Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Neked milyen az ideális számlá…
Egyéb - 2015.05.20. - 2 p. olvasás

Neked milyen az ideális számlázó?

8 évvel ezelőtt, amikor megalapítottuk a Billingót megálmodó VooV Kft-t még számlatömbbe, kézzel írtuk a számlákat. Időhiányos programozóként gyakran elvesztünk a részletekben, és egy idő után már egyenesen gyűlöltük a számlázással járó adminisztrációt. Persze izgatottak is voltunk az első kiállított számlák miatt, de az újdonság varázsa gyorsan elfogyott, valami gyorsabbra és egyszerűbbre vágytunk.

Neked milyen az ideális számlázó?

Nem! Ne gondold, hogy már ekkor megszületett a Billingo a fejünkben, de emiatt a régi élmény miatt megfogalmazódott bennem a kérdés: vajon milyen az ideális számlázó 2015-ben?

Rögtönzött piackutatást tartottam a Billingóhoz nem köthető ismerősi körömben, és össze is foglalom rögtön a tapasztalatokat.

Gyors és logikus A XXI. század legnagyobb kihívása minden feladatot és elintéznivalót belesűríteni egyetlen, rövidke napba. A lassú, akadozó és problémás tevékenységek ezért nem tartoznak a kedvencek közé, helyettük a gyorsan elvégezhető, extra erőfeszítést nem igénylő eszközök állnak a népszerűségi lista élén.

Neked milyen az ideális számlázó?

Szép Bármennyire is szeretnénk azt gondolni, hogy a külső nem minden, a vállalkozás megjelenése is befolyásolja azt a bizonyos első, megismételhetetlen benyomást. Ezért hangsúlyozza minden marketinges szakember az egységes és igényes arculat kialakításának kiemelkedő szerepét. A legoptimálisabb, ha a névjegykártyán, levélpapíron, e-mail levelezésben, az autón és a cégtáblán is megjelenő logó a számlán is visszaköszön, és a számla képe is igényességről árulkodik. Na meg persze az sem utolsó szempont, ha egy trendi, modern és a szemnek is kellemes programban lehet a számlákat elkészíteni.

Okos A legjobb, ha a program pontosan azt tudja, amire a használójának szüksége van. Korábban mi is azt gondoltuk, hogy a Billingo fő ismérve az egyszerű és gyors számlázás lesz. Idővel azonban rá kellett jönnünk, hogy a mai világban az egyszerűség már nem elég, túl kell rajta lépni a hasznosság javára. Hiszen a technika fejlődésének köszönhetően annyi munka automatizálható, miért pont a számlázás lenne ez alól kivétel.

Neked milyen az ideális számlázó?

Segítőkész A legrutinosabb számítógép használók rendszerében is történhet zavar, amikor bizony szükség van egy segítő "kézre", ezért az ügyfélszolgálat felkészültsége, segítőkészsége és elérhetősége nem elhanyagolható.

Olcsó Bármennyire is tudjuk, hogy a jó dolgok pénzbe kerülnek, az ár mindig a fő kérdések között van. A száraz számok helyett viszont a legtöbben az ideális ár/érték arányt tartják meghatározónak. Tehát szívesen fizetnek, vagy fizetnek egy kicsivel többet is, ha cserébe egy használható, időt és munkát spóroló számlázó programot kapnak.

Te mi alapján választasz számlázó programot?

Szerinted a Billingo mennyiben felel meg a fentieknek? Teszteld ingyen akár 30 napig, és meséld el a tapasztalataidat a Facebookon!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram