Juhúú, újabb funkciók és fejlesztések januárban a Billingódban

Billingo hírek 2021.02.09. - 3 p. olvasás

Igencsak belecsapott a lecsóba a Fejlesztési Hadosztály, sorra jöttek az új funkciók és fejlesztések januárban is. Fogyott is a kávé rendesen. Gyere, ismerd meg az újdonságokat!

Új funkció: Mostantól módosító számlát is készíthetsz a Billingóban 

A módosító számla funkció neked is hasznos újítás lesz, ha előfordult már veled, hogy csak a számla kiállítását követően vetted észre, hogy valamit lehagytál vagy hibásan írtál. Mostantól nem minden esetben kell ezt a számlát stornózni és teljesen újat írni. A legtöbb esetben, elég lesz, ha készítesz mellé egy módosító számlát is és a kettőt együtt adod át a vevődnek. 

A Billingo blogba készítettünk neked egy képes bemutatót arról, hogy 

  • milyen esetekben lesz elég a módosító számla, 
  • mikor kell mégis stornózni, 
  • mire kell még figyelned a módosító számla készítésekor. 

És persze azt is megmutatjuk képekben is, hogy milyen egyszerű és gyors a módosító számla kiállítása. 

Olvass többet a módosító számláról »

Módosító számla

ÚJDONSÁG: Még okosabb a Számlaismétlődés funkció

Egyre többen használjátok a Billingo Sztárfunkcióját, a Számlaismétlődést, így időszerű volt, hogy ismét egy kicsit megújuljon, még okosabbá váljon funkcionalitásban. 

Újdonságként került be most a funkcióba a díjbekérő kiállításának és kiküldésének automatizálása, megújultak a számla megjegyzésében használható változók és előnézetben már azonnal látható a soron következő 3 kiállítandó bizonylat is. 

Olvass még többet a megújult Számlaismétlődésről »

Számlaismétlődés

Újdonság a Számlaismétlődésben

A decemberi fejlesztések között is beszámoltunk róla, hogy a Számlaismétlődés funkcióval már díjbekérőt is létre tudsz hozni. Akkor az automatikusan kiállított díjbekérőt még manuálisan kellett kiküldeni. A fejlesztő srácok azonban mostanra ezt is megoldották neked. Így, ha a Számlaismétlődővel díjbekérő kiállítását automatizáltad, akkor a Billingód a kiküldést is intézi helyetted. Ezer hála és köszönet nekik!

 

Újdonság a részteljesítéses számlákon

Felhasználói visszajelzésre módosítottunk a részteljesítéses számlák értesítőjén megjelenő adatokon. Így az értesítő e-mailben mostantól minden esetben csak a fennmaradó összeg jelenik meg, nem a számla teljes összege.

Kevesebb adminisztráció a díjbekérők bankkártyás fizetésekor is

Veled is előfordult, hogy a kiállított díjbekérődet az e-mailben kiküldött értesítőn keresztül, bankkártyával fizette ki a vevőd? Ebben az esetben eddig manuálisan, utólag kellett kiállítanod a számlát. De ennek most vége, szuper hírünk van!

Mostantól a Billingód ebben az esetben is automatikusan, a közreműködésed nélkül állítja ki és küldi ki a vevődnek a végszámlát. Hurrá, még kevesebb adminisztráció!

Jó hír az UNAS webshop-tulajdonosoknak

Mostantól még gyorsabb és még könnyebb lesz számlát kiállítani az UNAS webáruházadon keresztül. Szinkronizáláskor ugyanis nem szükséges minden esetben újra és újra megadnod a számlázás paramétereit. Elég azt a Szinkronizálás beállítása menüpontban egyszer rögzíteni és menteni. A Billingo ezt megjegyzi és a jövőben automatikusan a megadott adatok alapján állítja ki a számláidat, ha a Szinkronizálás gombra kattintasz. Hurrá, próbáld is ki!

 Új információ az EUK áfakulccsal kiállított számlákon

Az EUK áfakulccsal kiállított számlákon kötelezően feltüntetendő információ a reverse charge VAT, azaz fordított adózás szerint szövegrész. Ez az információ mostantól a EUK VAT szöveg mellett jelenik meg az érintett számlákon. Így ezek a számlák még átláthatóbbak és egyértelműek. 

Új nyelv a választható nyelvek között

A dátum formátumában eltérő az amerikai és a brit angol írása, ezért mostantól a Billingódban az amerikai angolt is megtalálod a számla választható nyelvei között. Az eddig használatos angol elnevezést átneveztük brit angolra, így egyszerűbb a megkülönböztetés. 

Köszönjük a munkát a fejlesztőinknek!

Próbáld ki Te is, milyen jól sikerültek a januári újdonságok!

Irány a Billingo »

Nincs még Billingo fiókod? 
Regisztrálj egyet néhány kattintással


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top