Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Nyeremény négy keréken - fél é…
Velünk történt - 2022.09.30. - 3 p. olvasás

Nyeremény négy keréken - fél év a Billingo autóval

Március óta láthattatok a főváros utcáin, illetve a Budapest-Mezőtúr vonalon egy Billingo feliratos kis Toyota Aygot, ami aligha a véletlen műve. Kabalánk, Billy mosolyog a hátsó szélvédőn, míg a boldog tulajdonos és családja a kocsi kényelmében róják az utakat. Nem szolgálati autóról van szó, Bucsics Zoltán, a Road-istics Trans Kft. ügyvezetője nyerte meg 2021. év végi nyereményjátékunk fődíját, ami azóta is lényegesen könnyebbé teszi mindennapjait. Nézzük, mi történt velük azóta!

Nyereményjáték

Bucsics cége, a teherszállítással és fuvarozással foglalkozó Road-istics Trans Kft. egyébként is képviselteti magát az utakon tranzitjaival és járműflottájával, családi autóból viszont hiány mutatkozott Zoliéknál. Még szerencse, hogy használta a pályázatfigyelőnket, amellyel két legyet üthetett egy csapásra, az egyik ebből a felmatricázott Toyota Aygo volt.

Miből lesz a kocsitulaj?

Zoli a Billingo Pályázatfigyelő rendszerét használta, amellyel a cégére szabott pályázatokról kapott értesítést. Budapestre, ami a cég telephelye, a számára releváns pályázatokból kevés íródott ki, például ezért is gondolkodik a cége vidéki bővítésében. Szerencsére dinamikusan fejlődik a vállalat, és bár készülnek az üzemanyaghiány eldurvulására és az árak korlátozó erejére, a bővülés már a küszöbön van.

Napkollektor telepítésére azonban tudtak már pályázni, és nyertek is. Nagyjából 4,8 kWh napelemet lehetett kihúzni a pályázatból, emellett pedig nyílászárócsere és hőszivattyús klíma telepítése is vár a cégre. Egy komplett energiahatékonysági frissítést sikerült Zoliéknak tető alá hozni.

Mi az a Pályázatfigyelő?

Vállalkozás esetében lehet figyelni a pályázatokat a fő kiírási pontokon, de igen nehéz a megfelelőket megtalálni, és egy-egy kiírásról lecsúszni komoly veszteséggel járhat, mindemellett pedig elképesztő időt emészthet fel a mazsolázás.

Ezt kiküszöbölendő jól jöhet egy cégedre szabott felület, ahol 1-2 beállítás után minden releváns pályázatot láthatsz, neked csak választanod kell a legtutibbak közül. Ezt tudja a Pályázatfigyelőnk, és nemcsak cégedet érintő tenderekre ajánlhatod magad, hanem a lakosságiakat is könnyen átláthatod. Mivel pályázatot nem minden esetben egyszerű írni, tanácsadással is szolgálunk. Ezt használta ki például Zoli is.

A pályázatfigyelőn kívül a családban használják a Billingo számlázó felületét is, így még az is lehet, hogy a következő nyereményjátékunkon is részt vesznek majd. “Hát hogy a viharba ne” - hangzott az egyértelmű válasz, amikor Zolit arról kérdeztük, játszana-e ismét. A tanácsa: “Ha szükséged van valamilyen, csomagra vagy rendszerre Billingón belül, akkor érdemes előfizetni, főleg, ha egy játékban nyeremény is ütheti a markod.”

“Fut, robog a kicsi kocsi…”

A Zoliék által csak ékszerdoboznak hívott autó tip-top, teljesen felszerelt, és elég jól megy. 3 henger, 72 lóerő, elsőkerék meghajtás, manuális 5 fokozatú váltó motor gondoskodik az erőről, a biztonságért az ABS EBD, a blokkolásgátló elektronikus fékerő elosztó felel. Kellemes érzés, amikor a 4 hangszóróból megszólal a Spotify listád az Android auto és Apple CarPlay csatlakozásnak köszönhetően. Zoliék ezt már tudják. Az ügyvezető elmondta nekünk, hogy azóta is imádják a jópofa android autót, okos kis gépnek tartja a szívének a navitól az alufelniig kedves Toyotát.

Az Aygo tipikusan városi autó, a család ennek fényében rendeltetésszerűen használja ügyintézésre, bevásárlásra, a szokásos hétköznapi dolgokra. Billy itt-ott Mezőtúr felé is turnézik, mivel Zoliék régen ott laktak, 5-6000 kilométer már beleraktak a kocsiba az elmúlt fél évben.

Ha visszaemlékeztek, a Billingo történetének eddigi legnagyobb nyereményjátékán sorsoltuk ki a Toyotát fődíjként azok között, akik szolgáltatást vásároltak adott értékben. Az autó mellett értékes Apple nyeremények is gazdára leltek, és néhányan Billingo előfizetéssel lettek gazdagabbak. Azóta a Billingo is dinamikus sebességre váltott, így ki tudja, mit hoz a jövő nyereményjáték fronton. Legyetek résen, azt tanácsoljuk!


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár