Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Dupláztunk! Idén ismét 11 gyém…
Velünk történt - 2022.03.09. - 2 p. olvasás

Dupláztunk! Idén ismét 11 gyémántot hoztunk el a Marketing Diamond Awards-on! 💎🏆

Hihetetlen öröm és megtiszteltetés, hogy - a tavalyi sikereinket megismételve - idén újra 11 kategóriában jutalmaztak bennünket a Magyar Marketing Szövetség rangos versenyén és egyben fődíjasok is lettünk: elnyertük az ‘Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2021’ címet.

Marketing Diamond Awards 2021 - Billingo csapat

Marketing Diamond Awards 2021

Idén immáron hetedik alkalommal adták át Marketing Gyémántokat és ezúttal a covid-helyzet is lehetővé tette, hogy a nyertesek személyesen egy ünnepélyes díjátadó gála keretén belül vehessék át az elismeréseket az EXTRA-ban. A versenyre rekordszámú, 137 pályázat érkezett, 12 kategóriában összesen 48 cég képviseltette magát.

A Marketing Diamond Awards kiváló lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel meg- és elismertessék. 

A pályázatokat ügynökségi szakemberekből, valamint a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből álló zsűri bírálta el előre megadott szempontok szerint. 

Három fődíjat és egy különdíjat osztottak ki

Óriási megtiszteltetés, hogy a Billingo lett az Év Marketingaktív Vállalkozása, míg az Év Ügynöksége elismerést a Kreatív Vonalak Kft., az Év Marketingnagykövete címet pedig a Yellow Bird Kft. érdemelte ki. Különdíjazásban részesült a Pentacom a Lounge Group jóvoltából, aki szintén fontosnak tartja, hogy támogassa a kiváló szakmai projekteket, cégeket és kezdeményezéseket. 

Marketing Diamond Awards 2021 -Sárospataki Albert

Elképesztő siker: 11 gyémántot nyertünk!

Bár rutinos gyémántgyűjtőnek számítunk, mégis csak titkon reménykedtünk abban, hogy idén is meg tudjuk ismételni a tavalyi fantasztikus eredményünket, amikor 11 oklevelet, valamit a fődíjat is elhoztuk. De a Billingo csapata előtt nincs akadály, dupláztunk és idén is behúztuk a bűvös 11-est, ezzel érdemeltük ki Az Év marketingaktív vállalkozása címet.

És még egy rekord: immáron 5. alakommal győzedelmeskedtünk a Marketing Diamond Awards-on és 26 csodálatos marketing gyémánt gazdái lettünk.

Marketing Diamond Awards 2021 - Besztró Szabolcs

Diamonds are Billingo’s best friend

Jöjjenek most a gyémántokat érintő kategóriák:

 • Márkaépítés
 • Produkciós és nyomdai gyártások
 • Tartalommarketing
 • Design és kreatív
 • Direkt marketing megoldások
 • Ügyfél-elégedettségi programok
 • Online felületen futó kampányok
 • Közösségi médiamegoldások
 • Egyéb digitális megoldások
 • Kis költségvetésű integrált kampányok
 • Eseményalapú aktivációk

A sikerünk közös

Hálásak vagyunk ezért a fantasztikus elismerésért a szakmai zsűrinek és különösen a Billingo családnak, akikkel és akikért folyamatosan építjük a Billingót. A mi sikerünk, a Ti sikeretek. Köszönjük a sok-sok visszajelzést, támogatást és bizalmat!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top