogatások is, amelyek a KATÁsokat sem zárják ki a támogatottak közül. Ráadásul a lakossági pályázatok esetén sem kizáró ok a KATA adózási forma. Állíts be szűréseket a Pályázatfigyelőben és a rendszer azonnali értesítést küld, ha neked való pályázat indul. 

Bezárás
Oldal tetejére