Billingo-Shopify összekötés ➡️ megérkezett az új plugin

Billingo hírek 2018.06.07. - 2 p. olvasás

A Shopify nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb webáruház rendszere, amellyel te is könnyedén sikerre viheted a vállalkozásodat. A vadonatúj Billingo összekötésnek hála pedig még tovább bővült a lehetőségek köre. Hiszen minden eddiginél hatékonyabbá, kényelmesebbé és olcsóbbá varázsolhatod céged számlázását, már mutatjuk is hogyan.

Billingo Shopify összekötés

A legfontosabb tudnivalók a Shopify webáruházakról

Webáruházat nyitnál, de nem tudod eldönteni melyik típust válaszd? Akkor érdemes ránézned a Shopify-ra, hiszen a világ egyik legnagyobb felhőalapú webshop rendszeréről van szó. Egyik óriási előnye, hogy akkor is könnyedén elindíthatod vele online áruházadat, ha még teljesen új vagy a piacon.

Annak ellenére ugyanis, hogy változatos kialakítás és számos hasznos funkció közül válogathatsz, a rendszer használata igen csak felhasználóbarát. Ráadásul rengeteg segítséget is találsz a működtetéshez.

A Billingo - Shopify összekötés legnagyobb előnyei

Az teljesen egyértelmű, hogy ha egyszer egy webáruház beindul, akkor a számlázás szinte elképzelhetetlen egy program használata nélkül. Ha neked sincs időd egész nap a monitor előtt ülni, és egyesével, kézzel lekörmölni minden egyes számlát, akkor a Billingo összekötést imádni fogod, hiszen:

  • a rendszer automatikusan elkészíti helyetted a számlákat,
  • amelyeket akár papír alapon vagy e-számlaként is elküldhetsz,
  • mindezt magyar, angol és német nyelven is megteheted,
  • ráadásul piszkozatként, díjbekérőként is lementheted az egyes megrendelésekhez tartozó példányokat.

A Billingo további előnyei nem csak Shopify tulajdonosoknak

A Shopify plugin pedig a Billingo többi webáruház összekötéséhez hasonlóan ingyenes, a Premium előfizetés részeként megkapod. Amihez egyébként rengeteg olyan funkció is jár, amivel még hatékonyabbá, kényelmesebbé és olcsóbbá teheted vállalkozásod számlázását, hiszen:

Útmutató a Shopify plugin telepítéséhez

A Shopify plugin telepítése néhány kattintással egyszerűen elvégezhető, a részletes útmutatót innen már le is töltheted »

További webáruház összekötések a Billingóval

Neked végül nem a Shopify-ra esett a választásod, de szívesen automatizálnád webáruházad számlázását? Akkor nézz rá a Billingo plugin-ek listájára, ahol 11 összekötés vár rád, melyek közt megtalálod Magyarország legnépszerűbb webáruház típusait is »

Tudd le Shopify webáruházad online számlaadat-szolgáltatási kötelezettségét automatikusan

Tudtad, hogy a Billingónál már gőzerővel folynak a NAV-bekötéshez szükséges funkciók fejlesztései? Így a program automatikusan elküldi majd helyetted az adóhivatalnak az érintetett számlák adatait, így könnyedén elkerülheted a több százezres büntetéseket és halom plusz adminisztrációs terhet is.

Fedezd fel a villámgyors és szuperkényelmes számlázás élményét, próbád ki a Billingót teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül. Regisztrálj most »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top