Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / Digitális könyvelés Billingo m…
Könyvelőknek - 2020.09.01. - 2 p. olvasás

Digitális könyvelés Billingo módra - beszámoló a Könyvelés 3.0 Workshopról

Óriási érdeklődés övezte a Könyvelés 3.0 Workshopot, ahol a rendezvény főtámogatójaként a Billingo vezérigazgatója, Sárospataki Albert is beszélt a legújabb könyveléstámogató és gyorsító módszerekről, technológiákról. Beszámoló a 2020-as digitális könyvelési módszerekről tartott workshopról.

Digitális könyvelés Billingo módra - beszámoló a Könyvelés 3.0 Workshopról

Főzünk, főzünk, de mitől lesz finom?

A mindennapos főzésből vett analógia betalált a Könyvelés 3.0 workshopon összegyűlt könyvelőknél. Hiszen abban mindenki egyetértett, hogy ha egy recepthez mindig ugyanazokat az összetevőket és technikát használjuk, abból nem lehet egyszer csak valami sokkal jobb, finomabb. De, ha csak egyetlen összetevőt is kicserélünk, akkor akár valódi gasztroélményre is számíthatunk. 

Ugyanígy érvényes lehet ez a könyvelésre is. 

A folyamatos időhiány, a rengeteg irat, számla és dokumentum, a tőlünk eltérő ritmusban működő ügyfelek mind hátráltatják a hatékony könyvelést, és felesleges stresszt, kiadásokat és elvesztegetett időt generálnak. 

Digitális könyvelés Billingo módra

Billingóval a könyvelés valódi élmény


A megújult Billingo összetevőivel azonban valódi könyvelési élményt élhetünk át minden egyes nap:

  • a Könyvelői fiók teljes szabadságot ad a könyvelési anyaghoz való hozzáférésben,
  • a menedzselt adatexportoknak hála a számlaadatok pontosan, a könyvelőprogramnak megfelelő formátumban, bármikor rendelkezésre állnak,
  • a Számlaszinkronnal a számlaadatok automatikusan, emberi közreműködés nélkül kerülhetnek át egyes könyvelőprogramokba,
  • a közeljövőben a szállítói számlák adatai is bármikor, online elérhetővé válnak,
  • és a banki tranzakciók is naprakészen rendelkezésre állnak. 

És a legjobb az egészben, hogy a Könyvelői fiók és a könyvelői összekötés teljesen ingyenes és az is marad. 

Digitális könyvelés Billingo módra

Digitális könyvelés Billingo módra: hatékony, ingyenes, és az is marad

Az előadás végére egyértelművé vált, hogy a Billingo könyveléstámogató megoldásai hatékonyabbá teszik a könyvelést, az ügyfelekkel való kapcsolattartást és közben rengeteg időt és pénzt spórolnak a modern technikai újításokra nyitott könyvelőknek.

Csillogó szemekkel, szinte hallható AHA-élményekkel és láthatóan a megvalósításon elmélkedő arckifejezéssekkel hallgatták a résztvevők Sárospataki Albert előadását, amit még tovább tetézett a már jól ismert felármentességgel, az egyedülálló Billingo telefonos szakügyfélszolgálati támogatással, az 50+ integrációs megoldással, a Számlaismétlődő funkció előnyeivel és blokknyomtatási lehetőség adta kényelemmel. 

Digitális könyvelés Billingo módra
Digitális könyvelés Billingo módra

Elképesztő hangulatban telt az egész workshop. Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hogy mindennek a részesei lehettünk és persze a résztvevőknek is a rendkívül nyitott hozzáállásért, a rengeteg kérdésért és a tartalmas, közvetlen beszélgetésekért. Hihetetlenül sokan érkeztek a Billingo standjához az előadásokat követő szünetekben is. Látszik, hogy nincs megállás, a digitális könyvelés a jelenük visszavonhatatlan része. 

Ezúton is hálásan köszönjük a szervezőknek, hogy létrehozták ezt az eseményt és főtámogatóként mi is részesei lehetünk a könyvelői szakma modernizálásának.

Nincs még Billingo Könyvelői fiókod?
Regisztrálj ingyen

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska