7 érv, hogy még ma elkezdd használni a Billingo MobilAPP-ot

Billingo hírek 2022.06.13. - 5 p. olvasás

Képzeld el azt az ideális helyzetet, amikor az ügyfeled, a megbízód vagy a vásárlód elégedetten mosolyog, mert megkapta, amire vágyott és nyitja a pénztárcáját, mert fizetni szeretne. Ha nincs a közeledben pénztárgép, mobil blokknyomtató vagy egy számítógép, akkor valószínűleg egy bonyolult folyamat veszi kezdetét.

billingo mobil applikáció

A vásárlód fizet, átveszed a készpénzt, de online nyugtát vagy számlát nem tudsz azonnal adni. Legfeljebb kézzel írt, papír számlát, amiből egy példányt el kell vinned majd a könyvelődhöz, egy másik példányt pedig évekig meg kell őrizned.

Az is lehet, hogy csak később kapod meg a szolgáltatás ellenértékét, mert a vásárlódnál épp nincs elég készpénz vagy utalni szeretne inkább. A Billingo MobilAPP-ot éppen az ilyen helyzetekre találtuk ki neked. Ha ott lapul a zsebedben az okostelefonod, akkor a fizetéssel és a számlázással kapcsolatos kötelező feladatokat egy szempillantás alatt, biztonságosan elintézheted.

MobilAPP letöltése Apple Store-ból >>

MobilAPP letöltése Google Play-ről >>

7 ok, hogy még ma letöltsd a Billingo Mobil APP-ot a telefonodra

1. Bárhová magaddal viheted

Tudjuk, hogy vállalkozóként rengeteg a teendőd, rohanás az élet, egymást váltják az ügyfelek, alig van szabadidőd és végül még ott az a fránya papírmunka is. A számlázással kapcsolatos feladatok értékes időt vesznek el az életedből.

A mobiltelefonod azonban mindig nálad lehet, használd okos eszközként a vállalkozásod ügyintézésében, hogy időt és pénzt spórolj. Nem kell visszatérned az irodába, akár a strandon vagy utazás közben is intézheted céges ügyeidet.

2. A helyszínen adhatsz számlát

Biztosan nem mondunk ezzel újat, de a személyes találkozásnak igen nagy hatása van az üzleti világban. Ha olyan a munkád, ahol fontos az ügyfelek meggyőzése (biztosítási ügynök, pénzügyi tanácsadó, utazó értékesítő, piaci árus), akkor egy jól sikerült beszélgetés során biztosan nagyobb bevételre tehetsz szert. Használd ki ezt a lehetőséget, légy agilis és hozd ki a legtöbbet az értékesítésből!

Tipp! A MobilAPP segítségével vezeték nélkül kapcsolódhatsz mobil blokknyomtatóhoz is, így bárhol, bármikor készíthetsz és nyomtathatsz papíralapú számlát, nyugtát vagy más Billingo bizonylatot.

3. Gyors és biztonságos

Fodrászatban, szépségszalonban, barber shopban dolgozol? Esetleg piaci árus vagy? Akkor biztosan tudod, hogy nem minden esetben kötelező számlát kiállítanod. Ám, ha a vásárlód a helyszínen fizet, akkor nyugtát kell adnod a hatályos jogszabály szerint. Szerencsére ez ma már másodpercek alatt elkészülhet.

Miközben a vendéged a következő alkalom időpontját keresi a naptárában, a billingós nyugtát máris megkaphatja e-mailen.

4. Online pénztárgép helyett is nagyszerű megoldás a MobilAPP

Vannak vállalkozások, amelyeknek kötelező online pénztárgépet használniuk és minden bevételt rögzíteniük kell. A teljesség igénye nélkül, ilyenek az autószerelők, a taxisok, a kiskereskedők, a vendéglátók vagy a masszőrök. Aki pénztárgépre kötelezett, de nem akar pénztárgépet beszerezni, az online számlázóval is kiválthatja azt, akár a mobiltelefonja segítségével.

Billingo MobilAPP és NAV összeköttetéssel a számláid azonnal bekerülnek az adóhatóság rendszerébe, így eleget teszel a törvényi kötelezettségnek.

5. Bankkártya terminálként is használhatod a mobilodat

A SoftPOS egy mobil, bankkártyás fizetési lehetőség, ami a MobilAPP-ban is elérhető. Vevőid a bankkártyájukat az androidos telefonodhoz érintve tudnak fizetni bárhol, bármikor. A tranzakciót követően villámgyorsan állíthatsz ki számlát vagy e-számlát, illetve nyugtát és e-nyugtát.

6. Azonnali kártyás fizetésre is lehetőséget ad a MobilApp

Ha nem androidos telefont használsz, azonnali kártyás fizetésre akkor is lehetőséget teremthetsz. Tegyük fel, hogy a vásárlód a helyszínen fizet, ilyenkor a MobilApp segítségével küldhetsz neki billingós számlát, ami legfeljebb néhány perc múlva megérkezik a telefonjára e-mailben. Ha a fiókodat összekötötted a Simple Pay-jel, ügyfeled máris használhatja a bankkártyáját fizetéshez.

7. Biztonságos és költséghatékony megoldás

A MobilApp segítségével értékes időt és pénzt takaríthatsz meg. Egy online pénztárgép ára a többszöröse lehet annak, amennyiért a Billingónál egy egész évre előfizethetsz a legtöbb funkciót tartalmazó, Pro csomagra. Ráadásul a papír számlatömb ára, kitöltése, éveken át tartó kötelező tárolása mind megspórolhatók az alkalmazás segítségével. És akkor a könyveléssel járó külön feladatokról és költségekről még nem is beszéltünk.

Mi történik, ha nem adsz nyugtát vagy számlát?

A számla- és nyugtaadási kötelezettség teljesítését a NAV próbavásárlással ellenőrizheti. És bizony ellenőrzi is, ez alól nincs kibúvó, akár egyéni vállalkozásról, akár Bt. Kft. vagy ennél is nagyobb cégről van szó. Ha nem adsz számlát vagy nyugtát, az ellenőr több százezer forintos büntetést is kiszabhat, de felfüggesztheti a vállalkozásod tevékenységét is.

Milyen esetekben kötelező a számlaadás és mikor elég a nyugta? Erről részletesebben itt olvashatsz >>>

Kinek ajánjuk a Billingo MobilAPP-ot?

 • Biztosítási ügynök
 • Utazó értékesítő
 • Pénzügyi tanácsadó
 • Online marketinges
 • Szabadúszó szövegíró
 • Manikűrös
 • Kozmetikus
 • Szempilla stylist
 • Fotós
 • Kőműves
 • Szobafestő
 • Autószerelő
 • Masszőr
 • Piaci árus
 • Rendezvényen, standon értékesítő
 • Állatorvos
 • Kutyakozmetikus
 • Klímaszerelő
 • Bútorasztalos
 • Könyvelő
 • Mindenkinek, aki online számlázót használ és szeretne egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan számlázni.

Senkinek sem éri meg “elfelejteni” a számla- vagy nyugtaadást. A Billingo mindent megtesz, hogy gyors, biztonságos és kényelmes módszert kínáljon erre.

Töltsd le a Billingo MobilAPP-ot és használd bárhol, bármikor!

Letöltés Apple Store-ból >>

Letöltés Google Play-ből >>


Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top