2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Mosolyt varázsoltunk a gyereke…
Velünk történt - 2022.11.12. - 2 p. olvasás

Mosolyt varázsoltunk a gyerekek arcára - Billy gyermekgyógyászati klinikán járt

A Billingónál ügyelünk rá, hogy ne csak a vállalkozókat és könyvelőket támogassuk, a társadalmi szerepvállalás számunkra alapvető. Kiemelten fontos nekünk a gyerekek boldogsága. Reméljük, apró segítségünkkel a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján is több mosolyhoz tudtunk hozzájárulni, a Csodalámpa Alapítvány segítségével ugyanis néhány bűvészdobozt juttattunk el a beteg gyerekeknek.

Adományozás

A Csodalámpa Alapítvánnyal régi kapcsolatban állunk, missziójuk számunkra példaértékű. A gyermekek támogatása kulcsfontosságú, nemcsak társadalmi kérdés, hanem etikai és szívbéli ügy is. Az alapítvány különleges küldetése, hogy életveszélyesen beteg gyerekek kívánságait teljesítsék. Egy kis játék, egy kis szórakozás, nevetés és stresszoldás tökéletesen támogathatja gyógyulásukat, és az élet örömét viszik el nekik minden alkalommal, amikor épp “meggyújtják lámpásukat.”

Mi a "Csodalámpa GyógyBűvészet" projektbe szálltunk be, amelyet az alapítvány magától David Copperfield-től adaptált a híres bűvész engedélyével. A “Project Magic” lényege, hogy szórakoztató módon, bűvésztrükkök sokaságával hozzák el a mókázást a gyerekeknek. Kelle Botond és bűvész barátai járnak el kórházakba, ahol nemcsak szórakoztatnak a bűvésztrükkökkel, hanem meg is tanítják az egészségügyi dolgozóknak. Ezzel később is a gyerekek javára lehet fordítani a játékot.

A bűvészkedés amellett, hogy remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a gyerekeknek, a rehabilitációt is segíti.

“A programban használt trükkök javítják a gyerekek fizikai és mentális képességeit, oldják a kezelések okozta feszültséget, és akár motiválják is őket a kellemetlen, esetleg fájdalmas gyógytorna gyakorlatok elvégzésére, például, ha a jutalom egy új trükk megtanítása” - írják a Csodalámpa Alapítvány oldalán.

Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány ügyvezetője nagyon örült, hogy jónéhány gyereknek segíteni tudtak a Billingo által vásárolt bűvészdobozokkal. A rehabilitációs program így most a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára jutott el, részben a neurológiai osztály lurkói kaptak a csomagokból. A gyerekek nagyon örültek az ajándéknak és a jelenlétnek is.

Bíztatunk arra, hogy ti is támogassatok olyan alapítványokat, amelyek célkitűzéseivel azonosulni tudtok. Mi hisszük, hogy a mókuskerék taposása közben ezzel tudunk emberségesek maradni, és gazdagítani a világot.

2020 karácsonyán közületek sokan részesei lehettetek a csodának, akkor minden Billingo előfizetés után juttattunk el egy bűvészdobozt a beteg gyerekeknek, és ötvenen gazdagodtak általatok ezzel a szuper ajándékkal. A Bethesda Gyermekklinikán landolt ebből 40 darab, 10 doboz pedig az Országos Rehabilitációs Intézetbe jutott. A gyerkőcök akkor annyira örültek ennek, hogy úgy gondoltuk, idén valamilyen formában ismét ajándékozunk. Mosolyogjon minél több gyerek!


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top