Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Minden, amit a Billingo Könyve…
KATA - 2020.10.29. - 2 p. olvasás

Minden, amit a Billingo Könyvelői fiók használatáról tudnod kell

A Billingo Könyvelői fiók segítségével korlátlan számú ügyfeled könyvelési anyagát érheted el a saját Billingo fiókodból. Most megmutatjuk, milyen sokrétű adatokhoz kapsz így hozzáférést.

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiók beállítása

A Billingo Könyvelői fiókodban csak meghívást és engedélyezést követően jelennek meg a partnereid adatai. Ehhez kérd meg a partneredet, hogy küldjön neked egy meghívót. A meghívót e-mailben kapod meg, az engedélyezéshez kövesd az abban leírtakat. Ha ez sikerült, a Billingo fiókod jobb felső sarkában, a profilok között máris megjelenik az ügyfeled Billingo fiókja. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatokhoz való hozzáféréshez válaszd ki a cég nevét, amelyikben dolgozni szeretnél.

Billingo könyvelői fiók

A kiválasztást követően a Számlák, a Kiadások és az Adatexportok menüpontok elérhetővé válnak. A profil mellett pedig bármikor ellenőrizni tudod, hogy melyik vállalkozás számlázását látod éppen.

Számlák

A Számlák menüpontban a vállalkozás kiállított számláit éred el. A számlák között keresni és szűrni is tudsz, valamint a NAV adatszolgáltatásra vonatkozó visszajelzést is ellenőrizheted.

Billingo könyvelői fiók

Kiadások

A kiadások menüpontban az ügyfeled kiadásait és a hozzá kapcsolódó csatolmányokat, bizonylatokat éred el. Szűrni és keresni is tudsz a bizonylatok között.

Billingo könyvelői fiók

Adatexportok

Könyvelőként az Adatexportok menüpont lesz számodra a legizgalmasabb. Itt a teljesítés vagy a kiállítás dátuma, időszak, számlatömb, számla sorszáma, címkék, fizetési módok, pénznemek és az export típusa alapján készíthetsz pontos és naprakész adatexportokat. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatexportokat a könyvelő programodnak megfelelő formátumban töltheted le, majd néhány gombnyomással importálhatod a könyvelő programodba. Így rengeteg időt spórolhatsz, amit eddig adatrögzítéssel töltöttél, és az elírás miatti hibalehetőséget is nullára csökkented.  

Billingo könyvelői fiók

NAV bejelentés és NAV Online Számla összekötés

Bár a számlázó program kötelező bejelentése és a NAV Online Számla összekötés megléte a vállalkozások felelőssége, a legtöbben a könyvelőt bízzák meg az adminisztrációjával. A Billingo Könyvelői fiókodon keresztül ezt is könnyen, külön belépések nélkül intézheted el. 

A NAV bejelentés menüpontban a számlázó program kötelező bejelentéséhez szükséges információkat és adatokat találod. 

Billingo könyvelői fiók

A NAV Online Számla menüpontban pedig az automatikus NAV online adatszolgáltatáshoz szükséges adatokat tudod beállítani. 

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiókon keresztül rengeteg hasznos funkcióval egyszerűsítheted és gyorsíthatod a mindennapi munkádat. Próbáld ki!

A Billingo Könyvelői fiókot minden csomagban ingyen, extra felár nélkül használhatod. Ráadásul könyvelőként a Billingo KATA vagy Master előfizetést is ingyen kapod.

Nincs még Billingo Könyvelői fiókod? Olvass róla még többet és regisztrálj INGYEN!
Ez érdekel »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés