Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Boldog új esztendőt kíván a Bi…
Velünk történt - 2022.12.31. - 2 p. olvasás

Boldog új esztendőt kíván a Billingo csapata!

Csillogjanak a pezsgős poharak, gyöngyözzön az ünnepi nedű, főjön a lencse, mosolyogjon otthon a szerencsemalacka, és hozzon nektek minden jót 2023! Mi is a legjobbakat kívánjuk!

Boldog új évet

A Billingo nagyot ment 2022-ben, folyamatos fejlesztésekkel (link) és a vállalkozói életben való aktív jelenlétünkkel (link) odatettük magunkat!

Idén összesen 300 hírlevelünk koppant 5,5 milliószor a virtuális postaládában, láthatjátok ti is, hogy nem vettük félvállról a munkát, ez pedig nem változik az új esztendőben sem. Volt mit megosztanunk veletek, egész évben folyamatosan fejlesztjük a Billingót, a kata-törvény változásra elsőként reagálva olyan újításokat prezentáltunk, mint az Átalányadó Kalkulátor, az Asszisztens, az Asszisztens Plusz, és két új csomagot is nyitottunk, tele minden jóval. A könyvelői szakma által elismert nagyágyúk segítették a munkánkat, a belefektetett energia pedig meghozta gyümölcsét.

Online számlázónkat és vállalkozást segítő termékeinket 2022-ben több mint 140 ezer cég és közel 160 ezer felhasználó választotta. Ez a szám összesen majdnem 75 ezerrel több Billingóst takar az előző évhez képest, ami óriási növekedés, köszönjük a bizalmat! Tekintve, hogy 2023 egyik legfontosabb vállalati stratégiai lépése a digitalizáció lesz, reméljük, a Billingo család még ennél is nagyobb ütemben bővül jövőre. Mi azon leszünk, hogy ezt összehozzuk!

Jelenleg összesen 45 ember gondoskodik a vállalat különböző területein dolgozva arról, hogy a vállalkozók és könyvelők munkáját megkönnyítsük. Büszkék vagyunk IT fejlesztőinkre, termékfejlesztőinkre, értékesítőinkre, ügyintéző kollégáinkra, a marketing csapatra, ügyfélszolgálatunkra, természetesen stratégiai és operatív igazgatónkra, Besztró Szabolcsra és vezérigazgatónkra, Sárospataki Albertre.

Hatalmas köszönet és elismerés illet minden kollégát, és itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy szakmai segítőinknek, a velünk együttműködő könyvelőknek, szakértői közreműködőknek, partnereinknek, a háttérben tevékenykedőknek is köszönetet mondjunk. Mindannyian egyenként teszünk hozzá ahhoz, hogy a Billingo élményt számotokra biztosítani tudjuk. Szerencsére kevés panasz fut be az ügyfélszolgálatra, és azokból is igyekszünk tanulni. ;) A legfontosabbakkal zárnánk a köszönetnyilvánítást: veletek. Nélkületek ugyanis nem is létezhetne a víziónk. Köszönjük!

Hogy megfelelően fussanak a projektek, kellő ütemben füstöljön kezünk alatt a billentyűzet, hogy lehozzuk időben a szükséges fejlesztéseket, bizony elkoptattunk 60 kg kávét a Billingo logós bögréinkben, és csúszott mellé összesen 2500 darab csoki is. Persze gyümölcsöt is eszünk, nem kell félteni a szívkoszorúerünket, különben is: a Billingo szív dobbanása egészségesen tart. A “következő évben” pedig úgyis mindenki mindig többet sportol, így 2023 év végén majd a leadott kilók számát osztjuk meg veletek.

Most viszont ünnepeljünk!

Mi szuper évet zártunk, tele hajtással, hullámlovaglással és -völgyekkel, de minden izzadságcsepp megérte, hiszen segíteni tudtunk Nektek, minket pedig ez hajt előre!

Sikerekben gazdag, boldog új évet és vállalkozást kívánunk nektek! Fordítsatok figyelmet a cégetek digitalizálására, optimalizáljátok a folyamataitokat, szilárdítsátok meg a stratégiátokat, amennyire lehet, legyetek tudatosak és kívánjuk, hogy továbbra is leljétek örömötöket a Billingózásban! Mi odatesszük magunkat 2023-ban is!

BUÉK!


Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat számlázó program váltás digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API átalányadó ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás webshop létrehozás övtj 2023 adózás tao napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy digitalizáció weboldal költségcsökkentés számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház digitalizálás adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó bevételi összeghatár mobilapp