Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Átalányadó / Átalányadós vagy? Még 5 ok, ho…
Átalányadó - 2022.09.28. - 3 p. olvasás

Átalányadós vagy? Még 5 ok, hogy Billingózz

Átalányadózóként biztosan találkoztál már a Billingo Átalányadó Kalkulátorral, az Átalányadó Asszisztenssel, a még okosabb Átalányadó Asszisztens Plusszal, a Billingo Átalányadó Asszisztens Facebook csoporttal, szakmai anyagainkkal és szakértői videóinkkal. Ezúttal azt mutatjuk meg, mit is rejt a gépház, és az átalányadós szolgáltatásokon túl miért a legjobb döntés a Billingót választani.

Átalányadós vagy? Még 5 ok, hogy Billingózz

A legdinamikusabban fejlődő szoftver

2014-es indulása óta a Billingo egyértelműen az egyik leggyorsabban fejlődő számlázó program a hazai piacon. Könnyen kezelhető és megszokható felülete jó választás a frissen induló vállalkozásoknak, kapcsolódó szolgáltatásaival pedig folyamatosan egyre több és több területen nyújt segítséget a vállalkozások további fejlesztésében is. 

A háttérben a Billingo fejlesztésén és működtetésén több mint 50 kiváló és lendületes szakember dolgozik a szakmához lojális vezetőik iránymutatásával. Értünk hozzá és azon dolgozunk, hogy egyre több területen segíthessünk. Ezért is tudunk rendkívül gyorsan és hatékonyan reagálni a villámgyorsan változó jogszabályi módosításokra, piaci változásokra is. Ezt láthattad az új KATA kihirdetésekor is. 

Emlékszel?

A Billingo azonnal elkezdte felmérni a felhasználói igényeket, könyvelői kerekasztal-beszélgetést szervezett, több cikket és videókat gyártott a felhasználók tájékoztatására és a felmerülő kérdések megválaszolására. Közben a háttérben készült az Átalányadó Kalkulátor, az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Asszisztens Plusz is.  Ami mostanra nemcsak pontosan kiszámolja az adó- és járulékterheket, akár az adókedvezmények figyelembevételével is, de még az 58-as bevallás előkészítését is automatikusan elvégzi. 

8 év 130 000+ billingós vállalkozás

2014-es indulása óta a Billingo a vállalkozások átláthatóságáért, a felesleges adminisztráció csökkentéséért dolgozik. Minőségi fejlesztéseivel mára az ország egyik legnépszerűbb számlázója lett, amivel több mint 130 000 vállalkozás könnyíti meg a mindennapi munkafolyamatokat. Átalányadósként neked is segít ebben.

A Billingónál kiemelt érték a felhasználó 

A Billingo legendásan segítőkész ügyfélszolgálatán 7 kollégánk válaszolja meg a telefonon és e-mailben érkező kérdéseket. Rendszeresen kérdőívben mérjük fel felhasználóink igényeit a meglévő és a tervezett szolgáltatásokkal kapcsolatban is. Gondoltad volna, hogy az Átalányadó Asszisztens ötlete is felhasználóinktól érkezett? Meghallottuk, megcsináltuk. Rekordidő alatt. 

Megbízhatóság és biztonság 

A Billingóban tárolt adatokat a legszigorúbb protokollok és többlépcsős védelmi rendszer mögött tároljuk. Nem is lehetne másként, hiszen a Billingo az MNB által hivatalosan AISP nyilvántartásba vett számlainformációs szolgáltatást végző pénzforgalmi intézmény. Képzeld, csak az adatbiztonsági háttérről 700 oldalas Billingo szabályrendszer készült, benne az összes technikai részlettel és minden eshetőségre kiterjedő forgatókönyvvel. Ha Billingós vagy, a vállalkozásod adatai biztonságban vannak. 

Támogatjuk a vállalkozókat és a könyvelőket

A Bilingóval egy olyan rendszert építünk, ahol egyetlen felületen egyre több, a vállalkozás vezetéséhez szükséges adatot elérsz. Akár ingyen is Billingózhatsz, ahogy pedig fejlődik a vállalkozásod, egyre több területen kapsz átláthatóságot és információkat. Ráadásul töredékéért annak, mintha ezekért a szolgáltatásokért külön-külön fizetnél több különböző szolgáltatónál. Ennyi és ilyen sokoldalú vállalkozástámogató szolgáltatást, ráadásul ennyire jó ár-érték arányban sehol nem találsz. A könyvelőknek pedig mindezt akár teljesen ingyenesen is elérhetővé tettük. Ezzel is támogatva a digitális cégvezetés és a digitális könyvelés elterjedését. 

Átalányadós vagy? Billingózz Te is! 

Válassz csomagot »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska