Ütős mesterhármas együtt a Billingo, a Cashbook és az RLB

Könyvelőknek 2020.09.17. - 2 p. olvasás

Elképesztő mennyiségű adat- és információmennyiség halad át a könyvelők kezei alatt, a Billingo, Cashbook és RLB összekapcsolásával azonban álomszerű, automatikusan a helyükre találó rendszerbe terelhetők az adatok. Ezzel a mesterhármassal nemcsak egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb lesz a könyvelés, de a naprakész adatok a vállalkozók mindennapjait és pénzügyi döntéseit is megkönnyítik.

Billingo, Cashbook, RLB

Így működik a Billingo – Cashbook és RLB rendszer együtt

A Cashbook egy online pénzügyi nyilvántartó rendszer, ami megkönnyíti a vállalkozó és könyvelője közti kommunikációt. A Billingóval és az RLB könyvelő programmal integrálva pedig az adatrögzítés, a könyvelés, az adategyeztetés és az ügyfélkapcsolat területén is rengeteg időt spórolhatnak a könyvelők.

A mesterhármas tökéletes működéséhez kapcsolódj össze az ügyfél Billingo fiókjával a Könyvelői fiókodon keresztül, majd kösd össze a Cashbookkal a Billingódat és az RLB könyvelő programodat is. Ennyi a technikai rész, már kész is a rendszered.

Tudtad, hogy a Billingo online számlázás és a Könyvelői fiók a könyvelőknek teljesen ingyenes?
Részletek »

Nézzük a gyakorlatot

1. A vevői számlák automatikusan beérkeznek a Billingóból a Cashboookba

A Billingo és a Cashbook integrációjával a számla kiállítását követően a rendszerek szinkronizálnak egymással, a számlaadatok és -képek pedig átkerülnek a Cashbook pénzügyi nyilvántartóba. Sőt, a Billingóban fizetettre állított számlák a Cashbookban is fizetett státuszban jelennek meg. Menő, igaz?

2. A szállítói számlák manuálisan vagy automatikusan is érkezhetnek a Cashbookba.

Pl. a NAV Online Számla rendszerből, e-mailből, fotón vagy a vállalkozó által, közvetlenül a Cashbookba feltöltve. A felülethez a könyvelő és a vállalkozó is bármikor hozzáfér, és kényelmesen akár mobilról is menedzselhető. 

3. Jöhet a professzionális könyvelés az RLB-ben

A Cashbookba bekerült vevői számlákat az RLB könyvelő program automatikusan letölti és könyveli. A szállítói számlák egyetlen kattintással megjeleníthetők, majd könyvelhetők.

4. Pontos pénzügyi információk készülnek a vállalkozónak is

A Cashbook nagy előnye, hogy a vállalkozó is bármikor online ellenőrizheti a könyvelt anyagot, így nem telefonál a leglehetetlenebb időpontokban az áfa, az eredménykimutatás vagy statisztikák miatt. A Cashbookon keresztül mindkét félnek minden információ bármikor, bárhonnan elérhető.

Elképesztő igaz? Pedig működik.

A Billingo, a Cashbook és az RLB összekapcsolásával egy olyan hatékony és nagyrészt automatizálható rendszert hozhatsz létre, ami pontosan, naprakészen és hibamentesen működik. Ezzel könyvelőként rengeteg időt spórolhatsz, és lényegesen egyszerűsítheted az ügyfelekkel való kapcsolattartást is.

Nézd meg, milyen jól működik a rendszer élesben a GM-Audit Kft. könyvelő irodánál!

Hasonló cikkek a kategóriában

kismama szövetkezet

A kismama-szövetkezet előnyei és hátrányai

Könyvelőknek 2023.10.19. - 4 p. olvasás

Kismama vagy, és hallottál már „ezt-azt” a kismama szövetkezetekről? Ebben a cikkben most tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos tényeket és tévhiteket.

black friday könyvelés

Black Friday: hogyan számlázzuk, hogyan könyveljük?

Könyvelőknek 2023.09.29. - 9 p. olvasás

Közeleg a Black Friday időszaka, amikor a fekete pénteki akciókat kihasználva sokkal olcsóbban vásárolhatunk, mint egyébként. Lassan már nálunk is hagyománynak ...

könyvelés digitalizációja

Ne félj a könyvelés digitalizálásától!

Könyvelőknek 2023.08.10. - 8 p. olvasás

A hagyományos papíralapú és manuális könyvelési módszerek ma már bátran nevezhetők elavultnak. Helyüket a modern, digitalizált könyvelési megoldásoknak adják át...

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs, a NAV korábbi főosztályvezetője új színekben!

Könyvelőknek 2023.06.05. - 4 p. olvasás

Az adóhivatal Kiemelt Adó- és Vámhigazgatóságának Ellenőrzést Támogató Főosztályának főosztályvezetőjeként ismert Czöndör Szabolcs új vizekre evezett, és most m...

magyar állampapír

A diszkont értékpapírok számviteléről

Könyvelőknek 2023.04.27. - 7 p. olvasás

Egyre több helyen találkozunk az állam által kibocsátott értékpapírokkal, így reméljük, könyvelőként hasznodra lesz az alábbi, ezek számvitelét taglaló írás.

sikeres könyvelő

A sikeres könyvelők 8+1 szokása

Könyvelőknek 2023.04.12. - 4 p. olvasás

Aki könyvelőként szeretne sikeres lenni, jó, ha felállít magának egy szabályrendszert, ami alapján dolgozik, hogy ha a munkája gyümölcse beérik, élvezhesse azt....

Back to Top