Digitális könyvelés Billingo módra - beszámoló a Könyvelés 3.0 Workshopról

Könyvelőknek 2020.09.01. - 2 p. olvasás

Óriási érdeklődés övezte a Könyvelés 3.0 Workshopot, ahol a rendezvény főtámogatójaként a Billingo vezérigazgatója, Sárospataki Albert is beszélt a legújabb könyveléstámogató és gyorsító módszerekről, technológiákról. Beszámoló a 2020-as digitális könyvelési módszerekről tartott workshopról.

Digitális könyvelés Billingo módra - beszámoló a Könyvelés 3.0 Workshopról

Főzünk, főzünk, de mitől lesz finom?

A mindennapos főzésből vett analógia betalált a Könyvelés 3.0 workshopon összegyűlt könyvelőknél. Hiszen abban mindenki egyetértett, hogy ha egy recepthez mindig ugyanazokat az összetevőket és technikát használjuk, abból nem lehet egyszer csak valami sokkal jobb, finomabb. De, ha csak egyetlen összetevőt is kicserélünk, akkor akár valódi gasztroélményre is számíthatunk. 

Ugyanígy érvényes lehet ez a könyvelésre is. 

A folyamatos időhiány, a rengeteg irat, számla és dokumentum, a tőlünk eltérő ritmusban működő ügyfelek mind hátráltatják a hatékony könyvelést, és felesleges stresszt, kiadásokat és elvesztegetett időt generálnak. 

Digitális könyvelés Billingo módra

Billingóval a könyvelés valódi élmény


A megújult Billingo összetevőivel azonban valódi könyvelési élményt élhetünk át minden egyes nap:

  • a Könyvelői fiók teljes szabadságot ad a könyvelési anyaghoz való hozzáférésben,
  • a menedzselt adatexportoknak hála a számlaadatok pontosan, a könyvelőprogramnak megfelelő formátumban, bármikor rendelkezésre állnak,
  • a Számlaszinkronnal a számlaadatok automatikusan, emberi közreműködés nélkül kerülhetnek át egyes könyvelőprogramokba,
  • a közeljövőben a szállítói számlák adatai is bármikor, online elérhetővé válnak,
  • és a banki tranzakciók is naprakészen rendelkezésre állnak. 

És a legjobb az egészben, hogy a Könyvelői fiók és a könyvelői összekötés teljesen ingyenes és az is marad. 

Digitális könyvelés Billingo módra

Digitális könyvelés Billingo módra: hatékony, ingyenes, és az is marad

Az előadás végére egyértelművé vált, hogy a Billingo könyveléstámogató megoldásai hatékonyabbá teszik a könyvelést, az ügyfelekkel való kapcsolattartást és közben rengeteg időt és pénzt spórolnak a modern technikai újításokra nyitott könyvelőknek.

Csillogó szemekkel, szinte hallható AHA-élményekkel és láthatóan a megvalósításon elmélkedő arckifejezéssekkel hallgatták a résztvevők Sárospataki Albert előadását, amit még tovább tetézett a már jól ismert felármentességgel, az egyedülálló Billingo telefonos szakügyfélszolgálati támogatással, az 50+ integrációs megoldással, a Számlaismétlődő funkció előnyeivel és blokknyomtatási lehetőség adta kényelemmel. 

Digitális könyvelés Billingo módra
Digitális könyvelés Billingo módra

Elképesztő hangulatban telt az egész workshop. Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hogy mindennek a részesei lehettünk és persze a résztvevőknek is a rendkívül nyitott hozzáállásért, a rengeteg kérdésért és a tartalmas, közvetlen beszélgetésekért. Hihetetlenül sokan érkeztek a Billingo standjához az előadásokat követő szünetekben is. Látszik, hogy nincs megállás, a digitális könyvelés a jelenük visszavonhatatlan része. 

Ezúton is hálásan köszönjük a szervezőknek, hogy létrehozták ezt az eseményt és főtámogatóként mi is részesei lehetünk a könyvelői szakma modernizálásának.

Nincs még Billingo Könyvelői fiókod?
Regisztrálj ingyen

Tartalom

Hasonló cikkek a kategóriában

kismama szövetkezet

A kismama-szövetkezet előnyei és hátrányai

Könyvelőknek 2023.10.19. - 4 p. olvasás

Kismama vagy, és hallottál már „ezt-azt” a kismama szövetkezetekről? Ebben a cikkben most tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos tényeket és tévhiteket.

black friday könyvelés

Black Friday: hogyan számlázzuk, hogyan könyveljük?

Könyvelőknek 2023.09.29. - 9 p. olvasás

Közeleg a Black Friday időszaka, amikor a fekete pénteki akciókat kihasználva sokkal olcsóbban vásárolhatunk, mint egyébként. Lassan már nálunk is hagyománynak ...

könyvelés digitalizációja

Ne félj a könyvelés digitalizálásától!

Könyvelőknek 2023.08.10. - 8 p. olvasás

A hagyományos papíralapú és manuális könyvelési módszerek ma már bátran nevezhetők elavultnak. Helyüket a modern, digitalizált könyvelési megoldásoknak adják át...

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs, a NAV korábbi főosztályvezetője új színekben!

Könyvelőknek 2023.06.05. - 4 p. olvasás

Az adóhivatal Kiemelt Adó- és Vámhigazgatóságának Ellenőrzést Támogató Főosztályának főosztályvezetőjeként ismert Czöndör Szabolcs új vizekre evezett, és most m...

magyar állampapír

A diszkont értékpapírok számviteléről

Könyvelőknek 2023.04.27. - 7 p. olvasás

Egyre több helyen találkozunk az állam által kibocsátott értékpapírokkal, így reméljük, könyvelőként hasznodra lesz az alábbi, ezek számvitelét taglaló írás.

sikeres könyvelő

A sikeres könyvelők 8+1 szokása

Könyvelőknek 2023.04.12. - 4 p. olvasás

Aki könyvelőként szeretne sikeres lenni, jó, ha felállít magának egy szabályrendszert, ami alapján dolgozik, hogy ha a munkája gyümölcse beérik, élvezhesse azt....

Back to Top