Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / 15 érv, amiért tökéletes válas…
Egyéb - 2017.11.09. - 5 p. olvasás

15 érv, amiért tökéletes választás a Billingo Premium

A tökéletes számlázót keresed? Olyan programra van szükséged, ami nemcsak jóval gyorsabbá és olcsóbbá teszi a számlázást, hanem sokkal kényelmesebbé is? Akkor a Billingót neked találták ki, amiről most meg is győződhetsz, hiszen egyetlen csokorba gyűjtöttük a 15 legnagyobb előnyét, amit imádni fogsz. Neked melyikre van a legnagyobb szükséged?

15 érv, amiért tökéletes választás a Billingo Premium

1. Az induló vállalkozások egy évig ingyen számlázhatnak

Egy vállalkozás elindítása rengeteg munkával és feszültséggel jár, közben pedig minden egyes forint elköltését jól át kell gondolni. A StartUp programmal kezdő vállalkozóként egy évig ingyen élvezheted a Premium csomag előnyeit, amelyekkel a számlázás gyerekjátékká válik. Így jóval több időd marad az igazán izgalmas feladatokra és céged építésére.

2. Ingyenes extrákkal és alacsony havidíjjal számlázhatsz

A Billingo Premium nemcsak az induló vállalkozásoknak éri meg, hiszen a legnagyobb cégek is komoly összegeket spórolhatnak meg vele. Az alacsony havidíj mellett ugyanis minden egyes hónapban megkapod az alábbi két kedvezményt is:

  • 500 db időbélyeggel hitelesített e-számla ingyen,
  • 250 db számla kiállítása API-n keresztül ingyen.

3. Komoly összegeket spórolhatsz meg az e-számlákkal

Ha túlléped a havi limitet, akkor sem kell aggódnod, hiszen ezen felül is csupán 5 forintba kerülnek az időbélyeggel hitelesített e-számlák példányonként. Gondolj bele, hogy mennyivel olcsóbb ez, mint a hagyományos számlatömbök. Ott fizetned kell a papírért, a nyomtatóba tintát kell vásárolnod és a postán feladott ajánlott levelek elrugaszkodott árait még nem is említettük.

4. Rengeteg időt takaríthatsz meg a villámgyors számlázással

A Billingo Premium tökéletes választás, ha nemcsak pénzt, hanem időt is spórolnál a számlázáson. Egy-egy példány kiállítása ugyanis néhány kattintással letudható. Hiszen a program lényegében elkészíti helyetted a számlát a partner- és termékadatbázisból, valamint az Opten rendszeréből átemelt adatoknak köszönhetően.

5. Automatizálhatod az ismétlődő számlákat rendszeres vásárlóid számára

Unod már, hogy hónapról-hónapra ugyanazokat a számlákat kell megírnod rendszeres vásárlóid számára? A Billingóval ismétlődő számlákat állíthatsz be, amelyeket a rendszer a későbbiekben automatikusan kiállít, és akár el is küldi őket helyetted.

6. A fizetési értesítőket is kiküldi helyetted a rendszer

Gyakran előfordul, hogy az ügyfeleid nem fizetnek időben? Akkor számodra különösen jól jön, hogy a számlák mellett az értesítők és felszólítók kiküldését is automatizálhatod. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egyet az előre megírt sablonok közül. Ezután pár kattintással beállítani, hogy a fizetési határidőhöz képest milyen időpontban küldje ki a rendszer helyetted.

7. Automatizálhatod webáruházad számlázását

Egy webáruház rugalmas és hatékony működése ma már elképzelhetetlen egy számlázó program nélkül. Ugye neked sincs időd minden egyes héten több száz számlát megírni vagy minden adatot egyesével bepötyögni? A Billingót már 4 webáruházzal is összekötheted, így leveszi ezt a terhet a válladról. A vásárlóktól beérkező adatok alapján elkészíti a számlákat. Akár automatikusan ki is küldi őket helyetted, anélkül, hogy közben egy percet is a számítógép előtt töltöttél volna.

8. Az igényes számlasablonokkal megmutathatod vállalkozásod profizmusát

A Billingóval nemcsak gyorsabbá és költséghatékonyabbá teheted a számlázást. Igényes és látványos számlasablonok segítségével megmutathatod vállalkozásod profizmusát. Ráadásul a vásárlóid még egy megerősítést kapnak arról, hogy fontosak számodra, így könnyen válhatnak az egyszerű ügyfelekből rendszeres partnerek.

9. Látványos statisztikákon követheted vállalkozásod pénzügyeit

Szereted, ha mindig pontosan tudod, hogy mennyi pénzt költöttél és mekkora bevételre tettél szert? Akkor rögzítsd kiadásaidat a Billingóban, így vállalkozásod aktuális pénzügyeit bármikor kényelmesen ellenőrizheted egy átlátható és látványos grafikon segítségével.

10. Bárhol és bármikor számlázhatsz

Tényleg bármikor és bárhol ránézhetsz a pénzügyi statisztikáidra. Vagy éppen kiállíthatsz egy számlát a taxiban vagy étteremben ülve. A Billingo felhő alapú számlázóját ugyanis bármilyen eszközről és operációs rendszerről használhatod. Így a telefonodon és a táblagépeden mindig ugyanazt látod majd, mint az irodai számítógépen.

11. Több felhasználó is számlázhat a Billingóból

Akadnak olyan helyzetek, amikor nem tudsz vagy egyszerűen csak nem akarsz a számlázással foglalkozni. A Billingónál egyetlen előfizetéssel 3 felhasználó is dolgozhat, akik számára különböző jogosultságokat állíthatsz be.

12. A Billingóval a könyvelést is jelentősen megkönnyítheted

Számodra is igazi tortúra a könyvelés előkészítése? A könyvelőd folyton rágja a füledet, hogy mikor küldöd már el a papírokat? A Billingóval elkerülheted a kínos kérdéseket és félreértéseket, hiszen néhány kattintással exportálhatod összes számládat már 8 könyvelő programba. Ráadásul nemcsak a kollégáknak, hanem könyvelődnek is külön hozzáférést adhatsz a számláidhoz - természetesen egyedi jogosultságokkal.

13. A Billingónál biztonságban lesznek adataid

A számláid biztonságát védett szerverek és folyamatos titkosítással ellátott biztonsági mentések garantálják a Billingónál. A számlázási adatok védelme kitüntetett figyelmet igényel, ezt a kétlépcsős bejelentkezés biztosítja.

14. Akár te is beleszólhatsz a számlázó program fejlesztésébe

A Billingónál folyamatos fejlesztéseket végzünk a még nagyobb felhasználói élmény és a gyors, kényelmes számlázás érdekében. Az új funkciók és fejlesztések beépítése során mindig örömmel fogadjuk felhasználóink véleményét. Azokat lehetőség szerint beépítjük a programba, így akár te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy még gördülékenyebbé váljon számlázód használata.

15. Nem vesznek el a korábbi adataid, amikor Billingóra váltasz

Szívesen leváltanád a régi számlázódat, de attól tartasz, hogy elvesznek a korábbi termék- és partner adatbázisaid? A Billingónál ettől nem kell félned ugyanis néhány kattintással átemelheted adatállományaidat új számlázódba. Sőt, ha most váltasz, akkor a Beköltöző Show keretein belül hat hónapig ingyen használhatod* a Billingo Premiumot.

*Az ajánlat 2017 januárjától a kedvezmény visszavonásáig érvényes

Próbáld ki a Billingo Premium előnyeit egy hónapig ingyen, regisztrálj egy fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés