Nyeremény négy keréken - fél év a Billingo autóval

Billingo hírek 2022.09.30. - 3 p. olvasás

Március óta láthattatok a főváros utcáin, illetve a Budapest-Mezőtúr vonalon egy Billingo feliratos kis Toyota Aygot, ami aligha a véletlen műve. Kabalánk, Billy mosolyog a hátsó szélvédőn, míg a boldog tulajdonos és családja a kocsi kényelmében róják az utakat. Nem szolgálati autóról van szó, Bucsics Zoltán, a Road-istics Trans Kft. ügyvezetője nyerte meg 2021. év végi nyereményjátékunk fődíját, ami azóta is lényegesen könnyebbé teszi mindennapjait. Nézzük, mi történt velük azóta!

Nyereményjáték

Bucsics cége, a teherszállítással és fuvarozással foglalkozó Road-istics Trans Kft. egyébként is képviselteti magát az utakon tranzitjaival és járműflottájával, családi autóból viszont hiány mutatkozott Zoliéknál. Még szerencse, hogy használta a pályázatfigyelőnket, amellyel két legyet üthetett egy csapásra, az egyik ebből a felmatricázott Toyota Aygo volt.

Miből lesz a kocsitulaj?

Zoli a Billingo Pályázatfigyelő rendszerét használta, amellyel a cégére szabott pályázatokról kapott értesítést. Budapestre, ami a cég telephelye, a számára releváns pályázatokból kevés íródott ki, például ezért is gondolkodik a cége vidéki bővítésében. Szerencsére dinamikusan fejlődik a vállalat, és bár készülnek az üzemanyaghiány eldurvulására és az árak korlátozó erejére, a bővülés már a küszöbön van.

Napkollektor telepítésére azonban tudtak már pályázni, és nyertek is. Nagyjából 4,8 kWh napelemet lehetett kihúzni a pályázatból, emellett pedig nyílászárócsere és hőszivattyús klíma telepítése is vár a cégre. Egy komplett energiahatékonysági frissítést sikerült Zoliéknak tető alá hozni.

Mi az a Pályázatfigyelő?

Vállalkozás esetében lehet figyelni a pályázatokat a fő kiírási pontokon, de igen nehéz a megfelelőket megtalálni, és egy-egy kiírásról lecsúszni komoly veszteséggel járhat, mindemellett pedig elképesztő időt emészthet fel a mazsolázás.

Ezt kiküszöbölendő jól jöhet egy cégedre szabott felület, ahol 1-2 beállítás után minden releváns pályázatot láthatsz, neked csak választanod kell a legtutibbak közül. Ezt tudja a Pályázatfigyelőnk, és nemcsak cégedet érintő tenderekre ajánlhatod magad, hanem a lakosságiakat is könnyen átláthatod. Mivel pályázatot nem minden esetben egyszerű írni, tanácsadással is szolgálunk. Ezt használta ki például Zoli is.

A pályázatfigyelőn kívül a családban használják a Billingo számlázó felületét is, így még az is lehet, hogy a következő nyereményjátékunkon is részt vesznek majd. “Hát hogy a viharba ne” - hangzott az egyértelmű válasz, amikor Zolit arról kérdeztük, játszana-e ismét. A tanácsa: “Ha szükséged van valamilyen, csomagra vagy rendszerre Billingón belül, akkor érdemes előfizetni, főleg, ha egy játékban nyeremény is ütheti a markod.”

“Fut, robog a kicsi kocsi…”

A Zoliék által csak ékszerdoboznak hívott autó tip-top, teljesen felszerelt, és elég jól megy. 3 henger, 72 lóerő, elsőkerék meghajtás, manuális 5 fokozatú váltó motor gondoskodik az erőről, a biztonságért az ABS EBD, a blokkolásgátló elektronikus fékerő elosztó felel. Kellemes érzés, amikor a 4 hangszóróból megszólal a Spotify listád az Android auto és Apple CarPlay csatlakozásnak köszönhetően. Zoliék ezt már tudják. Az ügyvezető elmondta nekünk, hogy azóta is imádják a jópofa android autót, okos kis gépnek tartja a szívének a navitól az alufelniig kedves Toyotát.

Az Aygo tipikusan városi autó, a család ennek fényében rendeltetésszerűen használja ügyintézésre, bevásárlásra, a szokásos hétköznapi dolgokra. Billy itt-ott Mezőtúr felé is turnézik, mivel Zoliék régen ott laktak, 5-6000 kilométer már beleraktak a kocsiba az elmúlt fél évben.

Ha visszaemlékeztek, a Billingo történetének eddigi legnagyobb nyereményjátékán sorsoltuk ki a Toyotát fődíjként azok között, akik szolgáltatást vásároltak adott értékben. Az autó mellett értékes Apple nyeremények is gazdára leltek, és néhányan Billingo előfizetéssel lettek gazdagabbak. Azóta a Billingo is dinamikus sebességre váltott, így ki tudja, mit hoz a jövő nyereményjáték fronton. Legyetek résen, azt tanácsoljuk!


Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top