Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Az év eddigi legjelentősebb fe…
Velünk történt - 2021.05.11. - 2 p. olvasás

Az év eddigi legjelentősebb fejlesztése rajtolt áprilisban a Billingóban

Billingósként minden bizonnyal Te is nyitott vagy a digitális megoldásokra. Szereted, ha a számodra fontos információkat, adatokat néhány kattintással, bármikor, bárhol elérheted. Megértjük, mi is így gondolkodunk és éppen ez a hozzáállás vezetett a Billingo legújabb, idén az eddigi legnagyobb durranásának, a Pályázatfigyelőnek a létrehozásához. És ez még nem minden!

Az év eddigi legjelentősebb fejlesztése rajtolt áprilisban a Billingóban

Vége a postai sorban állásnak, itt az új Postai feladás

A nyomtatás, a borítékolás, az utazás és postai sorban állás a számlázás legidőigényesebb feladatai. Mit szólnál, ha mostantól mindezt gombnyomásra, a Billingódból intézhetnéd?

A napokban debütált Postai feladás funkció neked is aranyat ér, ha a partnereid vagy könyvelőd elvárja a papír alapú számlázást, Te viszont már nem akarod a drága idődet a postai sorban állásra pazarolni. 

A Postai feladás funkcióval ugyanolyan egyszerűen kiállíthatod a számláidat, mint korábban, a nyomtatást, borítékolást és postai feladást viszont mostantól a Billingo intézheti helyetted. 

Természetesen a Billingón keresztül is feladhatod elsőbbségivel, ajánlottan vagy akár tértivevénnyel is a számláidat. Mi több, belföldre és külföldre is címezheted a leveleket. A számlád ugyanúgy célba ér, te viszont akár órákat is spórolhatsz.  

Olvass róla többet a Billingo blogban => 


Íme az új büszkeségünk: A Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelő a billingósok egyik leghasznosabb funkciója, hiszen pénzt, értékes pályázati milliókat hozhat a házhoz. A rendszerben Magyarország szinte minden pályázati lehetőségét megtalálod, a találatok között pedig saját preferenciáid szerint is szűrhetsz. 

De ez még nem minden!

A Billingo Pályázatfigyelő nem egy egyszerű információs oldal! Valódi társad és hatékony segítséged lesz a pályázati milliók megszerzésében!

Próbáld ki => 

Előfizetőként 

  • 5 szűrési beállítást elmenthetsz, így a rendszer azonnal értesít, ha a szempontjaidnak megfelelő pályázat jelenik meg, 
  • követést állíthatsz be, így mindig tudni fogod, ha változik egy pályázati kiírás, 
  • ingyenes előminősítést kérhetsz, így 48 órán belül tisztában leszel a pályázati esélyeiddel, 
  • havi 1 órás profi pályázati tanácsadást is igényelhetsz, ahol tapasztalt pályázatíró válaszol a kérdéseidre. 

A Pályázatfigyelő változásairól az előfizetőknek havonta összefoglalást is küldünk, így garantáltan nem maradsz le az aktualitásokról!

Olvass róla többet a blogban => 


Újdonság: NAV Online Számla státusz lekérési lehetőség

Az Adatexportok közé új fejlesztésként került be a NAV Online Számla lekérési lehetőség. Az újítással mostantól XLSX formátumban készíthetsz adatexportot a korábban kiállított számláid Online Számla státuszáról. 

A táblázatod tartalmazza: 

  • a számla sorszámát, 
  • tranzakciós azonosítót, amivel a számla bekerült a NAV Online Számla rendszerébe
  • a státuszt, (Pl. a számla adatszolgáltatás feldolgozása sikeresen befejeződött, Az adott számla tartalma NAV adatszolgáltatásra nem kötelezett stb.)
  • NAV üzenetet (Pl. számlád beküldve, minden rendben!, Nincs számlaadat-szolgáltatási kötelezettség stb.)

Ez azért jó, mert bármikor néhány gombnyomással ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a kötelező NAV online számlaadat-szolgáltatásod!

Az új fejlesztések ismét értékes órákat spórolhatnak neked, és a Pályázatfigyelő esetében akár támogatási milliókhoz is hozzásegíthetnek. Jól hangzik, igaz?

Használd őket minden nap! 

A Billingód megint többet tud, mint gondolnád! És ez még nem minden, hamarosan jön a folytatás!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár