Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / Ütős mesterhármas együtt a Bil…
Könyvelőknek - 2020.09.17. - 2 p. olvasás

Ütős mesterhármas együtt a Billingo, a Cashbook és az RLB

Elképesztő mennyiségű adat- és információmennyiség halad át a könyvelők kezei alatt, a Billingo, Cashbook és RLB összekapcsolásával azonban álomszerű, automatikusan a helyükre találó rendszerbe terelhetők az adatok. Ezzel a mesterhármassal nemcsak egyszerűbb, hatékonyabb és átláthatóbb lesz a könyvelés, de a naprakész adatok a vállalkozók mindennapjait és pénzügyi döntéseit is megkönnyítik.

Billingo, Cashbook, RLB

Így működik a Billingo – Cashbook és RLB rendszer együtt

A Cashbook egy online pénzügyi nyilvántartó rendszer, ami megkönnyíti a vállalkozó és könyvelője közti kommunikációt. A Billingóval és az RLB könyvelő programmal integrálva pedig az adatrögzítés, a könyvelés, az adategyeztetés és az ügyfélkapcsolat területén is rengeteg időt spórolhatnak a könyvelők.

A mesterhármas tökéletes működéséhez kapcsolódj össze az ügyfél Billingo fiókjával a Könyvelői fiókodon keresztül, majd kösd össze a Cashbookkal a Billingódat és az RLB könyvelő programodat is. Ennyi a technikai rész, már kész is a rendszered.

Tudtad, hogy a Billingo online számlázás és a Könyvelői fiók a könyvelőknek teljesen ingyenes?
Részletek »

Nézzük a gyakorlatot

1. A vevői számlák automatikusan beérkeznek a Billingóból a Cashboookba

A Billingo és a Cashbook integrációjával a számla kiállítását követően a rendszerek szinkronizálnak egymással, a számlaadatok és -képek pedig átkerülnek a Cashbook pénzügyi nyilvántartóba. Sőt, a Billingóban fizetettre állított számlák a Cashbookban is fizetett státuszban jelennek meg. Menő, igaz?

2. A szállítói számlák manuálisan vagy automatikusan is érkezhetnek a Cashbookba.

Pl. a NAV Online Számla rendszerből, e-mailből, fotón vagy a vállalkozó által, közvetlenül a Cashbookba feltöltve. A felülethez a könyvelő és a vállalkozó is bármikor hozzáfér, és kényelmesen akár mobilról is menedzselhető. 

3. Jöhet a professzionális könyvelés az RLB-ben

A Cashbookba bekerült vevői számlákat az RLB könyvelő program automatikusan letölti és könyveli. A szállítói számlák egyetlen kattintással megjeleníthetők, majd könyvelhetők.

4. Pontos pénzügyi információk készülnek a vállalkozónak is

A Cashbook nagy előnye, hogy a vállalkozó is bármikor online ellenőrizheti a könyvelt anyagot, így nem telefonál a leglehetetlenebb időpontokban az áfa, az eredménykimutatás vagy statisztikák miatt. A Cashbookon keresztül mindkét félnek minden információ bármikor, bárhonnan elérhető.

Elképesztő igaz? Pedig működik.

A Billingo, a Cashbook és az RLB összekapcsolásával egy olyan hatékony és nagyrészt automatizálható rendszert hozhatsz létre, ami pontosan, naprakészen és hibamentesen működik. Ezzel könyvelőként rengeteg időt spórolhatsz, és lényegesen egyszerűsítheted az ügyfelekkel való kapcsolattartást is.

Nézd meg, milyen jól működik a rendszer élesben a GM-Audit Kft. könyvelő irodánál!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér