Íme a funkció, amire vártál: Automatikus párosítás a Bankszinkronban

Billingo hírek 2022.05.18. - 3 p. olvasás

Sokak kedvence a Billingo Bankszinkron, amivel mostantól 2 szuperújdonsággal is automatizálhatod a pénzügyi teendőidet. Megérkezett az automatikus utalás- és számlapárosítás és a fizetett díjbekérő alapján automatikus számlázás is. Gyere, nézd meg, milyen profin működik.

Íme a funkció, amire vártál: Automatikus párosítás a Bankszinkronban

Új! Automatikus utalás- és számlapárosítás: 

Az új, Automatikus párosítás funkcióval a Bankszinkronban megjelenő tranzakciókat a Billingo a közlemény alapján automatikusan összeveti a kiállított számlákkal. Egyezés esetén pedig automatikusan párosítja is azokat és természetesen fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Fontos! A számla kiállításakor egyértelműen jelezd partnerednek, hogy az utalás közleményében a számla sorszámát pontosan és egyéb karakterek nélkül tüntesse fel. Ez alapján tudja párosítani a rendszer a tranzakcióhoz tartozó bizonylatot.

Ezzel az Automatikus párosítás funkcióval és az API-val történő számlázással gyakorlatilag 100%-ban automatizálhatod a számlázást a kiállítástól a pénzügyi ellenőrzésig. A Könyvelői fiókon keresztül pedig a könyvelőd is azonnal látja, hogy a számla fizetett státuszba került. 

ÚJ! Automatikus számlakiállítás díjbekérőre utalásnál

Felhasználói visszajelzés alapján került a fejlesztési lista élére a funkció, amivel a díjbekérő alapján történt utalás esetén a rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi a végszámlát. Majd ugyanígy automatikusan fizetettre is állítja a díjbekérőt és a számlát is. 

Ez azért hasznos funkció, mert nem kell manuálisan ellenőrizned, hogy megtörtént-e a díjbekérő pénzügyi teljesítése. Sőt, a végszámla kiállítására sem kell kiemelten ügyelned, mert a Billingód automatikusan elvégzi helyetted. 

Fontos! A funkció használatához a Beállítások → Bizonylat Beállítások → Bizonylattömbök menüpontban pipáld be a Számla létrehozása díjbekérő kifizetése esetén jelölőnégyzetet. 

Fontos!
Függőben lévő tranzakciók esetén az automatikus párosítás és számlakiállítás csak a banki könyvelést követően történik meg.

Még pontosabb pénzügyi adatok a Billingódban

A 2 új funkcióval a pénzügyi ellenőrzés 2 újabb fontos és időigényes feladatát automatizálhatod és ennél még sokkal több előnye is van: 

 • az automatizmusokkal a Billingódban mindig naprakészen látod a kintlévőségeidet és a lejárt határidejű tartozásokat,
 • nem kell a netbank és a Billingo között váltogatnod, hogy ellenőrizd, melyik számlákat fizették ki, 
 • nem kell manuálisan jelölnöd a pénzügyileg teljesített számlákat, 
 • díjbekérő esetén is kevesebb az adminisztrációd, mert a végszámlát a Billingo állítja ki helyetted,
 • biztosan pontos és aktuális pénzügyi adatokat látsz a Billingódban.

Korlátlan elérés a Billingo Pro-ban és a Bankszinkron Pluszban

Az Automatikus párosítás és az Automata számlakiállítás díjbekérőre utalás alapján rendkívül hasznos új funkciók tudatos vállalkozók számára. Természetesen ezeket is és rengeteg más lehetőséget korlátozás nélkül használhatsz a Billingo online számlázó Pro előfizetőként. 

Kipróbálom »

Pro csomagra váltok »

Nem akarsz Pro-ra váltani, de használnád az automatizmusokat? 

Fizess elő a Bankszinkron Pluszra, mindössze havi 890 Ft+áfáért és használd bármennyi banki kapcsolattal! 

Előfizetek »

Mire jó még a Bankszinkron Plusz?

A Bankszinkron Plusz a Bankszinkron kiegészítő szolgáltatása, amivel bármennyi bankszámláddal összekapcsolhatod a Billingódat. 

Jelenleg a Billingo akár 11 különböző bankkal és pénzintézettel is integrálható. Ha szeretnéd, ezzel a kiegészítővel akár mindegyiket bekötheted a Billingóba. 

Ez azért is jó, mert így 

 • az egy pénzintézetnél vezetett, különböző alszámláidat is egy felületen látod, 
 • a különböző bankoknál és pénzintézeteknél vezetett számláidat egy felületen eléred, 
 • külön-külön és együttesen is látod az egyenlegedet, 
 • a beérkező és a kimenő utalásokat is egy helyen eléred. 

Kösd össze minden bankszámláddal a Billingódat!

Kérem a Bankszinkron Pluszt »

UPDATE: 2023.01.18. 

18 bankra és pénzintézetre bővül a Billingo banki összekötések száma, és ezek közüll bármennyit integrálhatsz a Bankszinkronba. Így az összes bankszámla tranzakcióit és egyenlegét egyetlen felületen, egy belépéssel éred el. 

Legújabb integrációk: 

 • Magnet Bank
 • Raiffeisen Romania
 • Banca Transilvania
 • Banca Comerciala Romana
 • Tatra Banka
 • Bank Austria
 • Erste Bank Austria

Hasonló cikkek a kategóriában

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top