Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Megújult! Automatizálható a Bi…
Velünk történt - 2020.11.16. - 3 p. olvasás

Megújult! Automatizálható a Billingo Kiadások funkció

Vállalkozóként az egyik legfontosabb visszajelzésed a bevételek és kiadások alakulása. A Billingo online számlázódban ezt is naprakészen, sőt, mostantól akár teljesen automatikusan követheted nyomon. Hurrá! Megújult a Billingo Kiadások, olvass gyorsan tovább, imádni fogod!

Automatizálható a Billingo Kiadások funkció

Mire való a Billingo Kiadások funkció?

A megújult Billingo Kiadásokban naprakészen követheted a vállalkozásod működése során felmerült költségeket. A korábbiaknak megfelelően a szállítói számlákat továbbra is tudod manuálisan rögzíteni a kiadási felületen. A NAV Online Számla rendszernek köszönhetően azonban mostantól automatizálhatod is az adatok beérkezését.  

Óriási újdonság: automatikus szállítói számlaadatok a Kiadásokban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség 2020. júliusi bővítése óta minden belföldi adóalanyok közötti ügyletről készített számlát rögzíteni kell a NAV Online Számla rendszerében. A NAV ugyanakkor arra is lehetőséget biztosít, hogy a vállalkozásunkhoz tartozó számlaadatokat visszaszinkronizáljuk a Billingo Kiadásai közé, ami elképesztően hasznos információkat ad a billingósoknak. Élvezd!

A Billingo NAV-Szinkron segítségével a Billingo Online Számla rendszerében rögzített szállítói számlák adatai automatikusan megjeleníthetők a Billingo Kiadások között! 

Olvass még többet a Billingo NAV-Szinkronról ITT »

NAV-szinkron a gyakorlatban

A Billingo NAV-Szinkron a gyakorlatban nagyon egyszerű. A teljesítést követően a szállító kiállítja a számlát a vállalkozás nevére, majd a jogszabálynak megfelelően feltölti a számlaadatokat a NAV-Online Számla rendszerbe. A Billingo szinkronizál a NAV Online Számla rendszerrel, így az adatok automatikusan a Kiadások között is megjelennek.

Hello, modern számlázás!

Az adatszinkronizálás KATA és Master előfizetés esetén naponta egyszer, Innovátor előfizetés esetén azonban ÓRÁNKÉNT történik. Így Innovátorként mindig garantáltan a lehető legpontosabb információk állnak rendelkezésedre.

Fontos!

A Billingo NAV-Szinkronnal csak a számlaadatok kerülnek a Kiadások közé, a számlaképeket manuálisan tudod az adatok mellé csatolni. E-számla esetén ez nagyon egyszerű, de az sem gond, ha papír alapú számlát kaptál. Egyszerűen fotózd le a számlát a mobiloddal, és csatold mobilról a kiadás mellé.

A Billingo NAV-Szinkron szupergyors, így könnyen előfordulhat, hogy a Kiadások között már olyan számlák is megjelennek, amelyek hozzád még nem is jutottak el.

Még hatékonyabb a könyvelési anyagok előkészítése

A Kiadások funkció automatizálásával még hatékonyabb a könyvelési anyag összegyűjtése is. Az adatok a könyvelőd Könyvelői fiókjában is megjelennek, ő is kényelmesebben, gyorsabban tud dolgozni, hiányzó bizonylat esetén pedig elég a számlaképet online csatolnod, nem kell azt személyesen is átadnod.

Beállítási lehetőségek a Kiadások menüben

A Billingo Kiadások között rendezett, kategóriánként csoportosítható listában követheted nyomon a költségeidet. A rögzített adatok alapján pillanatok alatt szűkítheted a listát, statisztikákat készíthetsz és tölthetsz le, csatolmányokat rögzíthetsz, kezelheted a számla státuszát, és természetesen szerkesztheted vagy törölheted is az egyes tételeket.

Így a funkció nemcsak a mindennapi munkádban, de a stratégiai döntéseidben és a pénzügyi átláthatóságban is óriási segítséged lesz.  

A Kiadások funkciót megéri használni, mert

 • naprakészen követheted nyomon vállalkozásod kiadásait,
 • automatizálhatod a szállítói számlaadatok megjelenését,  
 • manuálisan is rögzítheted a kiadásaidat,
 • garantáltan minden szállítói számláról tudni fogsz,
 • egyetlen felületen kezelheted a bevételeket és a kiadásokat,
 • megspórolhatod a kiadások rögzítésére szánt időt, 
 • naprakész és pontos kimutatásokat készíthetsz, 
 • kategóriánként láthatod a kiadásaidat,
 • még egyszerűbb lesz a könyvelési anyag átadása,
 • kényelmes, átlátható felületen tarthatod nyilván és kezelheted a fizetendőidet,
 • a könyvelőd is hozzáfér a kiadási adatokhoz.

Használd Te is a megújult Kiadások funkciót és élvezd a naprakész pénzügyi átláthatóságot a Billingóval! 

A Kiadások funkciót a Kata, Master és Innovátor csomagokban extra felár nélkül, korlátlanul használhatod.
A Kiadások beállításához készítettünk egy képes útmutatót, ITT találod. 

Próbáld ki a megújult Billingo Kiadások funkciót!
Kipróbálom

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés