Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Íme a funkció, amire vártál: A…
Velünk történt - 2022.05.18. - 3 p. olvasás

Íme a funkció, amire vártál: Automatikus párosítás a Bankszinkronban

Sokak kedvence a Billingo Bankszinkron, amivel mostantól 2 szuperújdonsággal is automatizálhatod a pénzügyi teendőidet. Megérkezett az automatikus utalás- és számlapárosítás és a fizetett díjbekérő alapján automatikus számlázás is. Gyere, nézd meg, milyen profin működik.

Íme a funkció, amire vártál: Automatikus párosítás a Bankszinkronban

Új! Automatikus utalás- és számlapárosítás: 

Az új, Automatikus párosítás funkcióval a Bankszinkronban megjelenő tranzakciókat a Billingo a közlemény alapján automatikusan összeveti a kiállított számlákkal. Egyezés esetén pedig automatikusan párosítja is azokat és természetesen fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Fontos! A számla kiállításakor egyértelműen jelezd partnerednek, hogy az utalás közleményében a számla sorszámát pontosan és egyéb karakterek nélkül tüntesse fel. Ez alapján tudja párosítani a rendszer a tranzakcióhoz tartozó bizonylatot.

Ezzel az Automatikus párosítás funkcióval és az API-val történő számlázással gyakorlatilag 100%-ban automatizálhatod a számlázást a kiállítástól a pénzügyi ellenőrzésig. A Könyvelői fiókon keresztül pedig a könyvelőd is azonnal látja, hogy a számla fizetett státuszba került. 

ÚJ! Automatikus számlakiállítás díjbekérőre utalásnál

Felhasználói visszajelzés alapján került a fejlesztési lista élére a funkció, amivel a díjbekérő alapján történt utalás esetén a rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi a végszámlát. Majd ugyanígy automatikusan fizetettre is állítja a díjbekérőt és a számlát is. 

Ez azért hasznos funkció, mert nem kell manuálisan ellenőrizned, hogy megtörtént-e a díjbekérő pénzügyi teljesítése. Sőt, a végszámla kiállítására sem kell kiemelten ügyelned, mert a Billingód automatikusan elvégzi helyetted. 

Fontos! A funkció használatához a Beállítások → Bizonylat Beállítások → Bizonylattömbök menüpontban pipáld be a Számla létrehozása díjbekérő kifizetése esetén jelölőnégyzetet. 

Fontos!
Függőben lévő tranzakciók esetén az automatikus párosítás és számlakiállítás csak a banki könyvelést követően történik meg.

Még pontosabb pénzügyi adatok a Billingódban

A 2 új funkcióval a pénzügyi ellenőrzés 2 újabb fontos és időigényes feladatát automatizálhatod és ennél még sokkal több előnye is van: 

  • az automatizmusokkal a Billingódban mindig naprakészen látod a kintlévőségeidet és a lejárt határidejű tartozásokat,
  • nem kell a netbank és a Billingo között váltogatnod, hogy ellenőrizd, melyik számlákat fizették ki, 
  • nem kell manuálisan jelölnöd a pénzügyileg teljesített számlákat, 
  • díjbekérő esetén is kevesebb az adminisztrációd, mert a végszámlát a Billingo állítja ki helyetted,
  • biztosan pontos és aktuális pénzügyi adatokat látsz a Billingódban.

Korlátlan elérés a Billingo Pro-ban és a Bankszinkron Pluszban

Az Automatikus párosítás és az Automata számlakiállítás díjbekérőre utalás alapján rendkívül hasznos új funkciók tudatos vállalkozók számára. Természetesen ezeket is és rengeteg más lehetőséget korlátozás nélkül használhatsz a Billingo online számlázó Pro előfizetőként. 

Kipróbálom »

Pro csomagra váltok »

Nem akarsz Pro-ra váltani, de használnád az automatizmusokat? 

Fizess elő a Bankszinkron Pluszra, mindössze havi 890 Ft+áfáért és használd bármennyi banki kapcsolattal! 

Előfizetek »

Mire jó még a Bankszinkron Plusz?

A Bankszinkron Plusz a Bankszinkron kiegészítő szolgáltatása, amivel bármennyi bankszámláddal összekapcsolhatod a Billingódat. 

Jelenleg a Billingo akár 11 különböző bankkal és pénzintézettel is integrálható. Ha szeretnéd, ezzel a kiegészítővel akár mindegyiket bekötheted a Billingóba. 

Ez azért is jó, mert így 

  • az egy pénzintézetnél vezetett, különböző alszámláidat is egy felületen látod, 
  • a különböző bankoknál és pénzintézeteknél vezetett számláidat egy felületen eléred, 
  • külön-külön és együttesen is látod az egyenlegedet, 
  • a beérkező és a kimenő utalásokat is egy helyen eléred. 

Kösd össze minden bankszámláddal a Billingódat!

Kérem a Bankszinkron Pluszt »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023