2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Minden, amit a Billingo Könyve…
KATA - 2020.10.29. - 2 p. olvasás

Minden, amit a Billingo Könyvelői fiók használatáról tudnod kell

A Billingo Könyvelői fiók segítségével korlátlan számú ügyfeled könyvelési anyagát érheted el a saját Billingo fiókodból. Most megmutatjuk, milyen sokrétű adatokhoz kapsz így hozzáférést.

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiók beállítása

A Billingo Könyvelői fiókodban csak meghívást és engedélyezést követően jelennek meg a partnereid adatai. Ehhez kérd meg a partneredet, hogy küldjön neked egy meghívót. A meghívót e-mailben kapod meg, az engedélyezéshez kövesd az abban leírtakat. Ha ez sikerült, a Billingo fiókod jobb felső sarkában, a profilok között máris megjelenik az ügyfeled Billingo fiókja. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatokhoz való hozzáféréshez válaszd ki a cég nevét, amelyikben dolgozni szeretnél.

Billingo könyvelői fiók

A kiválasztást követően a Számlák, a Kiadások és az Adatexportok menüpontok elérhetővé válnak. A profil mellett pedig bármikor ellenőrizni tudod, hogy melyik vállalkozás számlázását látod éppen.

Számlák

A Számlák menüpontban a vállalkozás kiállított számláit éred el. A számlák között keresni és szűrni is tudsz, valamint a NAV adatszolgáltatásra vonatkozó visszajelzést is ellenőrizheted.

Billingo könyvelői fiók

Kiadások

A kiadások menüpontban az ügyfeled kiadásait és a hozzá kapcsolódó csatolmányokat, bizonylatokat éred el. Szűrni és keresni is tudsz a bizonylatok között.

Billingo könyvelői fiók

Adatexportok

Könyvelőként az Adatexportok menüpont lesz számodra a legizgalmasabb. Itt a teljesítés vagy a kiállítás dátuma, időszak, számlatömb, számla sorszáma, címkék, fizetési módok, pénznemek és az export típusa alapján készíthetsz pontos és naprakész adatexportokat. 

Billingo könyvelői fiók

Az adatexportokat a könyvelő programodnak megfelelő formátumban töltheted le, majd néhány gombnyomással importálhatod a könyvelő programodba. Így rengeteg időt spórolhatsz, amit eddig adatrögzítéssel töltöttél, és az elírás miatti hibalehetőséget is nullára csökkented.  

Billingo könyvelői fiók

NAV Online Számla összekötés

A NAV Online Számla összekötés megléte a vállalkozások felelőssége, a legtöbben a könyvelőt bízzák meg az adminisztrációjával. A Billingo Könyvelői fiókodon keresztül ezt is könnyen, külön belépések nélkül intézheted el. 

A NAV Online Számla menüpontban pedig az automatikus NAV online adatszolgáltatáshoz szükséges adatokat tudod beállítani. 

Billingo könyvelői fiók

A Billingo Könyvelői fiókon keresztül rengeteg hasznos funkcióval egyszerűsítheted és gyorsíthatod a mindennapi munkádat. Próbáld ki!

A Billingo Könyvelői fiókot minden csomagban ingyen, extra felár nélkül használhatod. Ráadásul könyvelőként a Billingo Standard előfizetést is ingyen kapod.

Nincs még Billingo Könyvelői fiókod? Olvass róla még többet és regisztrálj INGYEN!
Ez érdekel »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top