Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Két év után visszatért a Billi…
Velünk történt - 2021.10.19. - 2 p. olvasás

Két év után visszatért a Billingo a Forbes Flow nagyszínpadára

Besztró Szabolcs stratégiai és operatív igazgató Galambos Mártonnal beszélgetett a Billingo ez évi hatalmas átalakulásáról, a vállalkozássegítő digitális ökoszisztéma létrehozásáról.

Két év után visszatért a Billingo a Forbes Flow nagyszínpadára

A Forbes Flow-ról

Október 8-án a Corinthia Hotelben rendezték meg az idei Forbes Flow-t, Urald a változást! címmel. Az elnevezés nem véletlen, hiszen az elmúlt másfél évben a világjárvány hatására nagyot fordult a világ, és ez az átalakulás nemcsak gyors, de kiszámíthatatlan is volt. Közel 40 előadó lépett színpadra, köztük színészek, műsorvezetők, sportolók, influencerek, befektetők, cégvezetők, hogy arról beszéljenek, ki-ki hogyan élte meg és reagált a változásra a saját területén.

A Billingo 2 év után újra a színpadon

A Billingo két év után tért vissza a Forbes Flow színpadára, 2019-ben Sárospataki Albert, a Billingo vezetője mutatkozott be: Pistyur Vera és Fehér Gyula előtt pitchelt. Röviden bemutatta a Billingo nagyszabású terveit, miszerint egy virtuális pénzügyi vezetőt szeretne a magyar vállalkozások kezébe adni, ami sokkal komplexebb támogatást és segítséget jelent majd a cégvezetők számára, mint a számlák kiállítása.

Megvalósult álom

A tervek azóta valósággá váltak. Az elmúlt hónapok során a Billingo sorra hozta ki vállalkozássegítő szolgáltatásait, így nem csoda, hogy óriási érdeklődés kísérte azt a beszélgetést, ahol Galambos Márton Besztró Szabolcs stratégiai és operatív igazgatót faggatta. Szabolcs a multis világot hátrahagyva tavaly november óta a Billingo stratégiai és operatív vezetőjeként vett részt abban az átalakulási folyamatban, melynek során a Billingo kilépve a csak online számlázó kategóriából, egy szerteágazó digitális ökoszisztémává nőtte ki magát.

Nem éppen kipihenten érkezett a beszélgetésre, hiszen a Billingo épp előző éjszaka állt át arra az új platformra, amely egy egészen új élményt hoz el a vállalkozások számára. Mint elmondta, nemcsak a weboldal újult meg, hanem bemutatkozott a Billingo intelligens Vezérlőpultja is, amellyel a cégvezetés teljesen átláthatóvá és könnyen menedzselhetővé válik. A vállalkozások a számlák kiállítása mellett már pénzügyeiket is egy felületen kezelhetik,vállalkozói bankszámláikat egyszerűen szinkronizálhatják a Billingóval, könnyedén hozzájutnak a döntésekhez szükséges naprakész céginformációkhoz és aktuális pályázati lehetőségekhez anélkül, hogy több felületre kellene belépniük.

Arra a kérdésre, hogy a Billingo lassan vállalatirányítási rendszerré válik-e, azt mondta, hogy bár komplexitásában hasonló, mégsem szeretné így felcímkézni a platformot. Ugyanakkor hozzátette, hogy a Billingo nemcsak a kis- és középvállalatoknak, hanem a nagyvállalatoknak is kiváló megoldás, hiszen sokoldalú szolgáltatásokat kapnak egy mobiltelefon előfizetés áráért.

Szabolcs beszélt arról is, hogy itt nincs megállás, az új üzleti ökoszisztéma folyamatosan bővülni fog, csak idén még több új szolgáltatás érkezik a Billingóba, köztük egy nagyon erős és régen várt készletkezelő.


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023