Nyeremény négy keréken - fél év a Billingo autóval

Billingo hírek 2022.09.30. - 3 p. olvasás

Március óta láthattatok a főváros utcáin, illetve a Budapest-Mezőtúr vonalon egy Billingo feliratos kis Toyota Aygot, ami aligha a véletlen műve. Kabalánk, Billy mosolyog a hátsó szélvédőn, míg a boldog tulajdonos és családja a kocsi kényelmében róják az utakat. Nem szolgálati autóról van szó, Bucsics Zoltán, a Road-istics Trans Kft. ügyvezetője nyerte meg 2021. év végi nyereményjátékunk fődíját, ami azóta is lényegesen könnyebbé teszi mindennapjait. Nézzük, mi történt velük azóta!

Nyereményjáték

Bucsics cége, a teherszállítással és fuvarozással foglalkozó Road-istics Trans Kft. egyébként is képviselteti magát az utakon tranzitjaival és járműflottájával, családi autóból viszont hiány mutatkozott Zoliéknál. Még szerencse, hogy használta a pályázatfigyelőnket, amellyel két legyet üthetett egy csapásra, az egyik ebből a felmatricázott Toyota Aygo volt.

Miből lesz a kocsitulaj?

Zoli a Billingo Pályázatfigyelő rendszerét használta, amellyel a cégére szabott pályázatokról kapott értesítést. Budapestre, ami a cég telephelye, a számára releváns pályázatokból kevés íródott ki, például ezért is gondolkodik a cége vidéki bővítésében. Szerencsére dinamikusan fejlődik a vállalat, és bár készülnek az üzemanyaghiány eldurvulására és az árak korlátozó erejére, a bővülés már a küszöbön van.

Napkollektor telepítésére azonban tudtak már pályázni, és nyertek is. Nagyjából 4,8 kWh napelemet lehetett kihúzni a pályázatból, emellett pedig nyílászárócsere és hőszivattyús klíma telepítése is vár a cégre. Egy komplett energiahatékonysági frissítést sikerült Zoliéknak tető alá hozni.

Mi az a Pályázatfigyelő?

Vállalkozás esetében lehet figyelni a pályázatokat a fő kiírási pontokon, de igen nehéz a megfelelőket megtalálni, és egy-egy kiírásról lecsúszni komoly veszteséggel járhat, mindemellett pedig elképesztő időt emészthet fel a mazsolázás.

Ezt kiküszöbölendő jól jöhet egy cégedre szabott felület, ahol 1-2 beállítás után minden releváns pályázatot láthatsz, neked csak választanod kell a legtutibbak közül. Ezt tudja a Pályázatfigyelőnk, és nemcsak cégedet érintő tenderekre ajánlhatod magad, hanem a lakosságiakat is könnyen átláthatod. Mivel pályázatot nem minden esetben egyszerű írni, tanácsadással is szolgálunk. Ezt használta ki például Zoli is.

A pályázatfigyelőn kívül a családban használják a Billingo számlázó felületét is, így még az is lehet, hogy a következő nyereményjátékunkon is részt vesznek majd. “Hát hogy a viharba ne” - hangzott az egyértelmű válasz, amikor Zolit arról kérdeztük, játszana-e ismét. A tanácsa: “Ha szükséged van valamilyen, csomagra vagy rendszerre Billingón belül, akkor érdemes előfizetni, főleg, ha egy játékban nyeremény is ütheti a markod.”

“Fut, robog a kicsi kocsi…”

A Zoliék által csak ékszerdoboznak hívott autó tip-top, teljesen felszerelt, és elég jól megy. 3 henger, 72 lóerő, elsőkerék meghajtás, manuális 5 fokozatú váltó motor gondoskodik az erőről, a biztonságért az ABS EBD, a blokkolásgátló elektronikus fékerő elosztó felel. Kellemes érzés, amikor a 4 hangszóróból megszólal a Spotify listád az Android auto és Apple CarPlay csatlakozásnak köszönhetően. Zoliék ezt már tudják. Az ügyvezető elmondta nekünk, hogy azóta is imádják a jópofa android autót, okos kis gépnek tartja a szívének a navitól az alufelniig kedves Toyotát.

Az Aygo tipikusan városi autó, a család ennek fényében rendeltetésszerűen használja ügyintézésre, bevásárlásra, a szokásos hétköznapi dolgokra. Billy itt-ott Mezőtúr felé is turnézik, mivel Zoliék régen ott laktak, 5-6000 kilométer már beleraktak a kocsiba az elmúlt fél évben.

Ha visszaemlékeztek, a Billingo történetének eddigi legnagyobb nyereményjátékán sorsoltuk ki a Toyotát fődíjként azok között, akik szolgáltatást vásároltak adott értékben. Az autó mellett értékes Apple nyeremények is gazdára leltek, és néhányan Billingo előfizetéssel lettek gazdagabbak. Azóta a Billingo is dinamikus sebességre váltott, így ki tudja, mit hoz a jövő nyereményjáték fronton. Legyetek résen, azt tanácsoljuk!


Hasonló cikkek a kategóriában

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top