Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Minden, amit a Billingo Könyve…
KATA - 2020.10.29. - 2 p. olvasás

Minden, amit a Billingo Könyvelői fiók használatáról tudnod kell

A Billingo Könyvelői fiók segítségével korlátlan számú ügyfeled könyvelési anyagát érheted el a saját Billingo fiókodból. Most megmutatjuk, milyen sokrétű adatokhoz kapsz így hozzáférést.

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiók beállítása

A Billingo Könyvelői fiókodban csak meghívást és engedélyezést követően jelennek meg a partnereid adatai. Ehhez kérd meg a partneredet, hogy küldjön neked egy meghívót. A meghívót e-mailben kapod meg, az engedélyezéshez kövesd az abban leírtakat. Ha ez sikerült, a Billingo fiókod jobb felső sarkában, a profilok között máris megjelenik az ügyfeled Billingo fiókja. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatokhoz való hozzáféréshez válaszd ki a cég nevét, amelyikben dolgozni szeretnél.

Billingo könyvelői fiók

A kiválasztást követően a Számlák, a Kiadások és az Adatexportok menüpontok elérhetővé válnak. A profil mellett pedig bármikor ellenőrizni tudod, hogy melyik vállalkozás számlázását látod éppen.

Számlák

A Számlák menüpontban a vállalkozás kiállított számláit éred el. A számlák között keresni és szűrni is tudsz, valamint a NAV adatszolgáltatásra vonatkozó visszajelzést is ellenőrizheted.

Billingo könyvelői fiók

Kiadások

A kiadások menüpontban az ügyfeled kiadásait és a hozzá kapcsolódó csatolmányokat, bizonylatokat éred el. Szűrni és keresni is tudsz a bizonylatok között.

Billingo könyvelői fiók

Adatexportok

Könyvelőként az Adatexportok menüpont lesz számodra a legizgalmasabb. Itt a teljesítés vagy a kiállítás dátuma, időszak, számlatömb, számla sorszáma, címkék, fizetési módok, pénznemek és az export típusa alapján készíthetsz pontos és naprakész adatexportokat. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatexportokat a könyvelő programodnak megfelelő formátumban töltheted le, majd néhány gombnyomással importálhatod a könyvelő programodba. Így rengeteg időt spórolhatsz, amit eddig adatrögzítéssel töltöttél, és az elírás miatti hibalehetőséget is nullára csökkented.  

Billingo könyvelői fiók

NAV Online Számla összekötés

A NAV Online Számla összekötés megléte a vállalkozások felelőssége, a legtöbben a könyvelőt bízzák meg az adminisztrációjával. A Billingo Könyvelői fiókodon keresztül ezt is könnyen, külön belépések nélkül intézheted el. 

A NAV Online Számla menüpontban pedig az automatikus NAV online adatszolgáltatáshoz szükséges adatokat tudod beállítani. 

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiókon keresztül rengeteg hasznos funkcióval egyszerűsítheted és gyorsíthatod a mindennapi munkádat. Próbáld ki!

A Billingo Könyvelői fiókot minden csomagban ingyen, extra felár nélkül használhatod. Ráadásul könyvelőként a Billingo Standard előfizetést is ingyen kapod.

Nincs még Billingo Könyvelői fiókod? Olvass róla még többet és regisztrálj INGYEN!
Ez érdekel »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár