Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Vel√ľnk t√∂rt√©nt / Wow! 11 d√≠jat ūü•á nyert a Billin…
Vel√ľnk t√∂rt√©nt - 2021.02.05. - 7 p. olvas√°s

Wow! 11 d√≠jat ūü•á nyert a Billingo a Marketing Diamond Awards-on!

Tarolt a Billingo a Magyar Marketing Sz√∂vets√©g neves verseny√©n, ahol 11 marketing gy√©m√°ntot nyert√ľnk, ezzel az √©v legink√°bb marketingakt√≠v v√°llalkoz√°sa lett√ľnk. √ďri√°si az √∂r√∂m √©s b√ľszkes√©g a Billingo irod√°ban, amely nem j√∂hetett volna l√©tre n√©lk√ľletek. J√∂jjenek a r√©szletek!

Billingo Marketing Diamonds Awards 2020

Marketing Diamond Awards 2020

Id√©n hatodik alkalommal rendezt√©k meg a Marketing Diamond Awards-ot, melynek fŇĎ c√©lja megmutatni, hogy a szakmai d√≠jak nem csak a nagy √ľgyn√∂ks√©gek √©s a h√≠res m√°rk√°k kiv√°lts√°gai. A verseny egyben teret nyit a kisebb c√©geknek √©s alacsonyabb marketingb√ľdzs√©vel gazd√°lkod√≥knak, hogy bemutathass√°k kreat√≠v √©s hat√©kony kommunik√°ci√≥s megold√°saikat √©s aktivit√°sukat. 11 kateg√≥ri√°ban √∂sszesen 125 p√°ly√°zat √©rkezett.

A Magyar Marketing Sz√∂vets√©g id√©n elŇĎsz√∂r √ľgyn√∂ks√©gi partnerrel, a Lounge Grouppal egy√ľttmŇĪk√∂d√©sben d√≠jazta a p√°ly√°z√≥kat. A zsŇĪriben a marketing szakma jeles k√©pviselŇĎi d√∂nt√∂ttek a fŇĎd√≠jak √©s a k√ľl√∂nd√≠jak sors√°r√≥l. Meghat√°rozott szempontok alapj√°n √ļgynevezett ‚Äėmarketing gy√©m√°ntokkal‚Äô jutalmazt√°k a p√°ly√°zatokat. A legt√∂bb marketing gy√©m√°nt elismer√©st szerzŇĎ √ľgyn√∂ks√©g "Az √Čv √úgyn√∂ks√©ge 2020‚ÄĚ, √ľgyf√©loldali c√©g eset√©ben pedig ‚ÄěAz √Čv Megb√≠z√≥ja 2020‚ÄĚ D√≠jat kapja.

Id√©n a Lounge Group szakmai k√ľl√∂nd√≠jakkal, k√©pz√©sekkel is t√°mogatja a nyerteseket.

FŇĎd√≠jat nyert a Billingo - 11 kateg√≥ri√°ban zsebelt√ľnk be marketing gy√©m√°ntokat

A Billing√≥t id√©n negyedik alkalommal jutalmazt√°k a Marketing Diamond Awards-on, ez√ļttal azonban olyan elismer√©sben r√©szes√ľlt√ľnk, amelyet csak legmer√©szebb √°lmainkban gondoltunk: a beadott 12 p√°ly√°zatunk k√∂z√ľl 11 kateg√≥ri√°ban nyert√ľnk √©s elhoztuk az √ľgyf√©loldal fŇĎd√≠j√°t, az ‚ÄĚAz √Čv Megb√≠z√≥ja‚ÄĚ c√≠met.

Az al√°bbi kateg√≥ri√°kban gyŇĪjt√∂tt√ľnk √©rt√©kes marketing gy√©m√°ntokat

CSR kampány kategória

A Billing√≥n√°l fontos k√ľldet√©s√ľnknek √©rezz√ľk a fiatalok v√°llalkoz√≥v√° v√°l√°s√°t, valamint a magyar v√°llalkoz√°sok digitaliz√°ci√≥j√°t. Alap√≠tv√°nyoknak √©s nonprofit szervezeteknek ingyenesen biztos√≠tjuk a szolg√°ltat√°sunkat. Rendszeresen t√°mogatunk szakmai programokat, elŇĎad√°s sorozatokat. Emellett igyeksz√ľnk a sz√≠vb√©lis√©g√ľnket p√©ldak√©nt √©s inspir√°l√≥ eszk√∂zk√©nt is haszn√°lni, ez√©rt CSR-tev√©kenys√©g√ľnk k√∂zponti eleme a beteg gyermekek t√°mogat√°sa. Nagy figyelmet szentel√ľnk annak, hogy ezt szak√©rtŇĎkkel k√∂z√∂sen tegy√ľk, √≠gy h√°rom alap√≠tv√°nnyal is egy√ľtt dolgozunk.

Design és Kreatív kategória

2020 m√°jus√°ban meg√ļjult a billingo.hu √©s √ļjragondol√°sra ker√ľlt a j√≥l megszokott diz√°jn, mely h√©t √©v alatt a Billingo v√©djegy√©v√© v√°lt. C√©lunk volt tov√°bbra is megtartani a laza, fiatalos arculatot, ugyanakkor szerett√ľk volna, ha egyben t√ľkr√∂zi a Billingo p√©nz√ľgyi v√°llalkoz√°sk√©nt elv√°rhat√≥ megb√≠zhat√≥s√°g√°t √©s nem n√©lk√ľl√∂zi a modern digit√°lis c√©gek k√∂nnyeds√©g√©t. Rem√©lj√ľk, nektek is nagyon tetszik a v√©geredm√©ny!

Direkt Marketing kategória

Direkt marketing kamp√°nyaink f√≥kusz√°ban a Billing√≥ba t√∂rt√©nŇĎ k√∂lt√∂z√©sen t√ļl, annak komfortos belak√°sa √°llt. Nem ismeretlen fogalom, hogy valaki regisztr√°l egy szoftverbe, de v√©g√ľl nem kezdi el haszn√°lni. Fontosnak √©rezt√ľk, hogy az √ļjdons√ľlt Billing√≥sok megismerj√©k, t√©nylegesen haszn√°latba is vegy√©k sz√°ml√°z√≥jukat, a mindennapjaik sor√°n √©lvezz√©k a k√©nyelmi funkci√≥kat, ez√©rt n√©h√°ny h√≥napig a fizetŇĎs szolg√°ltat√°sokat is ingyeness√© tett√ľk. K√∂zvetlen megkeres√©sekkel m√©rt√ľk fel, hogy Billing√≥saink mennyire el√©gedettek √©s nyitottak ak√°r az elŇĎfizet√©ses csomagokra, melyek jelentŇĎsen megk√∂nny√≠tik a v√°llalkoz√°sok adminisztr√°ci√≥j√°t.

Esem√©nyalap√ļ aktiv√°ci√≥k kateg√≥ria

Nem titkolt c√©lunk volt lerombolni azon elŇĎ√≠t√©leteket, melyek szerint az online sz√°ml√°z√≥k helyettes√≠teni tudj√°k a k√∂nyvelŇĎket √©s egyben szoros egy√ľttmŇĪk√∂d√©st kialak√≠tani a k√∂nyvelŇĎi szakm√°val. Arra a k√©rd√©sre kerest√ľk a v√°laszt, hogy mitŇĎl vonz√≥ egy szoftver a k√∂nyvelŇĎk sz√°m√°ra √©s hogyan tudn√°nk m√©g jobban seg√≠teni a munk√°jukat. B√°r a koronav√≠rus j√°rv√°ny szinte mindent fel√ľl√≠rt 2020-ban, m√°rcius 5-i esem√©ny√ľnket azonban m√©g sikeresen megtartottuk a sz√ľks√©ges eg√©szs√©g√ľgyi √≥vint√©zked√©sek mellett.

Kis k√∂lts√©gvet√©sŇĪ integr√°lt kamp√°nyok kateg√≥ria

Ebbe a kateg√≥ri√°ban a szak√©rtŇĎi cikkekkel, kamp√°nyunkkal nevezt√ľnk. ElsŇĎsorban a szak√©rtŇĎi st√°tusz erŇĎs√≠t√©se √©s az eduk√°ci√≥ volt az √°lmunk. Hasznos inform√°ci√≥kat k√≠v√°ntunk √°tadni ad√≥z√°s, k√∂nyvel√©s, e-kereskedelem, startup, jog, fintech t√©m√°kban.

Közösségi médiamegoldások kategória

Mi, a Billing√≥n√°l k√ľldet√©s√ľnknek √©rezz√ľk, hogy a sz√°ml√°z√°st sz√°mŇĪzz√ľk a nyŇĪggel j√°r√≥, k√∂telezŇĎ √©s idŇĎrabl√≥ feladatok k√∂z√ľl, amelynek kiv√°l√≥ eszk√∂zei k√∂z√∂ss√©gi m√©dia fel√ľleteink. Instagram oldalunk fŇĎszereplŇĎje Billy, aki laza √©s vicces motiv√°ci√≥s √ľzeneteivel, eduk√°l√≥ posztjaival visz sz√≠nt a v√°llalkoz√°sok mindennapjaiba. Facebook oldalunkra egy √°prilist√≥l j√ļliusig tart√≥ vide√≥kamp√°ny-sorozatot k√©sz√≠tett√ľnk azokr√≥l a v√°llalkoz√°sokr√≥l, akik ma m√°r tudj√°k, hogy Billing√≥zni pofonegyszerŇĪ. A k√∂telezŇĎ online adatszolg√°ltat√°s miatt egyben ez egy kiemelt idŇĎszak volt sz√°munkra, amelyre nagy szeretettel eml√©ksz√ľnk vissza. Klassz feladat volt a tervez√©stŇĎl a vide√≥k leforgat√°s√°n √°t az ut√≥munk√°ig. √Čs nem csak mi szerett√ľk, hanem ti is, vide√≥inkra t√∂bb mint 500 komment, k√∂zel 2500 reakci√≥ sz√ľletett.¬†

Billingo instagram

Márkaépítés kategória

A m√°rka√©p√≠t√©s is egy igen izgalmas projekt√ľnk volt 2020-ban. Azon dolgoztunk, hogy egy olyan m√°rka√©lm√©nyt adjunk, amely illeszkedik sz√°ml√°z√≥ programunk kor√°bbi arculat√°ba, ugyanakkor m√©lt√≥ az √ļjra√≠rt szoftverhez √©s a k√©sŇĎbbiekben megjelenŇĎ tov√°bbi, a v√°llalkoz√°sokat seg√≠tŇĎ szolg√°ltat√°sokhoz. MegŇĎrizt√ľk Billy bar√°ts√°gos, laza karakter√©t, de f√∂lt√∂lt√∂tt√ľk egy innovat√≠v, gyorsan fejlŇĎdŇĎ arc√©llel: ifj√ļ, vonz√≥ √ľzletemberr√© v√°lt. A meg√ļjult billingo.hu-n a kor√°bbi r√≥zsasz√≠nbe hajl√≥ log√≥t s√∂t√©tk√©kre v√°ltottuk. Az √°talak√≠tott honlap h√°tt√©rsz√≠ne vil√°gosk√©k lett, √≠gy az √∂sszhat√°s tov√°bbra is vil√°gos alapsz√≠n, de karakteresebb embl√©ma. Rengeteg pozit√≠v visszajelz√©s √©rkezett.

Online fel√ľleten fut√≥ kamp√°nyok kateg√≥ria

A k√∂telezŇĎ NAV-adatszolg√°ltat√°s √°talakul√°s√°nak kamp√°nyainkban kiemelt figyelmet ford√≠tottunk arra, hogy a v√°llalkoz√°sokhoz eljusson a lehetŇĎ legt√∂bb inform√°ci√≥ azzal kapcsolatban, hogyan tehetik automatikuss√° a sz√°mlaadat-jelent√©st √©s egyszerŇĪv√© a megn√∂vekedett adminisztr√°ci√≥t.

Produkciós és nyomdai gyártások kategória

Arr√≥l m√°r besz√©lt√ľnk, hogy a vide√≥k igazi szt√°rok voltak tavaly a Billingo √©let√©ben. B√°r az online sz√°ml√°z√≥ programot √°ltal√°noss√°gban v√°llalkoz√≥k haszn√°lj√°k a t√∂rv√©nyi k√∂telezetts√©g teljes√≠t√©s√©re, azonban nagyon elt√©rŇĎek a motiv√°ci√≥k √©s a felhaszn√°l√°si szok√°sok p√©ld√°ul egy kat√°s egy√©ni v√°llalkoz√≥, vagy egy web√°ruh√°z √ľzemeltetŇĎ eset√©ben, akinek elsŇĎsorban az API-h√≠v√°sok fontosak. Ez√©rt is mutattunk be t√∂bb szektorb√≥l olyan Billing√≥sokat, akiknek a mindennapjaik r√©sze az online sz√°ml√°z√≥ √©s a bizonylatok ki√°ll√≠t√°s√°ra nem plusz adminisztr√°ci√≥s teherk√©nt, hanem val√≥di √©lm√©nyk√©nt, a v√°llalkoz√≥i siker forr√°sak√©nt tekintenek. Emellett kedvenceink voltak azok az anim√°ci√≥s vide√≥k, amelyek egyszerŇĪen, √©rhetŇĎen mutatj√°k be a Billingo funkci√≥it. √ďri√°si sikernek √∂rvendett az idŇĎrabl√≥ k√©zi sz√°ml√°z√°snak b√ļcs√ļt intŇĎ kisfilm√ľnk is, melyet Sp√°h D√°vid rendezett √©s Brasch Bence fŇĎszerepl√©s√©vel forgattunk.


Tartalommarketing kategória

A tartalommarketingnek kiemelt szerepe van a Billingo kommunik√°ci√≥j√°ban. Folyamatosan k√©sz√≠tj√ľk a tartalmakat k√∂z√∂ss√©gi m√©dia fel√ľleteinkre. Im√°djuk a sz√°ml√°z√°s t√©m√°j√°ban k√©sz√ľlŇĎ e-bookokat, t√∂bbek k√∂z√∂tt √∂sszegyŇĪjt√∂tt√ľk a legfontosabb k√©rd√©seket √©s v√°laszokat az online adatszolg√°ltat√°si k√∂telezetts√©g v√°ltoz√°sair√≥l, mely 2020 egyik kulcsfontoss√°g√ļ t√©m√°ja volt. Blogunkon pedig szak√©rtŇĎink seg√≠tenek eligazodni a jogszab√°lyokkal kapcsolatos v√°ltoz√°sokban √©s tippeket inform√°ci√≥kat adni a v√°llalkoz√°sok mindennapjait √©rintŇĎ k√©rd√©sekben.

Ügyfél-elégedettségi kategória

Ha a Billing√≥s el√©gedett, mi is boldogok vagyunk. Nincs is ann√°l fontosabb, hogy mind az ingyenes, mind a t√∂bbletszolg√°ltat√°sokat, k√©nyelmi funkci√≥kat tartalmaz√≥ elŇĎfizet√©ses csomagokat v√°laszt√≥k is √∂r√∂mmel l√©pjenek be √©s haszn√°lj√°k kedvenc sz√°ml√°z√≥jukat. Emellett nagy f√≥kuszt szentel√ľnk a k√∂nyvelŇĎknek, akiknek egyedi funkci√≥kat biztos√≠tunk a k√∂nyvelŇĎi fi√≥k keret√©ben, valamint minden egy√©bk√©nt fizetŇĎs szolg√°ltat√°sunkat d√≠jmentesen biztos√≠tjuk sz√°mukra. Tekintettel arra, mindannyiuknak m√°sok az ig√©nyei √©s felhaszn√°l√≥i szok√°sai, ez√©rt elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos p√°rbesz√©det. 2020-ban is t√∂bb k√©rdŇĎ√≠vet k√ľldt√ľnk ki √©s Billing√≥saink visszajelz√©sei alapj√°n alak√≠tjuk folyamatosan folyamatainkat.¬†

Hálásak vagyunk az egész Billingo családnak

Nagyon sz√©pen k√∂sz√∂nj√ľk a szakmai zsŇĪrinek az elismer√©seket √©s √≠g√©rj√ľk, nem dŇĎl√ľnk h√°tra. Ezt a fantasztikus sikert ugyanis veletek, a Billingo felhaszn√°l√≥ival k√∂z√∂sen √©rt√ľk el. K√∂sz√∂nj√ľk, hogy a Billing√≥t haszn√°lj√°tok, h√°l√°sak vagyunk a bizalmatok√©rt √©s visszajelz√©seitek√©rt, amelyekkel seg√≠titek a munk√°nkat, hogy min√©l egyszerŇĪbb√© √©s √∂r√∂mtelibb√© tehess√ľk az online sz√°ml√°z√°st √©s v√°llalkoz√°svezet√©s mindennapjait. Az ilyen elismer√©sek pedig m√©g ink√°bb arra sarkallnak benn√ľnket, hogy turb√≥ fokozatba kapcsoljunk √©s hozzuk ki a Billing√≥b√≥l a legt√∂bbet. √Ėveket becsatolni!

Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj egyet!
Jóóó, én is szeretnék billingózni!

Címkék

Blog cikk √©rtes√≠tŇĎ

Blog cikk √©rtes√≠tŇĎ

Iratkozz fel, ha szeretn√©l tudni a sz√°ml√°z√°ssal kapcsolatos legfrissebb h√≠rekrŇĎl √©s √©rdekelnek az akci√≥k.

Back to Top
online sz√°ml√°z√°s fejleszt√©s Tud√°st√°r NAV v√°llalkoz√°s online sz√°mlaadat szolg√°ltat√°s T√∂rv√©ny KATA e-sz√°mla ad√≥z√°s hasznos tippek web√°ruh√°z k√∂nyvel√©s nav-bek√∂t√©s k√©zisz√°mla marketing integr√°ci√≥ nav online sz√°mla koronav√≠rus bejelent√©si k√∂telezetts√©g sz√°mlasablon sz√°mlaadatok biztons√°g e-kereskedelem felhŇĎ digit√°lis archiv√°l√°s sz√°ml√°z√≥ program v√°lt√°s Billingo aj√°nl√≥i rendszer fintech Bon√°cz Zsolt szak√©rtŇĎi cikk billingo √°fa p√©nzt√°rg√©p API √ľgyf√©lszolg√°lat t√°rsadalmi felelŇĎss√©gv√°llal√°s t√©vhitek online munka deviz√°s sz√°ml√°z√°s online fizet√©s S√°rospataki Albert GDPR Billingo API sandbox Billingo Multiprofil elŇĎlegsz√°mla √ľzleti terv banksz√°mlasz√°m Kiad√°sok NAV-szinkron D√≠jbek√©rŇĎ d√≠jak helyesb√≠tŇĎ sz√°mla hagyom√°nyos sz√°mla k√©szp√©nzfizet√©si sz√°mla fizet√©si felsz√≥l√≠t√°s c√©gaut√≥ mobil blokknyomtat√≥ F√ľl√∂p Olga softpos bev√©teli bizonylat minŇĎs√≠t√©s erste Farkas DezsŇĎ kik√ľldet√©si rendelv√©ny k√©sz√≠t√©s tŇĪzv√©delmi szoftver fizet√©s n√©lk√ľli szabads√°g k√∂telezŇĎ szabads√°g sztorn√≥ sz√°mla vel√ľnk t√∂rt√©nt teljes√≠t√©si igazol√°s megv√°ltozott kerek√≠t√©s szab√°lyai sz√°ll√≠t√≥lev√©l √©vk√∂zben 2020 kintl√©vŇĎs√©g Sz√°mlak√∂vetŇĎ R√©szsz√°mla √≠gy mŇĪk√∂dik white label log√≥ n√©lk√ľl limitemel√©s kieg√©sz√≠tŇĎ funkci√≥ elektronikus fizet√©s Csodal√°mpa 2021