Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Négyszeres hurrá! 🥳 Tarolt a B…
Velünk történt - 2022.01.31. - 3 p. olvasás

Négyszeres hurrá! 🥳 Tarolt a Billingo 'Az Év honlapja' versenyen!

Óriási büszkeség, hogy idén 4 kategóriában is díjat kapott a Billingo a jubileumi 'Az Év Honlapja' versenyen. Ezzel rekordot állítottunk fel, zsinórban a 6. évben jutalmaztak bennünket, eddigi 9 'Az Év Honlapja' díjunk mellé pedig további 4 oklevél kerül fel büszkeségfalunkra. Külön megtiszteltetés, hogy minőségi díjat kaptunk Az Év technológiai megoldása kategóriában, melyet a Pénzügyminisztériumban vehettünk át Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkártól.

Az Év Honlapja 2021

A Magyar Marketing Szövetség 20. alkalommal rendezte meg 'Az Év honlapja versenyt', melyre idén ismét rekordszámú nevezés érkezett. Összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány mérettette meg magát 28 kategóriában.

A legnépszerűbb a Szolgáltatás és az E-kereskedelem volt, emellett Az Év Applikációja, a B2B, az Oktatás és az Ipari weboldalak kategóriákban is rendkívül szoros verseny alakult ki.

Jöttünk, láttunk, győztünk! Fantasztikus érzés, hogy Billingo eddigi történetének legtöbb díját hozta el 'Az Év honlapja versenyen'!

Wow, miénk Az Év technológiai megoldása minőségi díj!

Az Év Honlapja 2021

Az egyre fokozódó járványhelyzet miatt idén is elmaradt a díjátadó gála, és a szervezők a díjazottak többségének ünnepélyes Díjátadó Roadshow keretében adták át az okleveleket.

Bennünket azonban az a hatalmas megtiszteltetés ért, hogy Az Év technológiai megoldása kategória minőségi díj nyerteseiként a Pénzügyminisztériumban vehettük át okleveleinket. A sajtótájékoztatón ismertették a szakmai zsűri indoklását, miszerint a Billingo honlapjának megjelenése és funkciói egyaránt a legmagasabb minőséget képviselik, korszerű módon szolgálva ki a felhasználókat, és segítve a céges ügyintézés szinte minden elemét.

“A Billingo 2021-ben már nem csupán egy számlázóként funkcionáló oldal. A megújult weblapon a felhasználó számos új és hasznos funkciót találhat vállalkozásának egyszerű vezetéséhez. A remek és széleskörű technológiai megoldások felhasználásával, a céges ügyintézés szinte minden eleme automatizálhatóvá válik. A Billingo tökéletes példa arra, hogy azáltal, hogy érti célközönségét, hasznos megoldásokat tud felmutatni a kialakult igényekre. Nem elég, hogy előremutatóan kezeli digitális felületét, de jól vezeti és informálja az új látogatókat, míg a már meglévő felhasználókat a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki.”

Minőségi díjat kaptunk Az Év Kreatív megoldása kategóriában

A 2021-es évben nagy figyelmet szenteltünk tartalmaink megújításának és a vizuális élmény kimaxolásának, ezért különösen kedves számunkra ez a kreatív megoldás díj.

A szakmai zsűri az alábbiak szerint értékelte munkánkat:

“Évek óta kimagasló minőséget képvisel a cég oldala. De nem "csak" vizuális vagy UX (user experience) oldalról, hanem tartalmilag is. Élmény azt látni, ahogyan folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat. Ez az üzleti kreativitás, mindenképpen díjazandó. Főleg azért, mert konzekvens és progresszív évek óta."

Szolgáltatás kategóriában 'Az Év Honlapja' díjjal jutalmaztak bennünket

A zsűri véleménye szerint a Billingo bebizonyította, hogy ma már nem csupán egy számlázó oldal. Számos új funkció, szolgáltatásfejlesztés található a megújult oldalon, amely személyre szabottan segíti a vállalkozásokat. A kiemelkedő megoldásokkal, fiatalos, színes dizájnnal vívtuk ki elsőségünket a Szolgáltatás kategóriában.

Ismét nyertünk a B2B weboldalak kategóriában! 

A Billingo lett 'Az Év honlapja' a B2B weboldalak versenyében. A kategóriában mindig azt keresi a zsűri, hogy hol van meg az a megfelelő kombináció, ahol a weboldal tulajdonosa nem pusztán érti a közönségét, hanem reagálni is tud a felmerülő igényekre és előremutatóan kezeli digitális felületét. A zsűri szerint a Billingo honlapja egy tökéletes példa erre. Jól vezeti és informálja az új látogatókat és a már meglévő felhasználókat.

Nagyon köszönjük a szakmai zsűrinek az elismerésért és hálásak vagyunk Nektek, Billingósoknak a hűségetekért, támogatásotokért és mindazért a sok ötletért és motivációért, amely támogatott minket a Billingo digitális ökoszisztéma felépítésében. Közösen haladunk az úton, a mi elismerérünk a Ti érdemetek!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér