Megújult! Automatizálható a Billingo Kiadások funkció

Billingo hírek 2020.11.16. - 3 p. olvasás

Vállalkozóként az egyik legfontosabb visszajelzésed a bevételek és kiadások alakulása. A Billingo online számlázódban ezt is naprakészen, sőt, mostantól akár teljesen automatikusan követheted nyomon. Hurrá! Megújult a Billingo Kiadások, olvass gyorsan tovább, imádni fogod!

Mire való a Billingo Kiadások funkció?

A megújult Billingo Kiadásokban naprakészen követheted a vállalkozásod működése során felmerült költségeket. A korábbiaknak megfelelően a szállítói számlákat továbbra is tudod manuálisan rögzíteni a kiadási felületen. A NAV Online Számla rendszernek köszönhetően azonban mostantól automatizálhatod is az adatok beérkezését.  

Óriási újdonság: automatikus szállítói számlaadatok a Kiadásokban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség 2020. júliusi bővítése óta minden belföldi adóalanyok közötti ügyletről készített számlát rögzíteni kell a NAV Online Számla rendszerében. A NAV ugyanakkor arra is lehetőséget biztosít, hogy a vállalkozásunkhoz tartozó számlaadatokat visszaszinkronizáljuk a Billingo Kiadásai közé, ami elképesztően hasznos információkat ad a billingósoknak. Élvezd!

A Billingo NAV-Szinkron segítségével a Billingo Online Számla rendszerében rögzített szállítói számlák adatai automatikusan megjeleníthetők a Billingo Kiadások között! 

Olvass még többet a Billingo NAV-Szinkronról ITT »

NAV-szinkron a gyakorlatban

A Billingo NAV-Szinkron a gyakorlatban nagyon egyszerű. A teljesítést követően a szállító kiállítja a számlát a vállalkozás nevére, majd a jogszabálynak megfelelően feltölti a számlaadatokat a NAV-Online Számla rendszerbe. A Billingo szinkronizál a NAV Online Számla rendszerrel, így az adatok automatikusan a Kiadások között is megjelennek.

Hello, modern számlázás!

Az adatszinkronizálás KATA és Master előfizetés esetén naponta egyszer, Innovátor előfizetés esetén azonban ÓRÁNKÉNT történik. Így Innovátorként mindig garantáltan a lehető legpontosabb információk állnak rendelkezésedre.

Fontos!

A Billingo NAV-Szinkronnal csak a számlaadatok kerülnek a Kiadások közé, a számlaképeket manuálisan tudod az adatok mellé csatolni. E-számla esetén ez nagyon egyszerű, de az sem gond, ha papír alapú számlát kaptál. Egyszerűen fotózd le a számlát a mobiloddal, és csatold mobilról a kiadás mellé.

A Billingo NAV-Szinkron szupergyors, így könnyen előfordulhat, hogy a Kiadások között már olyan számlák is megjelennek, amelyek hozzád még nem is jutottak el.

Még hatékonyabb a könyvelési anyagok előkészítése

A Kiadások funkció automatizálásával még hatékonyabb a könyvelési anyag összegyűjtése is. Az adatok a könyvelőd Könyvelői fiókjában is megjelennek, ő is kényelmesebben, gyorsabban tud dolgozni, hiányzó bizonylat esetén pedig elég a számlaképet online csatolnod, nem kell azt személyesen is átadnod.

Beállítási lehetőségek a Kiadások menüben

A Billingo Kiadások között rendezett, kategóriánként csoportosítható listában követheted nyomon a költségeidet. A rögzített adatok alapján pillanatok alatt szűkítheted a listát, statisztikákat készíthetsz és tölthetsz le, csatolmányokat rögzíthetsz, kezelheted a számla státuszát, és természetesen szerkesztheted vagy törölheted is az egyes tételeket.

Így a funkció nemcsak a mindennapi munkádban, de a stratégiai döntéseidben és a pénzügyi átláthatóságban is óriási segítséged lesz.  

A Kiadások funkciót megéri használni, mert

  • naprakészen követheted nyomon vállalkozásod kiadásait,
  • automatizálhatod a szállítói számlaadatok megjelenését,  
  • manuálisan is rögzítheted a kiadásaidat,
  • garantáltan minden szállítói számláról tudni fogsz,
  • egyetlen felületen kezelheted a bevételeket és a kiadásokat,
  • megspórolhatod a kiadások rögzítésére szánt időt, 
  • naprakész és pontos kimutatásokat készíthetsz, 
  • kategóriánként láthatod a kiadásaidat,
  • még egyszerűbb lesz a könyvelési anyag átadása,
  • kényelmes, átlátható felületen tarthatod nyilván és kezelheted a fizetendőidet,
  • a könyvelőd is hozzáfér a kiadási adatokhoz.

Használd Te is a megújult Kiadások funkciót és élvezd a naprakész pénzügyi átláthatóságot a Billingóval! 

A Kiadások funkciót a Kata, Master és Innovátor csomagokban extra felár nélkül, korlátlanul használhatod.
A Kiadások beállításához készítettünk egy képes útmutatót, ITT találod. 

Próbáld ki a megújult Billingo Kiadások funkciót!
Kipróbálom

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top