Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / A te 2023-as sikersztorid: az …
Tippek - 2023.02.01. - 3 p. olvasás

A te 2023-as sikersztorid: az automatizált webáruház

A hazai és nemzetközi e-commerce piac gőzerővel halad előre, a nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint Magyaroszágon nagyjából 1200 milliárd forintnyi forgalmat bonyolítunk le az online kereskedelemben évente. Egy webshop megdobhatja a te forgalmadat is, csak néhány észszerű lépést kell megtenned, hogy sikeres légy. A Billingo meg mögéd rakja az automatizált folyamatokat, hogy ne őszülj meg az első bevételed előtt.

webshop létrehozása

Az e-commerce trendeket évente figyelni kell, hihetetlen mértékben változik ugyanis a piac, lehet, ami tavaly menő volt, 2023-ban pont elhajta a vásárlókat az oldaladról. Ha szeretnél naprakész maradni, tarts velünk az E-commerce Expón idén is, mert döbbenetes mennyiségű hasznos előadással töltik meg a szakemberek a Lurdy házat. Egy nap alatt számtalan wow-élményed lehet, és sikeresen viheted tovább, vagy épp alapíthatod meg webáruházad az ott hallottak alapján.

Miért fontos egy jó webshop?

Ez lesz a zászlóshajód, ami a híred viszi a nagyvilágban vállalkozóként. Nem kérdés, hogy ennek jól kell kinéznie, és meg kell felelnie szakmai és felhasználói kívánalmaknak.

A webáruház indításának és fenntartásának megvannak a jogi követelményei, amelyekben érdemes szakember segítségével elmélyülnöd. Ha ez megvan, jöhet a marketing, a szépítgetés, az optimalizálás.

 1. Nagyon fontos ugyanis, hogy a webshop felhasználói szempontoknak is megfeleljen:
 2. legyen átlátható
 3. egyszerűen kezelhető
 4. legyenek rendben a termékleírások
 5. az oldal működjön gyorsan
 6. ne feledkezz meg az ÁSZF-ről
 7. találd meg a tökéletes egyensúlyt a felugró popup ablakok közt
 8. Számodra is legyen egyszerű az admin felület
 9. Legyen a lehető legtöbb folyamat automatizált

Hogyan készíts jó webshopot?


Ezek voltak az alapvetések. Egyik partnerünk, a bérelhető webáruházként is ismert Shoprenter az e-kereskedelem működésének gyakorlati leírását is elkészítette. Számos tanáccsal tudnak még szolgálni, ahogy ők fogalmaznak: az első lépéstől a bevételtermelő webáruházig segítenek a hogyan továbban.

A Billingóval sok lépéssel leszel előrébb

A folyamatok automatikussá tétele egy kulcskérdés a webáruházak üzemeltetésében, minél több minden megy a maga útján, annál könnyebben termeled a bevételed, miközben több időd lesz az érdemi munkára. A Billingónál több lehetőséged is van az automatizálásra, hiszen mi nem csak online számlázó vagyunk.

API - alkalmazás-integráció a Billingón

A Billingo alkalmazásprogramozási felülettel nagyon könnyen integrálhatsz más szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat a webáruházadba. Mások meglévő rendszereit kötheted össze a Billingo számlázó felületével, mondjuk webáruházakkal, bankokkal, könyvelő programokkal, időpont foglalókkal vagy logisztikai rendszerekkel. Spórolhatsz ezzel a költségeiden, miközben képes leszel

 • Elvégezni a számlaműveleteket
 • Létrehozni és szerkeszteni a bankszámlákat
 • Létrehozhatod és szerkesztheted termékeid
 • És sok más egyéb izgalmas dologra

Összekötés a gyakorlatban

Bréking: automatikus lett az Unas összekötés!

Kértétek, hogy a többi webshop felületes integrációnkhoz hasonlóan az Unas összekötésünk is legyen automatikus, hát azzá tettük! Az Unas közkedvelt webshop platformjának üzemeltetése így akár egy kattintás is lehet.

Eddig a szinkronizálást manuálisan kellett végre hajtanod, de 2023 januárjától beállíthatod, hogy ez automatikusan történjen meg - minden más folyamat marad ugyanaz, mint eddig.

Mit nyújt neked ez a fúzió?

Ha beérkezik egy megrendelés, egyből generálhatod is a számlát, amit a rendszer kiküld. A Billingóból indítva ezeket később újra is küldheted. Ha pedig sztornózni kell, azt is pillanatok alatt megteheted, vagy módosíthatod a számlát a vevő kérésére. Webshop mogulok külön webáruházak esetén mindegyiknek külön számlatömböt tarthatnak fenn, ha úgy szeretnék. Hihetetlenül gyorsan alakíthatod így az ügyleteid!

Billingózz a Shopifyon!

A világ egyik legnagyobb felhőalapú webshopjával is összekötheted a Billingo fiókod, a Shopify-on végzett számlázás így három nyelven is gyerekjáték lesz. Szépen vezethetők a számlák, amelyeket akár telefonon is csekkolhatsz menet közben (tíz évig mindent lementünk), exportálhatod őket mondjuk egy könyvelői programba.

Rengeteg más hasznos összekötés közül is választhatsz, amelyekkel a webshopod és a vállalkozásod biztosan flow-ba kerül - nézd meg az integrációkat.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska