Megérkezett az AUTOMATIKUS kivételezés a Billingo Készletkezelőbe

Billingo hírek 2022.06.28. - 2 p. olvasás

Imádod az automatizmusokat és ha a rendszered dolgozik helyetted? Mi is! Ezért elhoztuk a Készletkezelő egyik legjobban várt funkcióját: megérkezett az új, automatikus kivételezés funkció a Készletkezelőbe. De kezdjük az elején, mert ez még nem minden!

ÚJ Vevői rendelések menüpont a Készletkezelőben

Az új Vevői rendelések menüpont mostantól egy kulcsfontosságú kapocs a webáruházad, a Készletkezelő és a Billingo számlázó között, ahol nemcsak a rendeléseidet követheted nyomon, de több raktár közül is kiválaszthatod, honnan szeretnél kivételezni. Akár automatikusan is!

Szeretném, hogy az én készletem is átlátható legyen!
Billingo fiókot regisztrálok!

Kapcsold össze a webshopodat a Billingo API-val vagy számlázz a készletezett termékek közül és az adatok automatikusan megjelennek a Vevői rendelések menüpontban is. 

És innentől lesz igazán izgalmas, mert a Billingo Készletkezelő is bekapcsolódik a folyamatba.


Új Automatikus kivételezés a számlázás alapján 

Amennyiben minden megrendelt termék rendelkezésre áll a rendelés teljesítéséhez, a rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi a számlát, majd ezzel egyidőben szinkronizálja a készleteket is a raktárban, és már indulhat is a csomagolás.  

Ez azért is jó, mert mindig biztos lehetsz benne, hogy a raktáraidban rögzített mennyiségek a valóságot tükrözik, anélkül, hogy manuálisan kellene aktualizálnod az adatokat. 

Ettől függetlenül a készletváltozásokat akár manuális is módosíthatod.

Az automatikus kivételezést a Készletkezelő/Alapértelmezett beállítások menüpontban állíthatod be.

Mi a helyzet, ha nincs minden termék raktáron? Arra is van megoldásunk!

Új! Több raktárból való kivételezés készlethiány esetén

Bármikor előfordulhat, hogy pl. átmeneti készlethiány miatt a rendelés nem teljesíthető.A számla alapján az adatok ez esetben is megjelennek a Vevői rendelések között.

A megjelenő figyelmeztetésből azonban azonnal látod, hogy elakadt a folyamat. 


Ha a termék egy másik raktáradban rendelkezésre áll, akkor onnan is kivételezheted, és a rendszer a vásárolt termék ideiglenes foglalását is automatikusan elintézi. 

A készlethiány megszűnésével pedig a számla alapján megtörténik az automatikus kivételezés. És már mehet is csomagolásra.

Ilyen egyszerű! 

A Készletkezelő Standard előfizetés az Automatikus kivételezés funkciót és Vevői rendelések menüpontot is tartalmazza. Használd Te is élvezd, hogy a Billingód dolgozik helyetted. 

Nincs még Készletkezelőd? Regisztrálj és máris használhatod! Regisztráció »

Segítség a Készletkezelő funkciók használatához »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top