Íme a funkció, amire vártál: Automatikus párosítás a Bankszinkronban

Billingo hírek 2022.05.18. - 3 p. olvasás

Sokak kedvence a Billingo Bankszinkron, amivel mostantól 2 szuperújdonsággal is automatizálhatod a pénzügyi teendőidet. Megérkezett az automatikus utalás- és számlapárosítás és a fizetett díjbekérő alapján automatikus számlázás is. Gyere, nézd meg, milyen profin működik.

Új! Automatikus utalás- és számlapárosítás: 

Az új, Automatikus párosítás funkcióval a Bankszinkronban megjelenő tranzakciókat a Billingo a közlemény alapján automatikusan összeveti a kiállított számlákkal. Egyezés esetén pedig automatikusan párosítja is azokat és természetesen fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Fontos! A számla kiállításakor egyértelműen jelezd partnerednek, hogy az utalás közleményében a számla sorszámát pontosan és egyéb karakterek nélkül tüntesse fel. Ez alapján tudja párosítani a rendszer a tranzakcióhoz tartozó bizonylatot.

Ezzel az Automatikus párosítás funkcióval és az API-val történő számlázással gyakorlatilag 100%-ban automatizálhatod a számlázást a kiállítástól a pénzügyi ellenőrzésig. A Könyvelői fiókon keresztül pedig a könyvelőd is azonnal látja, hogy a számla fizetett státuszba került. 

ÚJ! Automatikus számlakiállítás díjbekérőre utalásnál

Felhasználói visszajelzés alapján került a fejlesztési lista élére a funkció, amivel a díjbekérő alapján történt utalás esetén a rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi a végszámlát. Majd ugyanígy automatikusan fizetettre is állítja a díjbekérőt és a számlát is. 

Ez azért hasznos funkció, mert nem kell manuálisan ellenőrizned, hogy megtörtént-e a díjbekérő pénzügyi teljesítése. Sőt, a végszámla kiállítására sem kell kiemelten ügyelned, mert a Billingód automatikusan elvégzi helyetted. 

Fontos! A funkció használatához a Beállítások → Bizonylat Beállítások → Bizonylattömbök menüpontban pipáld be a Számla létrehozása díjbekérő kifizetése esetén jelölőnégyzetet. 

Fontos!
Függőben lévő tranzakciók esetén az automatikus párosítás és számlakiállítás csak a banki könyvelést követően történik meg.

Még pontosabb pénzügyi adatok a Billingódban

A 2 új funkcióval a pénzügyi ellenőrzés 2 újabb fontos és időigényes feladatát automatizálhatod és ennél még sokkal több előnye is van: 

 • az automatizmusokkal a Billingódban mindig naprakészen látod a kintlévőségeidet és a lejárt határidejű tartozásokat,
 • nem kell a netbank és a Billingo között váltogatnod, hogy ellenőrizd, melyik számlákat fizették ki, 
 • nem kell manuálisan jelölnöd a pénzügyileg teljesített számlákat, 
 • díjbekérő esetén is kevesebb az adminisztrációd, mert a végszámlát a Billingo állítja ki helyetted,
 • biztosan pontos és aktuális pénzügyi adatokat látsz a Billingódban.

Korlátlan elérés a Billingo Pro-ban és a Bankszinkron Pluszban

Az Automatikus párosítás és az Automata számlakiállítás díjbekérőre utalás alapján rendkívül hasznos új funkciók tudatos vállalkozók számára. Természetesen ezeket is és rengeteg más lehetőséget korlátozás nélkül használhatsz a Billingo online számlázó Pro előfizetőként. 

Kipróbálom »

Pro csomagra váltok »

Nem akarsz Pro-ra váltani, de használnád az automatizmusokat? 

Fizess elő a Bankszinkron Pluszra, mindössze havi 890 Ft+áfáért és használd bármennyi banki kapcsolattal! 

Előfizetek »

Mire jó még a Bankszinkron Plusz?

A Bankszinkron Plusz a Bankszinkron kiegészítő szolgáltatása, amivel bármennyi bankszámláddal összekapcsolhatod a Billingódat. 

Jelenleg a Billingo akár 11 különböző bankkal és pénzintézettel is integrálható. Ha szeretnéd, ezzel a kiegészítővel akár mindegyiket bekötheted a Billingóba. 

Ez azért is jó, mert így 

 • az egy pénzintézetnél vezetett, különböző alszámláidat is egy felületen látod, 
 • a különböző bankoknál és pénzintézeteknél vezetett számláidat egy felületen eléred, 
 • külön-külön és együttesen is látod az egyenlegedet, 
 • a beérkező és a kimenő utalásokat is egy helyen eléred. 

Kösd össze minden bankszámláddal a Billingódat!

Kérem a Bankszinkron Pluszt »

UPDATE: 2023.01.18. 

18 bankra és pénzintézetre bővül a Billingo banki összekötések száma, és ezek közüll bármennyit integrálhatsz a Bankszinkronba. Így az összes bankszámla tranzakcióit és egyenlegét egyetlen felületen, egy belépéssel éred el. 

Legújabb integrációk: 

 • Magnet Bank
 • Raiffeisen Romania
 • Banca Transilvania
 • Banca Comerciala Romana
 • Tatra Banka
 • Bank Austria
 • Erste Bank Austria

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top