Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Új fejlesztés: Automatikus szá…
Velünk történt - 2020.07.31. - 1 p. olvasás

Új fejlesztés: Automatikus számlakiegyenlítés-szinkronizálás a Cashbookkal

Újabb, sokak által várt szuper funkciót mutathatunk be, aminek a Cashbook online pénzügyi nyilvántartó rendszert és a Billingo online számlázót együttesen használó felhasználóink örülhetnek a leginkább. Az új funkcióval ismét időt spórolhatunk és a pénzügyi adminisztráció is hatékonyabbá válik. Izgalmas? Olvass tovább, jönnek a részletek.

Új fejlesztés: Automatikus számlakiegyenlítés-szinkronizálás a Cashbookkal

Az új, automatikus számlakiegyenlítés funkcióval a Billingóban fizetettre állított státuszt szinkronizáljuk a Cashbook felé, és ha a két rendszer összeköttetésben van egymással, akkor a státusz a Cashbookban is megjelenik. 

Ez azért nagyon fontos fejlesztés, mert így

  • a Billingo és a Cashbook kiegyenlítési adatai mindig szinkronban lesznek egymással, 
  • elég csak a Billingóban átállítani a státuszt, az a Cashbookban is megjelenik,
  • hatékonyabb és gyorsabb lesz az adminisztráció.

Próbáld ki az új funkciót!
Irány a Billingo

Még nem ismered a Cashbookot?

A Cashbook egy online pénzügyi nyilvántartó rendszer, ami egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a könyvelésedet, figyelmeztet a fizetési határidőkre, segít a bevételek, a kiadások és eredménykimutatások követésében. Érdemes kipróbálnod, mert a Cashbookban minden olyan pénzügyi adatot is láthatsz a vállalkozásodról, amiért eddig a könyvelődet hívtad. 

A Cashbook előnyeiről ITT írtunk korábban. 

A Billingo és a Cashbook integráció annyira gyors és egyszerű, mintha a Facebook vagy a Google profiloddal szeretnél egy felületre bejelentkezni. Csak itt a Billingo felületén az összekötéshez a már meglévő Cashbook fiókod adatait kell megadnod.

A Billingo és a Cashbook villámgyors integrációjáról ITT írtunk korábban. A cikkben videót is találsz segítségképpen.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés