Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Juhúú, újabb funkciók és fejle…
Tippek - 2021.02.09. - 3 p. olvasás

Juhúú, újabb funkciók és fejlesztések januárban a Billingódban

Igencsak belecsapott a lecsóba a Fejlesztési Hadosztály, sorra jöttek az új funkciók és fejlesztések januárban is. Fogyott is a kávé rendesen. Gyere, ismerd meg az újdonságokat!

Módosító számla

Új funkció: Mostantól módosító számlát is készíthetsz a Billingóban 

A módosító számla funkció neked is hasznos újítás lesz, ha előfordult már veled, hogy csak a számla kiállítását követően vetted észre, hogy valamit lehagytál vagy hibásan írtál. Mostantól nem minden esetben kell ezt a számlát stornózni és teljesen újat írni. A legtöbb esetben, elég lesz, ha készítesz mellé egy módosító számlát is és a kettőt együtt adod át a vevődnek. 

A Billingo blogba készítettünk neked egy képes bemutatót arról, hogy 

  • milyen esetekben lesz elég a módosító számla, 
  • mikor kell mégis stornózni, 
  • mire kell még figyelned a módosító számla készítésekor. 

És persze azt is megmutatjuk képekben is, hogy milyen egyszerű és gyors a módosító számla kiállítása. 

Olvass többet a módosító számláról »

Módosító számla

ÚJDONSÁG: Még okosabb a Számlaismétlődés funkció

Egyre többen használjátok a Billingo Sztárfunkcióját, a Számlaismétlődést, így időszerű volt, hogy ismét egy kicsit megújuljon, még okosabbá váljon funkcionalitásban. 

Újdonságként került be most a funkcióba a díjbekérő kiállításának és kiküldésének automatizálása, megújultak a számla megjegyzésében használható változók és előnézetben már azonnal látható a soron következő 3 kiállítandó bizonylat is. 

Olvass még többet a megújult Számlaismétlődésről »

Számlaismétlődés

Újdonság a Számlaismétlődésben

A decemberi fejlesztések között is beszámoltunk róla, hogy a Számlaismétlődés funkcióval már díjbekérőt is létre tudsz hozni. Akkor az automatikusan kiállított díjbekérőt még manuálisan kellett kiküldeni. A fejlesztő srácok azonban mostanra ezt is megoldották neked. Így, ha a Számlaismétlődővel díjbekérő kiállítását automatizáltad, akkor a Billingód a kiküldést is intézi helyetted. Ezer hála és köszönet nekik!

 

Újdonság a részteljesítéses számlákon

Felhasználói visszajelzésre módosítottunk a részteljesítéses számlák értesítőjén megjelenő adatokon. Így az értesítő e-mailben mostantól minden esetben csak a fennmaradó összeg jelenik meg, nem a számla teljes összege.

Kevesebb adminisztráció a díjbekérők bankkártyás fizetésekor is

Veled is előfordult, hogy a kiállított díjbekérődet az e-mailben kiküldött értesítőn keresztül, bankkártyával fizette ki a vevőd? Ebben az esetben eddig manuálisan, utólag kellett kiállítanod a számlát. De ennek most vége, szuper hírünk van!

Mostantól a Billingód ebben az esetben is automatikusan, a közreműködésed nélkül állítja ki és küldi ki a vevődnek a végszámlát. Hurrá, még kevesebb adminisztráció!

Jó hír az UNAS webshop-tulajdonosoknak

Mostantól még gyorsabb és még könnyebb lesz számlát kiállítani az UNAS webáruházadon keresztül. Szinkronizáláskor ugyanis nem szükséges minden esetben újra és újra megadnod a számlázás paramétereit. Elég azt a Szinkronizálás beállítása menüpontban egyszer rögzíteni és menteni. A Billingo ezt megjegyzi és a jövőben automatikusan a megadott adatok alapján állítja ki a számláidat, ha a Szinkronizálás gombra kattintasz. Hurrá, próbáld is ki!

 Új információ az EUK áfakulccsal kiállított számlákon

Az EUK áfakulccsal kiállított számlákon kötelezően feltüntetendő információ a reverse charge VAT, azaz fordított adózás szerint szövegrész. Ez az információ mostantól a EUK VAT szöveg mellett jelenik meg az érintett számlákon. Így ezek a számlák még átláthatóbbak és egyértelműek. 

Új nyelv a választható nyelvek között

A dátum formátumában eltérő az amerikai és a brit angol írása, ezért mostantól a Billingódban az amerikai angolt is megtalálod a számla választható nyelvei között. Az eddig használatos angol elnevezést átneveztük brit angolra, így egyszerűbb a megkülönböztetés. 

Köszönjük a munkát a fejlesztőinknek!

Próbáld ki Te is, milyen jól sikerültek a januári újdonságok!

Irány a Billingo »

Nincs még Billingo fiókod? 
Regisztrálj egyet néhány kattintással


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023