Négyszeres hurrá! 🥳 Tarolt a Billingo 'Az Év honlapja' versenyen!

Billingo hírek 2022.01.31. - 3 p. olvasás

Óriási büszkeség, hogy idén 4 kategóriában is díjat kapott a Billingo a jubileumi 'Az Év Honlapja' versenyen. Ezzel rekordot állítottunk fel, zsinórban a 6. évben jutalmaztak bennünket, eddigi 9 'Az Év Honlapja' díjunk mellé pedig további 4 oklevél kerül fel büszkeségfalunkra. Külön megtiszteltetés, hogy minőségi díjat kaptunk Az Év technológiai megoldása kategóriában, melyet a Pénzügyminisztériumban vehettünk át Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkártól.

A Magyar Marketing Szövetség 20. alkalommal rendezte meg 'Az Év honlapja versenyt', melyre idén ismét rekordszámú nevezés érkezett. Összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány mérettette meg magát 28 kategóriában.

A legnépszerűbb a Szolgáltatás és az E-kereskedelem volt, emellett Az Év Applikációja, a B2B, az Oktatás és az Ipari weboldalak kategóriákban is rendkívül szoros verseny alakult ki.

Jöttünk, láttunk, győztünk! Fantasztikus érzés, hogy Billingo eddigi történetének legtöbb díját hozta el 'Az Év honlapja versenyen'!

Wow, miénk Az Év technológiai megoldása minőségi díj!

Az Év Honlapja 2021

Az egyre fokozódó járványhelyzet miatt idén is elmaradt a díjátadó gála, és a szervezők a díjazottak többségének ünnepélyes Díjátadó Roadshow keretében adták át az okleveleket.

Bennünket azonban az a hatalmas megtiszteltetés ért, hogy Az Év technológiai megoldása kategória minőségi díj nyerteseiként a Pénzügyminisztériumban vehettük át okleveleinket. A sajtótájékoztatón ismertették a szakmai zsűri indoklását, miszerint a Billingo honlapjának megjelenése és funkciói egyaránt a legmagasabb minőséget képviselik, korszerű módon szolgálva ki a felhasználókat, és segítve a céges ügyintézés szinte minden elemét.

“A Billingo 2021-ben már nem csupán egy számlázóként funkcionáló oldal. A megújult weblapon a felhasználó számos új és hasznos funkciót találhat vállalkozásának egyszerű vezetéséhez. A remek és széleskörű technológiai megoldások felhasználásával, a céges ügyintézés szinte minden eleme automatizálhatóvá válik. A Billingo tökéletes példa arra, hogy azáltal, hogy érti célközönségét, hasznos megoldásokat tud felmutatni a kialakult igényekre. Nem elég, hogy előremutatóan kezeli digitális felületét, de jól vezeti és informálja az új látogatókat, míg a már meglévő felhasználókat a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki.”

Minőségi díjat kaptunk Az Év Kreatív megoldása kategóriában

A 2021-es évben nagy figyelmet szenteltünk tartalmaink megújításának és a vizuális élmény kimaxolásának, ezért különösen kedves számunkra ez a kreatív megoldás díj.

A szakmai zsűri az alábbiak szerint értékelte munkánkat:

“Évek óta kimagasló minőséget képvisel a cég oldala. De nem "csak" vizuális vagy UX (user experience) oldalról, hanem tartalmilag is. Élmény azt látni, ahogyan folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. Ez az üzleti kreativitás, mindenképpen díjazandó. Főleg azért, mert konzekvens és progresszív évek óta."

Szolgáltatás kategóriában 'Az Év Honlapja' díjjal jutalmaztak bennünket

A zsűri véleménye szerint a Billingo bebizonyította, hogy ma már nem csupán egy számlázó oldal. Számos új funkció, szolgáltatásfejlesztés található a megújult oldalon, amely személyre szabottan segíti a vállalkozásokat. A kiemelkedő megoldásokkal, fiatalos, színes dizájnnal vívtuk ki elsőségünket a Szolgáltatás kategóriában.

Ismét nyertünk a B2B weboldalak kategóriában! 

A Billingo lett 'Az Év honlapja' a B2B weboldalak versenyében. A kategóriában mindig azt keresi a zsűri, hogy hol van meg az a megfelelő kombináció, ahol a weboldal tulajdonosa nem pusztán érti a közönségét, hanem reagálni is tud a felmerülő igényekre és előremutatóan kezeli digitális felületét. A zsűri szerint a Billingo honlapja egy tökéletes példa erre. Jól vezeti és informálja az új látogatókat és a már meglévő felhasználókat.

Nagyon köszönjük a szakmai zsűrinek az elismerésért és hálásak vagyunk Nektek, Billingósoknak a hűségetekért, támogatásotokért és mindazért a sok ötletért és motivációért, amely támogatott minket a Billingo digitális ökoszisztéma felépítésében. Közösen haladunk az úton, a mi elismerérünk a Ti érdemetek!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top