Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Dupláztunk! Idén ismét 11 gyém…
Velünk történt - 2022.03.09. - 2 p. olvasás

Dupláztunk! Idén ismét 11 gyémántot hoztunk el a Marketing Diamond Awards-on! 💎🏆

Hihetetlen öröm és megtiszteltetés, hogy - a tavalyi sikereinket megismételve - idén újra 11 kategóriában jutalmaztak bennünket a Magyar Marketing Szövetség rangos versenyén és egyben fődíjasok is lettünk: elnyertük az ‘Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2021’ címet.

Marketing Diamond Awards 2021 - Billingo csapat

Marketing Diamond Awards 2021

Idén immáron hetedik alkalommal adták át Marketing Gyémántokat és ezúttal a covid-helyzet is lehetővé tette, hogy a nyertesek személyesen egy ünnepélyes díjátadó gála keretén belül vehessék át az elismeréseket az EXTRA-ban. A versenyre rekordszámú, 137 pályázat érkezett, 12 kategóriában összesen 48 cég képviseltette magát.

A Marketing Diamond Awards kiváló lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketingaktív vállalkozásoknak, hogy sikeres tevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel meg- és elismertessék. 

A pályázatokat ügynökségi szakemberekből, valamint a megbízói oldal legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőiből álló zsűri bírálta el előre megadott szempontok szerint. 

Három fődíjat és egy különdíjat osztottak ki

Óriási megtiszteltetés, hogy a Billingo lett az Év Marketingaktív Vállalkozása, míg az Év Ügynöksége elismerést a Kreatív Vonalak Kft., az Év Marketingnagykövete címet pedig a Yellow Bird Kft. érdemelte ki. Különdíjazásban részesült a Pentacom a Lounge Group jóvoltából, aki szintén fontosnak tartja, hogy támogassa a kiváló szakmai projekteket, cégeket és kezdeményezéseket. 

Marketing Diamond Awards 2021 -Sárospataki Albert

Elképesztő siker: 11 gyémántot nyertünk!

Bár rutinos gyémántgyűjtőnek számítunk, mégis csak titkon reménykedtünk abban, hogy idén is meg tudjuk ismételni a tavalyi fantasztikus eredményünket, amikor 11 oklevelet, valamit a fődíjat is elhoztuk. De a Billingo csapata előtt nincs akadály, dupláztunk és idén is behúztuk a bűvös 11-est, ezzel érdemeltük ki Az Év marketingaktív vállalkozása címet.

És még egy rekord: immáron 5. alakommal győzedelmeskedtünk a Marketing Diamond Awards-on és 26 csodálatos marketing gyémánt gazdái lettünk.

Marketing Diamond Awards 2021 - Besztró Szabolcs

Diamonds are Billingo’s best friend

Jöjjenek most a gyémántokat érintő kategóriák:

 • Márkaépítés
 • Produkciós és nyomdai gyártások
 • Tartalommarketing
 • Design és kreatív
 • Direkt marketing megoldások
 • Ügyfél-elégedettségi programok
 • Online felületen futó kampányok
 • Közösségi médiamegoldások
 • Egyéb digitális megoldások
 • Kis költségvetésű integrált kampányok
 • Eseményalapú aktivációk

A sikerünk közös

Hálásak vagyunk ezért a fantasztikus elismerésért a szakmai zsűrinek és különösen a Billingo családnak, akikkel és akikért folyamatosan építjük a Billingót. A mi sikerünk, a Ti sikeretek. Köszönjük a sok-sok visszajelzést, támogatást és bizalmat!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér