Gyere kedvezménnyel az év legnagyobb B2W rendezvényére!

Vállalkozásfejlesztés 2023.10.11. - 2 p. olvasás

Ha a vásárlói közösségnek lenne neme, nő lenne - ez az egyik szlogenje a B2W fesztiválnak, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Hidd el, te is olyan vállalkozó vagy, akinek hangsúlyos a női célközönsége, ezért ott a helyed! Ráadásul Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója is előad a kétnapos rendezvényen. Ami pedig a legjobb: egy egyedi Billingo kuponnal most extra kedvezménnyel válthatsz jegyet. Olvass tovább a kuponért!

Hogyan lehet sikeresebb a vállalkozásod B2W kommunikációval?

A vásárlások 85%-ában nők hoznak döntéseket, ezért is fontos, hogy a vállalkozók a marketinget ugyanekkora hányadban szabják hölgyekre. A B2W alapítója, Pálfi Éva szerint ugyanis a nők 91%-a nem elégedett a jelenleg domináns üzleti kommunikációval. Ezért céljuk, hogy minél több céget megismertessenek a helyes női marketing fontosságával.

A Business 2 Women elkötelezett abban, hogy a női vásárlók és a női célpiacra fókuszáló vállalatok egyaránt jól járjanak. Ezért immár ötödik alkalommal jön a hatalmas sikernek örvendő B2W Fesztivál. Idén két napot ölel fel, fő tematikája pedig a digitalizáció lesz, ÚJ NŐK címmel.

Október 26-án és 27-én óriási marketing hátszelet kapnak azok a vállalkozók, vállalati döntéshozók, akik nőknek adják el termékeiket és szolgáltatásaikat. A fesztiválon rengeteg hasznos előadás lesz, a segítségükkel megszilárdított marketing alapok kedvezőbben tartják majd meg a vásárlóközönséget. A nőkkel való kommunikáció ugyanis professzionalizmust feltételez.

Pálfi Éva korábban megosztott velünk 8+1 tippet arról, hogyan érdemes nőkre szabni egy kampányt, amely rávilágít a nemek szerinti kommunikációs különbségek fontosságára. Legyél te is profi, alkalmazd a cikkben szereplő pontokat, majd gyere el a jó hangulatú fesztiválra!

Konferencia nőkről, nemcsak nőknek!

A B2W Konferencián cégalapítók, jogászok, stratégák, olimpikonok, hírességek is előadnak majd. Az első nap VIP programmal várják az érdeklődőket, a második nap pedig a gyakorlati tréningeké és online workshopoké lesz a főszerep. Választ kaphatsz az alábbi kérdésekre:

  • Hogyan növeld hatékonyan a social media követőtáborod?
  • Mitől leszel Te a legjobb választás a női vevőid körében?
  • Milyen kommunikációt hagynak ott azonnal a női ügyfelek?

Sok más egyéb témára számíthatsz, érdemes regisztrálnod. Gyere el a kétnapos rendezvényre, ahol Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója is izgalmas előadással segíti a vállalkozókat. Albert a Magyar Marketing Szövetség 2023-ban megalapított Női Marketing Tagozatának egyik alapítója és elnökségi tagja, hiszen a Billingo is elkötelezett a női vállalkozók és a Nők irányába. Most segítünk, hogy te is az lehess!

A Billingós ügyfelek 10% extra kedvezménnyel válthatnak jegyet a B2W Fesztiválra, amelyhez csak ezt a kupont kell felhasználnod: billingob2w.

Élj a lehetőséggel, találkozzunk a Fesztiválon!

A kupont ne felejtsd el használni a vásárlásnál! A rendezvényen nemcsak értékes ajándékokkal leszel gazdagabb, a hatalmas tudásanyag a cégedet erősíti majd. A jó hangulat és kellemes légkör garantált. A belépőjegy megváltásáért és további információkért látogass el a B2W Marketing honlapjára.


Hasonló cikkek a kategóriában

Átalányadózónak könyvelő

Átalányadózol? Tiszteld meg a vállalkozásod egy könyvelővel!

Vállalkozásfejlesztés 2023.09.13. - 6 p. olvasás

A könyvelő letisztázza egy vállalkozás adminisztrációját, pénzt takarít meg a cégeknek, összességében segíti a helyes stratégia kialakítását. Nincs ez másként á...

Üzleti terv minta

Üzleti terv minta - Beavatunk az üzleti terv írás rejtelmeibe!

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.25. - 13 p. olvasás

Milliókkal többet hozhat a konyhára, ha van egy jó üzleti terved. Több pályázati pénz befolyásával, magasabb befektetői bizalom járhat, ha a céged fundamentuma ...

banki spórolás

Így spórol neked időt a bankod - és a Billingo

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.23. - 7 p. olvasás

Az idő egy vállalkozónak a legnagyobb kincse. Így aztán amennyi időt csak lehet, érdemes megspórolni a pénzügyekben is. De hogyan lehet ezt aprópénzre váltani, ...

bankautomatizálás

Így automatizáld a bankolásod

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.17. - 8 p. olvasás

Egy vállalkozónak mi sem lehet kérdés annál jobban, hogy hogyan tudja hatékonyabbá tenni a vállalkozását. Hatékonyság, azaz kevesebb költség, több bevétel. Ezek...

nyári üzleti tervezés

5 tipp a hatékony üzleti tervezéshez

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.16. - 5 p. olvasás

Még tart a nyár, fordítsd vállalkozásod előnyére a lendületet, hogy egész évben pezsgő legyen a céges légkör és a gazdasági helyzeted. Értékelj, tervezz, strukt...

vállalkozói start program

Hogyan lehet fenntartható egy vállalkozás?

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.09. - 8 p. olvasás

Magyarországon a legfontosabb nettó munkahelyteremtők a mikro- és kisvállalkozások, melyek közel 60 %-a egyszemélyes vállalkozás a KSH adatai szerint, azaz önfo...

Back to Top