Boldog új esztendőt kíván a Billingo csapata!

Billingo hírek 2022.12.31. - 2 p. olvasás

Csillogjanak a pezsgős poharak, gyöngyözzön az ünnepi nedű, főjön a lencse, mosolyogjon otthon a szerencsemalacka, és hozzon nektek minden jót 2023! Mi is a legjobbakat kívánjuk!

Boldog új évet

A Billingo nagyot ment 2022-ben, folyamatos fejlesztésekkel (link) és a vállalkozói életben való aktív jelenlétünkkel (link) odatettük magunkat!

Idén összesen 300 hírlevelünk koppant 5,5 milliószor a virtuális postaládában, láthatjátok ti is, hogy nem vettük félvállról a munkát, ez pedig nem változik az új esztendőben sem. Volt mit megosztanunk veletek, egész évben folyamatosan fejlesztjük a Billingót, a kata-törvény változásra elsőként reagálva olyan újításokat prezentáltunk, mint az Átalányadó Kalkulátor, az Asszisztens, az Asszisztens Plusz, és két új csomagot is nyitottunk, tele minden jóval. A könyvelői szakma által elismert nagyágyúk segítették a munkánkat, a belefektetett energia pedig meghozta gyümölcsét.

Online számlázónkat és vállalkozást segítő termékeinket 2022-ben több mint 140 ezer cég és közel 160 ezer felhasználó választotta. Ez a szám összesen majdnem 75 ezerrel több Billingóst takar az előző évhez képest, ami óriási növekedés, köszönjük a bizalmat! Tekintve, hogy 2023 egyik legfontosabb vállalati stratégiai lépése a digitalizáció lesz, reméljük, a Billingo család még ennél is nagyobb ütemben bővül jövőre. Mi azon leszünk, hogy ezt összehozzuk!

Jelenleg összesen 45 ember gondoskodik a vállalat különböző területein dolgozva arról, hogy a vállalkozók és könyvelők munkáját megkönnyítsük. Büszkék vagyunk IT fejlesztőinkre, termékfejlesztőinkre, értékesítőinkre, ügyintéző kollégáinkra, a marketing csapatra, ügyfélszolgálatunkra, természetesen stratégiai és operatív igazgatónkra, Besztró Szabolcsra és vezérigazgatónkra, Sárospataki Albertre.

Hatalmas köszönet és elismerés illet minden kollégát, és itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy szakmai segítőinknek, a velünk együttműködő könyvelőknek, szakértői közreműködőknek, partnereinknek, a háttérben tevékenykedőknek is köszönetet mondjunk. Mindannyian egyenként teszünk hozzá ahhoz, hogy a Billingo élményt számotokra biztosítani tudjuk. Szerencsére kevés panasz fut be az ügyfélszolgálatra, és azokból is igyekszünk tanulni. ;) A legfontosabbakkal zárnánk a köszönetnyilvánítást: veletek. Nélkületek ugyanis nem is létezhetne a víziónk. Köszönjük!

Hogy megfelelően fussanak a projektek, kellő ütemben füstöljön kezünk alatt a billentyűzet, hogy lehozzuk időben a szükséges fejlesztéseket, bizony elkoptattunk 60 kg kávét a Billingo logós bögréinkben, és csúszott mellé összesen 2500 darab csoki is. Persze gyümölcsöt is eszünk, nem kell félteni a szívkoszorúerünket, különben is: a Billingo szív dobbanása egészségesen tart. A “következő évben” pedig úgyis mindenki mindig többet sportol, így 2023 év végén majd a leadott kilók számát osztjuk meg veletek.

Most viszont ünnepeljünk!

Mi szuper évet zártunk, tele hajtással, hullámlovaglással és -völgyekkel, de minden izzadságcsepp megérte, hiszen segíteni tudtunk Nektek, minket pedig ez hajt előre!

Sikerekben gazdag, boldog új évet és vállalkozást kívánunk nektek! Fordítsatok figyelmet a cégetek digitalizálására, optimalizáljátok a folyamataitokat, szilárdítsátok meg a stratégiátokat, amennyire lehet, legyetek tudatosak és kívánjuk, hogy továbbra is leljétek örömötöket a Billingózásban! Mi odatesszük magunkat 2023-ban is!

BUÉK!


Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top