A te 2023-as sikersztorid: az automatizált webáruház

Vállalkozásfejlesztés 2023.02.01. - 3 p. olvasás

A hazai és nemzetközi e-commerce piac gőzerővel halad előre, a nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint Magyaroszágon nagyjából 1200 milliárd forintnyi forgalmat bonyolítunk le az online kereskedelemben évente. Egy webshop megdobhatja a te forgalmadat is, csak néhány észszerű lépést kell megtenned, hogy sikeres légy. A Billingo meg mögéd rakja az automatizált folyamatokat, hogy ne őszülj meg az első bevételed előtt.

webshop létrehozása

Az e-commerce trendeket évente figyelni kell, hihetetlen mértékben változik ugyanis a piac, lehet, ami tavaly menő volt, 2023-ban pont elhajta a vásárlókat az oldaladról. Ha szeretnél naprakész maradni, tarts velünk az E-commerce Expón idén is, mert döbbenetes mennyiségű hasznos előadással töltik meg a szakemberek a Lurdy házat. Egy nap alatt számtalan wow-élményed lehet, és sikeresen viheted tovább, vagy épp alapíthatod meg webáruházad az ott hallottak alapján.

Miért fontos egy jó webshop?

Ez lesz a zászlóshajód, ami a híred viszi a nagyvilágban vállalkozóként. Nem kérdés, hogy ennek jól kell kinéznie, és meg kell felelnie szakmai és felhasználói kívánalmaknak.

A webáruház indításának és fenntartásának megvannak a jogi követelményei, amelyekben érdemes szakember segítségével elmélyülnöd. Ha ez megvan, jöhet a marketing, a szépítgetés, az optimalizálás.

  1. Nagyon fontos ugyanis, hogy a webshop felhasználói szempontoknak is megfeleljen:
  2. legyen átlátható
  3. egyszerűen kezelhető
  4. legyenek rendben a termékleírások
  5. az oldal működjön gyorsan
  6. ne feledkezz meg az ÁSZF-ről
  7. találd meg a tökéletes egyensúlyt a felugró popup ablakok közt
  8. Számodra is legyen egyszerű az admin felület
  9. Legyen a lehető legtöbb folyamat automatizált

Hogyan készíts jó webshopot?


Ezek voltak az alapvetések. Egyik partnerünk, a bérelhető webáruházként is ismert Shoprenter az e-kereskedelem működésének gyakorlati leírását is elkészítette. Számos tanáccsal tudnak még szolgálni, ahogy ők fogalmaznak: az első lépéstől a bevételtermelő webáruházig segítenek a hogyan továbban.

A Billingóval sok lépéssel leszel előrébb

A folyamatok automatikussá tétele egy kulcskérdés a webáruházak üzemeltetésében, minél több minden megy a maga útján, annál könnyebben termeled a bevételed, miközben több időd lesz az érdemi munkára. A Billingónál több lehetőséged is van az automatizálásra, hiszen mi nem csak online számlázó vagyunk.

API - alkalmazás-integráció a Billingón

A Billingo alkalmazásprogramozási felülettel nagyon könnyen integrálhatsz más szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat a webáruházadba. Mások meglévő rendszereit kötheted össze a Billingo számlázó felületével, mondjuk webáruházakkal, bankokkal, könyvelő programokkal, időpont foglalókkal vagy logisztikai rendszerekkel. Spórolhatsz ezzel a költségeiden, miközben képes leszel

  • Elvégezni a számlaműveleteket
  • Létrehozni és szerkeszteni a bankszámlákat
  • Létrehozhatod és szerkesztheted termékeid
  • És sok más egyéb izgalmas dologra

Összekötés a gyakorlatban

Bréking: automatikus lett az Unas összekötés!

Kértétek, hogy a többi webshop felületes integrációnkhoz hasonlóan az Unas összekötésünk is legyen automatikus, hát azzá tettük! Az Unas közkedvelt webshop platformjának üzemeltetése így akár egy kattintás is lehet.

Eddig a szinkronizálást manuálisan kellett végre hajtanod, de 2023 januárjától beállíthatod, hogy ez automatikusan történjen meg - minden más folyamat marad ugyanaz, mint eddig.

Mit nyújt neked ez a fúzió?

Ha beérkezik egy megrendelés, egyből generálhatod is a számlát, amit a rendszer kiküld. A Billingóból indítva ezeket később újra is küldheted. Ha pedig sztornózni kell, azt is pillanatok alatt megteheted, vagy módosíthatod a számlát a vevő kérésére. Webshop mogulok külön webáruházak esetén mindegyiknek külön számlatömböt tarthatnak fenn, ha úgy szeretnék. Hihetetlenül gyorsan alakíthatod így az ügyleteid!

Billingózz a Shopifyon!

A világ egyik legnagyobb felhőalapú webshopjával is összekötheted a Billingo fiókod, a Shopify-on végzett számlázás így három nyelven is gyerekjáték lesz. Szépen vezethetők a számlák, amelyeket akár telefonon is csekkolhatsz menet közben (tíz évig mindent lementünk), exportálhatod őket mondjuk egy könyvelői programba.

Rengeteg más hasznos összekötés közül is választhatsz, amelyekkel a webshopod és a vállalkozásod biztosan flow-ba kerül - nézd meg az integrációkat.

Hasonló cikkek a kategóriában

b2w konferencia

Gyere kedvezménnyel az év legnagyobb B2W rendezvényére!

Vállalkozásfejlesztés 2023.10.11. - 3 p. olvasás

Ha a vásárlói közösségnek lenne neme, nő lenne - ez az egyik szlogenje a B2W fesztiválnak, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Hidd el, te is olyan vá...

Átalányadózónak könyvelő

Átalányadózol? Tiszteld meg a vállalkozásod egy könyvelővel!

Vállalkozásfejlesztés 2023.09.13. - 6 p. olvasás

A könyvelő letisztázza egy vállalkozás adminisztrációját, pénzt takarít meg a cégeknek, összességében segíti a helyes stratégia kialakítását. Nincs ez másként á...

Üzleti terv minta

Üzleti terv minta - Beavatunk az üzleti terv írás rejtelmeibe!

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.25. - 13 p. olvasás

Milliókkal többet hozhat a konyhára, ha van egy jó üzleti terved. Több pályázati pénz befolyásával, magasabb befektetői bizalom járhat, ha a céged fundamentuma ...

banki spórolás

Így spórol neked időt a bankod - és a Billingo

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.23. - 7 p. olvasás

Az idő egy vállalkozónak a legnagyobb kincse. Így aztán amennyi időt csak lehet, érdemes megspórolni a pénzügyekben is. De hogyan lehet ezt aprópénzre váltani, ...

bankautomatizálás

Így automatizáld a bankolásod

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.17. - 8 p. olvasás

Egy vállalkozónak mi sem lehet kérdés annál jobban, hogy hogyan tudja hatékonyabbá tenni a vállalkozását. Hatékonyság, azaz kevesebb költség, több bevétel. Ezek...

nyári üzleti tervezés

5 tipp a hatékony üzleti tervezéshez

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.16. - 5 p. olvasás

Még tart a nyár, fordítsd vállalkozásod előnyére a lendületet, hogy egész évben pezsgő legyen a céges légkör és a gazdasági helyzeted. Értékelj, tervezz, strukt...

Back to Top